Testowanie w Sylwestra :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hm, a ja właśnie miałam już iść spać i okazało się, że nie będzie jutro testowania... Pierwsze znikome ślady @ już się pokazały, w ciągu kilku dni się na pewno rozhula.
To jest właśnie chyba problem. Odkąd wrócił mi okres po pierwszej ciąży, każdą miesiączkę poprzedzają 3-4-dniowe plamienia. Domyślam się, że to może być kwestia hormonów...Czy to może być jakaś komplikacja po łyżeczkowaniu macicy z łożyska po 1. porodzie??? Wtedy wydawało się, że nie, ale po ponad dwóch latach już nie jestem tego taka pewna...
Czy któraś z Was ma/miała podobnie albo wie coś o takich przypadkach?Ja chyba mam już pierwsze postanowienie na Nowy Rok... zbadać tę sprawę dokładniej.
Jak pisałam, to nasz pierwszy miesiąc starań, taki na luzie, więc nie mam jeszcze za sobą żadnych temperatur, testów owulacyjnych itp.
Trzymam kciuki za sikające o porankuWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 00:01
-
Mirabelka30 wrote:martika a ten infolik to na recepte? serio Ci pomogło ? jak długo go bierzesz?
Pierwszy cykl, zaczęłam pić dopiero od 8 dnia i troche opóźnił mi owulkę, ale w drugim już piłam od pierwszego i ją przyspieszył, a wynik z progesteronu z 7dpo to 25 z kawałkiem Także polecam, nie jest na recepte, tańczy zamiennik o takim samym składzie to inofem.PrezesGąska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja Nowy Rok przywitam w podpasce
Co prawda temp!podskoczyla, ale to pewnie wina wczorajszego wina
Test rano zrobilam , ale byl wadliwy . Po nasiusianiu zapelnilo sie tylko pol okienka rrr...
Ale juz nie mam nadziei ,ze sie udaalo.
Od 02.01 zaczynam stymulacje do IUI
Mam nadzieje , ze Wam sie udalo i wkroczycie w Nowy Rok z PLUSEM !!!
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was Kochane
Jestem tu nowa i myślę że mi pomożecie, będę bardzo wdzięczna
Zrobiłam dzisiaj test i nie wiem jak go zinterpretować bo wyszła blada druga kreska... Boję się że może być zafałszowany Byłam u gina w poniedziałek bo byłam pewna że ciąży nie ma i dopatrzył się stanu zapalnego i dał tabletki dopochwowe. Dziś robię test a tu jest bladzioch. Tyle już ich w życiu robiłam i każdy negatywny a dzisiaj coś widać. Zerknijcie proszę, pewnie któraś z Was pomoże
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/15864da23eaf91af.html -
Witam Was Kochane
Jestem tu nowa i myślę że mi pomożecie, będę bardzo wdzięczna
Zrobiłam dzisiaj test i nie wiem jak go zinterpretować bo wyszła blada druga kreska... Boję się że może być zafałszowany Byłam u gina w poniedziałek bo byłam pewna że ciąży nie ma i dopatrzył się stanu zapalnego i dał tabletki dopochwowe. Dziś robię test a tu jest bladzioch. Tyle już ich w życiu robiłam i każdy negatywny a dzisiaj coś widać. Zerknijcie proszę, pewnie któraś z Was pomoże
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/15864da23eaf91af.html -
wiola92 to nie jest żaden bladzioch Ja zdecydowanie poszłabym na bete i do innego gina bo być może ten twój stan zapalny będzie trwał przez kolejne 9 miesięcy