Testujemy 2-3 październik :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyceska wrote:Ja tez czekam na @ wgl owu 13 dzien dzisiaj tescior negatywny piersi opadaja skamieniale tak strasznie bolą chyba w nocy @ przyjdzie takcto czuje chociaz tylko piersi tak bola zobaczymy
-
nick nieaktualny
-
Autobrandessa ciekaw jestem czy wgl cos wyjdzie :pp okres w standardzie mam spozniony ale owu tez była pożno w tym miesiącu :pdlatego tak obliczylam ze powinnam dostac jutro badz pojutrze oby nie przyszła..
Bloom ja tez miewam takie smutaśne dni...
Po burzy zawsze wychodzi slońce bedzie dobrze !
Mrowa ja mam dzisiaj 80 procent jezeli pozytywny... czyli raczej w 20 procentach nie będę :p -
Morwa wrote:Ty masz 9 dpo więc u Ciebie wiadomka, że mógł test Ci nic nie pokazać, mi w 14 dpo wyszedł ujemny więc sama nie wiem co o tym myśleć . Czekam do jutra i powtarzam test będzie to 17dpo Mam nadzieję , że się coś wyjaśni bo nie lubię takiej niepewności.
wiem, wiem... sama nie wiem po co go zrobiłam. i to jeszcze jakiś dziadowski z rossmana na którym jak byk napisane, żeby zrobić w dniu miesiączki najwcześniej.
Ech... ciekawe czy to plamienie 6dpo coś oznacza...
Trzymam kciuki za Ciebie jutro ranoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 22:51