Testujemy 2-3 październik :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
juwelka wrote:test pepino z tesco.
No 4 dni po ,ale to poprostu niecierpliwość.
nie prowadzę jeszcze wykresu ponieważ to w sumie mój pierwszy cykl w którym się starmy więc zoabcze najpierw jak to działa...
jutro mam 14 dzien PO.
Kochana pepino prawie zawsze wychodzą z bladą kreską. -
Witam was dziewczyny ! Powtórzyłam test wczoraj wieczorem i pojawiła się druga kreska dzisiaj oczywiście rano też i jest druga piękna kreseczka jestem mega szczęśliwa do mojego mężusia chyba jeszcze to nie dociera ale też jest szczęśliwy ! życzę wam żeby wasze testy też pokazały tą drugą kreseczkę !!
betii, usia89 lubią tę wiadomość
-
dzien dobry
Juwelka ten pepino może wyszedł poztytywnie bo jest bardziej czuły od pzostałych ktore robiłaś?
mi pepino w zeszłym cyklu wychodził zawsze negatywny, nawet śladu cienia nie miałam
Agniesia wow! gratulacje wszystkiego dobrego teraz..
-
nick nieaktualnyagniesia1152 wrote:Witam was dziewczyny ! Powtórzyłam test wczoraj wieczorem i pojawiła się druga kreska dzisiaj oczywiście rano też i jest druga piękna kreseczka jestem mega szczęśliwa do mojego mężusia chyba jeszcze to nie dociera ale też jest szczęśliwy ! życzę wam żeby wasze testy też pokazały tą drugą kreseczkę !!
Gratulacje!!!! To życzę dużo dużo dużo zdrówka dla Ciebie i fasolki :-* :-*
-
agniesia1152 wrote:Witam was dziewczyny ! Powtórzyłam test wczoraj wieczorem i pojawiła się druga kreska dzisiaj oczywiście rano też i jest druga piękna kreseczka jestem mega szczęśliwa do mojego mężusia chyba jeszcze to nie dociera ale też jest szczęśliwy ! życzę wam żeby wasze testy też pokazały tą drugą kreseczkę !!
Gratuluje ! Rośnijcie zdrowo