Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześc Dziewczyny
Poziomka u m nie też spadek Także kolejy cykl i ten z moją największą nadzieja czas spisac na straty
Dobrzz, że dzisiaj zapowiada mi się intensywny dzień, nie bedę za wiele myślała
Strzała ja też mam dośc niskie temperatury.
Kochane powodzenia, trzymam za Was kciuki
-
rozowa_strzala wrote:A ja dziewczyny mam chyba nie taki termometr jak trzeba rano pokazało mi 34,8 a terac 35,6 do tego czuję się nienajlepiej... nad ranem mocno bolało mnie podbrzusze, miałam jakiś skurcz od wczoraj bolą plecy i cycki pobolewają coraz bardziej. pewnie udzieliły mi się fantomowe objawyAlicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
rozowa_strzala wrote:madziulek ja generalnie nigdy nie myślałam o mierzeniu temperatur czy wsłuchiwaniu się w swoje ciało dla mnie to totalna nowość, na razie podchodzę do tego na luzie chociaż z dnia na dzień czuję coraz większy stres
Ja testuję 30.01...no może już 29 -
madziulek ja sobie w życiu szybko planuję pierwszą córę chciałam do 25 roku życia i postaraliśmy się o nią na kilka miesięcy przed moimi urodzinami ;P drugie dziecko chcieliśmy do mojego 30 roku życia i mam nadzieję, że nie pojawi się na kilka miesięcy przed urodzinami, bo obecnie mam 27 lat
-
rozowa_strzala wrote:a temperatury mnie nie interesowały, bo córka nas zaskoczyła w pierwszym cyklu... a chcielismy wtedy zdazyc na woodstock
Nam też się udało w 1cs ale niestety była to ciąża biochemiczna..
Ale teraz jest 2cs i musi być fasolka! -
madziulek na pewno się uda! Mocno trzymam kciuki! mi jak się nie uda w tym miesiącu to w przyszłym przejdę się do ginekologa, że zajrzał. Do tego mam mały problem, hah, bo w listopadzie założyłam aparat ortodontyczny, na razie na górę, i za 3-4 miesiące założą mi na dół. Problem w tym, że z dołu muszę usunąć jednego zęba i jeżeli zaszłam teraz w ciążę, to będę musiała poczekać 9 miesięcy na dolny łuk ;P
-
nick nieaktualny
-
rozowa_strzala wrote:Poz!omka. pod pachą, brzuch generalnie pobolewa mnie cały czas, a nad ranem to aż mnie skręciło. Nie jestem pewna, czy to nie z nerwów, które udzielają mi się od Was, hahaAlicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
gaga wrote:Ja tempke mierzę w ustach
W 1 cs objawy ciążowe odczuwałam już 5-6dpo. Miałam wydęty brzuchol, gazy, latałam do wc. Generalnie czułam,że mój organizm zachowuje się inaczej. A test potwierdził ciążę tydzień późniejWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 10:46
-
Poz!omka my z mężem na chybił trafił wybraliśmy dzień, od którego staramy się ;P nie mam pojęcia kiedy była owulacja ))
madziulek ja w pierwszej ciąży się nie przyjrzałam swoim objawom, czułam tylko ból piersi, mocniejszy niż teraz, i właśnie ból jakby na miesiączkę, taki jak teraz. Ale myślę, że to moja psychika wariuje