Testujemy 2-3 październik :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
za 5 dni powinnam dostać @. Jestem za mało systematyczna aby mierzyć temperaturę, więc tylko obserwuję śluz. Staramy się 10 m-cy o 2 maleństwo. Cykle 25 dni. Poradźcie mi co myśleć jestem już po owulacji (miałam monitoring) i od 2 dni mam masę wodnistego śluzu. Nie pamiętam już jak to jest na początku ciąży (o pierwszej dowiedziałam się w 9 tyg, bo brałam tabletki anty-niespodzianka była ). Oznak infekcji nie mam. Czy to jest normalne pod koniec cyklu?? -
Mi też się spóźnia juz @ 5 dni , ale robiłam test przed wczoraj (wieczorem bo powinien już wyjsc) i nic jedna kreska nie ma powodu dla którego miała by mi się @ spóźnić. Ciągle mam nadzieje na dwie kreski..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 16:09
-
Bloom z jakiego miasta jesteś?
To Twoje urodziny? Strasznie mi przykro, że masz taki humor, ja tak płakałam i się wkurzałam dzień przed okresem, ale to pewnie było spowodowane tym, że wkurzył mnie wynik bety. A może właśnie zrobienie się na bóstwo poprawi Ci trochę humor..? Chyba, że nie przyjmujesz dzisiaj gości to proponuję zrobić coś dla siebie, może jakieś zakupy? A może domowe spa? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBloom wrote:I wiecie co? Ja w sumie nawet nie płaczę przez jakąś konkretną sytuację... Tylko czuję, że właśnie teraz chcę płakać