Testowanie w Sylwestra :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, Sylwester szczęśliwy i dla mnie najpierw bladziutka kreska na teście domowym, później troszkę ciemniejsza, a w Sylwestra beta 16,7 w 11 dpo. Boli mnie brzuch, jajniki, okresu brak, piersi obolałe.... Dzisiaj powtarzam bete. Az boje się uwierzyć w to, że to może być prawda...
skabarka, Misi@, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
[/url] -
Lady86 wrote:Dziewczyny, Sylwester szczęśliwy i dla mnie najpierw bladziutka kreska na teście domowym, później troszkę ciemniejsza, a w Sylwestra beta 16,7 w 11 dpo. Boli mnie brzuch, jajniki, okresu brak, piersi obolałe.... Dzisiaj powtarzam bete. Az boje się uwierzyć w to, że to może być prawda...
Gratuluje
Kto by pomyslal , ze w grudniu tez moze byc zielono
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady86 i lojklojka Gratuluję Wam
Ja też czekam na wyniki Bety i też mam bóle jak na okres..martwi mnie to, choć jk czytam inne dziewczyny to też tak maja. Jak bede miała wyniki to zadzwonie do gin i zapytam o co chodzi..ale się stresuje...Boże oby wzrosła ładnie !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 11:56
-
Naprawdę magiczny ten grudzień bardzo dużo pozytywnych testów ♥
Serdecznie gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom!Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Dziewczyny gratuluję!
Właśnie sprawdziłam swój wynik beta hcg: 491
Kompletnie się nie spodziewałam.
A najbardziej martwi mnie to, że wszyscy w domu mamy m.in. kaszel, na czele ze mną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 14:38
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny!!Pomocy!!!
Właśnie odebrałam wyniki z beta hcg.
Pierwsze robiłam przedwczoraj o 11.00, wynik-139,4.
Dziś robiłam o 9.00, wynik 205,5.
Jestem już załamana,bo przecież po 48h wynik powinien wzrosnąć o 66%,nie powinien być niższy...
Pomóżcie,co myślicie o tym?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydddodiii wrote:Już się mocno zmartwiłam...
To może do gin po prostu się już umówię i tyle...
spokojnie nie nakręcaj się do 66% powinna wzrosnąć, ale to nie jest jakaś sztywna granica to raz, dwa że nie robiłaś po 48 a po 44h po za tym granica jest od 50-66% spokojnie jak na wojnie beta pięknie rośnie więc i Dzidziulka też -
dddodiii wrote:Już się mocno zmartwiłam...
To może do gin po prostu się już umówię i tyle...
Ja mam powtórzyć w poniedziałek betę, w celu upewnienia się, czy w ogóle przyrasta.
Nie dołuj się. Nikt nie jest książkowy.
-
nick nieaktualny
-
skabarka wrote:.ona. piękna beta!!!! ja pierwszą odebrałam 35,2 syrop z cebuli pij, herbata z cytryną, miodem i sokiem z malin , do łóżeczka i dużo leżeć
Dzięki . Trudno jest leżeć, kiedy ma się w domu chorego kilkulatka z gorączką . A syrop z cebuli, owszem, spijam, prawoślazowy też.
-
nick nieaktualny