Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny głowy do góry !! Nie ma co się zadręczać, niestety tylko czas pokarze czy coś tam się wykluje. Ja juz mam drugi cykl który mnie zaskakuje temperaturami i dziwnymi objawami, np wczoraj przyjechała moja siostra, polała mi troche piwka, oczywiscie mialam obawy czy sie napic no bo mój umysł juz sobie układa w głowie ze tam cos moze byc, no ale pół piwka nie zaszkodziło, pół wylałam Ale po północy złapał mnie straszny ból w macicy ale taki dziwny i trzymał tak przez 15 min , raz mocniej raz słabiej i pojawiło się dużo wodnistego śluzu, pierwszy raz coś takiego u siebie zaobserwowałam, a ten ból jeszcze pare razy mnie złapał w nocy, no a rano jak zawsze mierząc temperature trochę się zdziwiłam (37,2) Nie chcę się nakręcać ale mój organizm znowu płata mi małe figle i pewnie robi mnie w balona Pozdrawiam Was cieplutko !!
Sówka_83 lubi tę wiadomość
Alicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny Ale ja już sama nie wiem co mam myśleć, coś czuję że ta @ jednak się pojawi W sumie mogłabym już robić test, ale postanowiłam że nie bede robić, poczekam sobie spokojnie na @ Bo w zeszłym mieś zrobiłam 3 testy, cała nakręcona nawet pod światło je sprawdzałam Więc myślę że teraz to nie ma sensu Trzymam kciuki za Was !Alicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
A ja dziewczyny mam chyba nie taki termometr jak trzeba rano pokazało mi 34,8 a terac 35,6 do tego czuję się nienajlepiej... nad ranem mocno bolało mnie podbrzusze, miałam jakiś skurcz od wczoraj bolą plecy i cycki pobolewają coraz bardziej. pewnie udzieliły mi się fantomowe objawy
-
rozowa_strzala wrote:A ja dziewczyny mam chyba nie taki termometr jak trzeba rano pokazało mi 34,8 a terac 35,6 do tego czuję się nienajlepiej... nad ranem mocno bolało mnie podbrzusze, miałam jakiś skurcz od wczoraj bolą plecy i cycki pobolewają coraz bardziej. pewnie udzieliły mi się fantomowe objawy
-
nick nieaktualny