Testowanie w Sylwestra :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dddodiii bo u nas był seksik na szkiełku (invitro) i może dlatego pokładałam takie nadzieję że się jednak udało
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie wiem co sie dzieje , ale ja ostatni mam ochote na dziwne rzeczy na ktore wczesniej nawet nie spojrzalam: sledzie , ogorki kiszone i przed chwila opendzlowalam sloik grzybkow. Czy to moja psychika robi mi figla,czy moze cos jest na rzeczy;
Jutro test
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
lojkalojka wrote:Dziewczyny nie wiem co sie dzieje , ale ja ostatni mam ochote na dziwne rzeczy na ktore wczesniej nawet nie spojrzalam: sledzie , ogorki kiszone i przed chwila opendzlowalam sloik grzybkow. Czy to moja psychika robi mi figla,czy moze cos jest na rzeczy;
Jutro test
Lojkalojka, trudno powiedzieć, może i jedno, i drugie A jak miałaś w 1. ciąży? Testujesz jutro rano? Ja się przymierzam, ale wciąż się waham, bo to trochę za wcześnie -
Ja normalnie mam cylke 28-31 dni. W pierwszej ciazy wiedzialam , ze jestem w ciazy zanim zrobilam test ( brodawki i sutki mialam nabrzmiale) Test, ktory zrobilam dzieiec lat temu mam do tej pory i sa na nim dwie kreski
Problam w tym ,ze boje sie , ze to moja psychika plata mi figla , bo ogolnie to szanse na ciaze sa nikle ( kiepskie nasienie meza ).
Tak czy inaczej jesli tempka utrzyma sie na 36.80 jutro test
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualnyTosia tulam wspieram...
W diagnostyce zapłaciłam niecałe 43 zł...jestem w szoku, że może kosztować mniej .. ale mam niedaleko do tego labu, więc nie chce mi się gdzie indziej marznąć...
Dziękuje za zaprosznenie do wrześniówek..dolącze jak tylko 2.01 okaże się, że beta przyrasta, narazie poczekam, aczkowiek, widze na wkładce takie małe łuszczenie, pewnie macica już zaczynała się łuszczyć, ale nie zdążyła...czekam do piątku co się wydarzy.
Powiem, wam, że mam strasznie dziwny bol piersi i pod pachami mam i już myślałam, ze to wezły chłonne i chciałam iść na usg piersi. Zapytam jeszcze gin. Podczas wizyty 14.01.
Infolik kupiłam na allegro do owulacji brłam 2 opakowania a po jedno i do tego dong 3 szt dziennie przez 7 dni i 2 przez 3 dni, a potem po kilku dniach była owulka, jak widać owocna
Jak na razie nie mam żadnych ciążowych objawów, ani zachcianek..piłam zawsze duzo, więc częstomocz u mnie to normalka, ból głowy.no cóz mniewam migreny..tylko te piersi, są wręcz gorące i bolące strasznie dziwnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylojkalojka wrote:Dziewczyny nie wiem co sie dzieje , ale ja ostatni mam ochote na dziwne rzeczy na ktore wczesniej nawet nie spojrzalam: sledzie , ogorki kiszone i przed chwila opendzlowalam sloik grzybkow. Czy to moja psychika robi mi figla,czy moze cos jest na rzeczy;
Jutro test -
nick nieaktualny