Testowanie w Sylwestra :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dddodiii wrote:Skabarka...jeszcze raz dziękuję...
Nie no pomyliłam się,nie po 44h,tylko po 46h.
Mi nawet do 50% brakuje,a wszędzie cZytam,że prawidłowo,to od 66% i że nie może być mniej,bo już nic z tego nie będzie...
Od kiedy zrobiłam bete szukam i czytam jakie są przyrosty u inych, co kto pisze i już w co najmniej kilku miejscach, tak jak tu dziewczyny pisały, na początku zdarzały się malutkie przyrosty a później skakało jak z kopyta i wszystko było dobrze więc się nie martw. Ja czekam właśnie na wyniki drugiej bety i w zasadzie to będzie dopiero jakiś konkretny wynik, czy rośnie, czy może już nie ma.... Ale jajniki i doł brzucha bolą więc jestem dobrej myśliMisi@ lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydddodiii - spokojnie według mnie ładnie przyrasta ja miałam bete w 11dpo 35,2 - robioną ok 11 przed poludniem, drugą robiłam w 13dpo ok 15 i było 163 - także też nie jest książkowo gdyby tak książkowo wszystkiego się trzymać to dzieci by się jednakowe rodziły wagowo i cm spokojnie u jednych przyrasta na początku wolniej u i innych szybciej,a to że ktoś coś gdzieś napisał to tylko pewien wyznacznik a nie rama której trzeba się sztywno trzymać
poczekaj do poniedziałku i jeśli nadal będziesz się matrwić to zrób bete jeszcze raz, bo bieganie co 2 dzień nic nie da
i spokojnie, nie wkręcaj sobie negatywnych rzeczy - ciesz się faktem że jesteś w ciążyMisi@ lubi tę wiadomość
-
Są wyniki, beta wzrosła po 48 godzinach do 47,76. Rośnie Ale czy aby nie za dużo?
Naczytałam się, że mało źle, dużo źle i sama nie wiem. W poniedziałek ide jeszcze raz dla pewności i w środe wizyta u lekarza Co będzie widać na usg? bo kompletnie się na tym nie znam. mam 31 dc, 13dpo. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAskabarka lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualnydddodiii wrote:Lady86 dziękuję...
Mnie boli ciągle prawy jajnik...tak kłuje,ciągnie...sama nie wiem jak to opisać...tak dziwnie jakoś...
A Ty też uważasz,że jutro powinnam raz jeszcze iść?
Kurde...tu 20zł,tam 20zł...razem na te bety wydam kasy a kasy:)
Lady86 chyba jeszcze nie bbędzie widać..może pęcherzyk...na kalenadrzu ciązy w Bella powinnaś mieć napisane co i jak -
Muszę się zapoznać z belly Ale masz rację Misi@ - serce podobno dopiero 18tego stycznia.
Czy powinnaś pójść jeszcze raz? Ja bym poszła, ale ja jestem szurnięta Przebierałabym nogami i nie wytrzymałabym. Jeżeli to Cię ma uspokoić to może idź? Albo do lekarza najpierw i on podpowie czy badać dalej czy nie.
belly pokazuje że przyrost bety o 200 procent w ciągu 48 godzin mieści się w nornie więc bez strachu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 18:17
[/url] -
nick nieaktualnyhaaaa ale tu zielono Lady gratki
ja miałam USG robione w 14dpo i było pęcherzyk malusi i ciężko go było wypatrzeć http://www.tinypic.pl/8h5obswvbfwu
laski przyrosty bety są orientacyjne, nie ma co aż tak brać sobie tego do serca, bo się stresujecie, a to dzieciaczkom nie służy koniec rozważań zarządzam! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo teraz dobrze gadasz
paula no np u mnie było poniżej 5 brak ciąży, a powyżej 5 to już ciąża ale np 2tydzień zaczynał się od 39... a u mnie było 35... także ja staram się do głowy nie brać, było powyżej 5? było po 2 dniach było 163? było no i git