X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testowanie w Sylwestra :-)
Odpowiedz

Testowanie w Sylwestra :-)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ pięknie rośnie...zazdroszczę...
    robiłam w tym samym...
    jutro jeszcze raz??
    a jutro,czyli po 72h powinien być przyrost o 115% od pierwszego,tak?

• Lady86 Przyjaciółka

Wysłany: 2 stycznia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dddodiii wrote:
    Skabarka...jeszcze raz dziękuję...
    Nie no pomyliłam się,nie po 44h,tylko po 46h.
    Mi nawet do 50% brakuje,a wszędzie cZytam,że prawidłowo,to od 66% i że nie może być mniej,bo już nic z tego nie będzie...

Od kiedy zrobiłam bete szukam i czytam jakie są przyrosty u inych, co kto pisze i już w co najmniej kilku miejscach, tak jak tu dziewczyny pisały, na początku zdarzały się malutkie przyrosty a później skakało jak z kopyta i wszystko było dobrze więc się nie martw. Ja czekam właśnie na wyniki drugiej bety i w zasadzie to będzie dopiero jakiś konkretny wynik, czy rośnie, czy może już nie ma.... Ale jajniki i doł brzucha bolą więc jestem dobrej myśli :)

Misi@ lubi tę wiadomość

16ud3e3k1licdwwn.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady86 dziękuję...
    Mnie boli ciągle prawy jajnik...tak kłuje,ciągnie...sama nie wiem jak to opisać...tak dziwnie jakoś...
    A Ty też uważasz,że jutro powinnam raz jeszcze iść?
    Kurde...tu 20zł,tam 20zł...razem na te bety wydam kasy a kasy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dddodiii - spokojnie według mnie ładnie przyrasta :) ja miałam bete w 11dpo 35,2 - robioną ok 11 przed poludniem, drugą robiłam w 13dpo ok 15 i było 163 - także też nie jest książkowo ;) gdyby tak książkowo wszystkiego się trzymać to dzieci by się jednakowe rodziły wagowo i cm ;) spokojnie :) u jednych przyrasta na początku wolniej u i innych szybciej,a to że ktoś coś gdzieś napisał to tylko pewien wyznacznik a nie rama której trzeba się sztywno trzymać :)

poczekaj do poniedziałku i jeśli nadal będziesz się matrwić to zrób bete jeszcze raz, bo bieganie co 2 dzień nic nie da :)

i spokojnie, nie wkręcaj sobie negatywnych rzeczy - ciesz się faktem że jesteś w ciąży :)

Misi@ lubi tę wiadomość

• Lady86 Przyjaciółka

Wysłany: 2 stycznia 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są wyniki, beta wzrosła po 48 godzinach do 47,76. Rośnie :) Ale czy aby nie za dużo?
    Naczytałam się, że mało źle, dużo źle i sama nie wiem. W poniedziałek ide jeszcze raz dla pewności i w środe wizyta u lekarza :) Co będzie widać na usg? bo kompletnie się na tym nie znam. mam 31 dc, 13dpo. AAAAAAAAAAAAAAAAAAA :):)

skabarka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dddodiii wrote:
    Lady86 dziękuję...
    Mnie boli ciągle prawy jajnik...tak kłuje,ciągnie...sama nie wiem jak to opisać...tak dziwnie jakoś...
    A Ty też uważasz,że jutro powinnam raz jeszcze iść?
    Kurde...tu 20zł,tam 20zł...razem na te bety wydam kasy a kasy:)
    dddodi, ale ja jestem w 13 dpo i mam mniej niz Ty...a możesz zadzwonić do ginekologa i zapytać?
    Lady86 chyba jeszcze nie bbędzie widać..może pęcherzyk...na kalenadrzu ciązy w Bella powinnaś mieć napisane co i jak ;)

• Lady86 Przyjaciółka

Wysłany: 2 stycznia 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się zapoznać z belly :) Ale masz rację Misi@ - serce podobno dopiero 18tego stycznia.
    Czy powinnaś pójść jeszcze raz? Ja bym poszła, ale ja jestem szurnięta ;) Przebierałabym nogami i nie wytrzymałabym. Jeżeli to Cię ma uspokoić to może idź? Albo do lekarza najpierw i on podpowie czy badać dalej czy nie.
    belly pokazuje że przyrost bety o 200 procent w ciągu 48 godzin mieści się w nornie więc bez strachu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 18:17

• PrezesGąska Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady super betka!

• kasiuleks Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluje :) Ale nas juz duzo :) <3

h44e3e3kpp3ne81z.png
    03.08.11 - Aniolek 8tc cp
    22.01.15 - Aniolek 7tc
    19.06.15 - Aniolek - 5tc
    11.11.15 Aniolek - 6tc
    12.12.16 Aniołek - 7tc
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja polecialam na bete 84.40
    Jak mi sie uda to powtorka w poniedzialek :)

skabarka, PrezesGąska, Misi@ lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haaaa ale tu zielono :D Lady gratki :)

ja miałam USG robione w 14dpo i było pęcherzyk malusi i ciężko go było wypatrzeć http://www.tinypic.pl/8h5obswvbfwu

laski przyrosty bety są orientacyjne, nie ma co aż tak brać sobie tego do serca, bo się stresujecie, a to dzieciaczkom nie służy :) koniec rozważań :) zarządzam! :)

• wiola92 Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny każdej z osobna gratuluję i trzymam kciuki za dalsze przyrosty bety :) <3 <3 Posiedziałabym tu dłużej ale z czasem ciężko :) <3

• PrezesGąska Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lojkalojka wrote:
    To i ja polecialam na bete 84.40
    Jak mi sie uda to powtorka w poniedzialek :)

Gratulki!!!!

• Lady86 Przyjaciółka

Wysłany: 2 stycznia 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje wszystkim :) Ale szczęśliwy czas :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem, że każde laboratorium ma swoje normy itd. ale przeciętnie na początku ciąży ile powinna wynosić beta ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarbarka!Tak jest szefowa!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powinnam sie cieszyć,a nie zamartwiac

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeciez iroslo,s nie zmalalo

skabarka, Misi@ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przecież urosło,as nie zmalało

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o teraz dobrze gadasz :D

paula no np u mnie było poniżej 5 brak ciąży, a powyżej 5 to już ciąża :) ale np 2tydzień zaczynał się od 39... a u mnie było 35... ;) także ja staram się do głowy nie brać, było powyżej 5? było :) po 2 dniach było 163? było :) no i git :)

‹‹ 10 11 12 13 14
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ