Testowanie w Sylwestra :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak byś tam jechała,to trzeba wejść od ul.Jackowskiego-tam jest wejście na izbę przyjęć,w środku jest kasa i musisz iść najpierw do kasy powiedzieć,że chciałabyś badanie beta i od razu płacisz,dostajesz dwie karteczki-jedna na badania,druga do odbioru wynikow,potem wychodzisz,idziesz w lewo i tam jest pobranie krwi:)
Po wyniki na górę windą,trzeba zadzwonić domofonem i wyjdzie babeczka i przyniesie wyniki:)martika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dddodii gratuluje bety pieknej bety
Nie wie co sie ze mna dzieje .
Cyce w staniku bola , tempka caly czas 36.90 , plamienie tylko rano troche na papierze ( rozowe) ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 18:49
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualnylojkalojka - ja bym bete zrobiła plamienie i krwawienie o niczym nie świadczy, a jeśli po tym piersi nadal Cię bolą to ja bym tu się skłaniała że może jest Fasolka
Szczęśliwego Nowego Roku Dziewczyny! Niech 2015 każdej z nas przyniesie wyczekiwane Maleństwo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydddodi super wieści
Wiola..ja miałam takie widmo, ze tylko pod światłem i odpowiednim kątem coś tam widać..mąż mi mówi, ze nie widzi :p
Mimo to coś mnie skłoniło do podjechania na Betę i okazało się, że wynik 19,85 czyli bardzo wczesna ciaża..ja nadal nie wierze..czekam do piątku by ją powtórzyć i wówczas zaczne przyswajać się do myśli o tym, że bede mamą
Boje się strasznie.
Ja byłam w diagnostyce i czekałam 1,5 godziny..jak doszłam na swoją kolej, to pani z recepcji powiedziała, ze jak w ciaży to po za kolejką trzeba wchodzić...ale ja tam nie wiedziałam, czy jestem to co się będe pchać :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 13:23
-
Kochane szczesliwego nowego roku . Testowalam wczoraj tez ale ta kreska byla blada, wiec wolalam poczekac do dzisiaj. Powtorzylam test i sa II kreseczki
skabarka, Misi@, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
kasiuleks wrote:Kochane szczesliwego nowego roku . Testowalam wczoraj tez ale ta kreska byla blada, wiec wolalam poczekac do dzisiaj. Powtorzylam test i sa II kreseczki
Spokojnych 9 miesiecy !!!kasiuleks lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualny
-
Kochana dziekuje Ale nadal sie boje , czy wszytko bedzie ok. Do lekarza pojde pewnie za 2 tyg bo teraz pewnie jeszcze nic nie bedzie widac.
Trzymam kciuki za pozostale staraczkiMisi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie wytrzymałam i przed chwilą zrobiłam test, dopiero teraz sobie uświadomiłam że przecież już mogłam do rana odczekać ale człowiek jest ciekawski a teraz na jutro testu nie będę miała
Zobaczcie same
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cd1b92e3eb5e2c1a.htmlkasiuleks lubi tę wiadomość