X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogóle cos tu wszystkie zaczelysmy marudzić ze sie nie uda i ze to nie ten cykl. Boże niech chociaż jedna z nas zafasolkuje i zostanie na luty zarazac!!! :-D :-D :-D

Sówka_83 lubi tę wiadomość

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żeby to marudzenie w krew nam nie weszło :)

Mania prędzej czy później się uda, musi :)

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny głowy do góry !! :-) Nie ma co się zadręczać, niestety tylko czas pokarze czy coś tam się wykluje. Ja juz mam drugi cykl który mnie zaskakuje temperaturami i dziwnymi objawami, np wczoraj przyjechała moja siostra, polała mi troche piwka, oczywiscie mialam obawy czy sie napic no bo mój umysł juz sobie układa w głowie ze tam cos moze byc, no ale pół piwka nie zaszkodziło, pół wylałam :D Ale po północy złapał mnie straszny ból w macicy ale taki dziwny i trzymał tak przez 15 min , raz mocniej raz słabiej i pojawiło się dużo wodnistego śluzu, pierwszy raz coś takiego u siebie zaobserwowałam, a ten ból jeszcze pare razy mnie złapał w nocy, no a rano jak zawsze mierząc temperature trochę się zdziwiłam (37,2) :-D Nie chcę się nakręcać ale mój organizm znowu płata mi małe figle i pewnie robi mnie w balona :P Pozdrawiam Was cieplutko !!

Sówka_83 lubi tę wiadomość

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • naox Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poz!omka. trzymam kciuki, ja w przyszłym tyg idę na betę. Może w śr. :)

p19uyx8dnezstxe3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poziomka z takim ładnym wykresem też chyba bym sie nakręcała :)
    Wygląda obiecująco :) I myśle że chyba będzie zielono :D

• Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, Naox - powodzonka, oby się udało :)

Poziomka u Ciebie ten wykresik super, tylko czekać na pozytywne testy :D

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :-) Ale ja już sama nie wiem co mam myśleć, coś czuję że ta @ jednak się pojawi :-( W sumie mogłabym już robić test, ale postanowiłam że nie bede robić, poczekam sobie spokojnie na @ :-D Bo w zeszłym mieś zrobiłam 3 testy, cała nakręcona nawet pod światło je sprawdzałam :P Więc myślę że teraz to nie ma sensu :-( Trzymam kciuki za Was ! :-)

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poziomka ja swoją @ też czuję gdzieś tam w kościach ale ciut nadziei jeszcze jest :) I też czekam z testem, podejrzewam że do końca tygodnia powinnam dac rade ;) Poczekaj Kochana aż będziesz gotowa i będziesz czuc że to jest ten moment :)

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • rozowa_strzala Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna_121 tak to moja córcia jak miała chyba 7 miesięcy, teraz wygląda zupełnie inaczej, pokazałabym Wam ale tutaj nie można wstawiać zdjęć :(

Ogólnie to czuję się źle, jak na chorobę... strasznie bolą mnie plecy.

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozi!omka piękny wykres oby tam się zazielenilo <3

Poz!omka. lubi tę wiadomość

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopisuje sie, rozpoczynam cykl z dupkiem gak wiec musze zatestowac 30.01 ;)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • nieidealna Przyjaciółka

Wysłany: 19 stycznia 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś mi sie śniło ze pojechałam z bólem brzucha do szpitala i urodziłam Natalcie (nie wiem czemu tak, bo zawsze chciałam nazwać Oliwia :P). A o ciąży nie wiedziałam wcale, nie miałam nawet wózka.

Nieidealna
  • madziulek Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w poniedziałkowy poranek :)

Nie wiedziałam co to będzie z tym moim cyklem, bo jest to pierwszy taki normalny po c. biochemicznej ale widzę, że również zatestuję pod koniec miesiąca :D

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowa strzala , sliczna <3 ;*

rozowa_strzala lubi tę wiadomość

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was :-D I bede musiala sie pożegnac w tym cyklu z testowaniem , tempka gwałtownie poszla w dol, jeszcze nie czas na mnie :-( trzymam kciuki za Was wszystkie !! <3

atdcmg7y5xqxk96s.png

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziewczyny mam chyba nie taki termometr jak trzeba ;) rano pokazało mi 34,8 a terac 35,6 :D do tego czuję się nienajlepiej... nad ranem mocno bolało mnie podbrzusze, miałam jakiś skurcz :( od wczoraj bolą plecy i cycki pobolewają coraz bardziej. pewnie udzieliły mi się fantomowe objawy :D

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna_121 dzięki wielkie :)

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• madziulek Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowa_strzala wrote:
    A ja dziewczyny mam chyba nie taki termometr jak trzeba ;) rano pokazało mi 34,8 a terac 35,6 :D do tego czuję się nienajlepiej... nad ranem mocno bolało mnie podbrzusze, miałam jakiś skurcz :( od wczoraj bolą plecy i cycki pobolewają coraz bardziej. pewnie udzieliły mi się fantomowe objawy :D
    Rano chyba zawsze jest niższa :)

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się dołączam do styczniowego testowania- 29.01 :)

f121e34828ac96603c6cc2439ce9164c.png

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gaga, to będziemy testować razem :D

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

‹‹ 12 13 14 15 16 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ