Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj dziewczyny faktycznie zrobilo sie napięcie ale nie sprzeczac mi sie tu jeżeli ktoras mysli ze ma rację to niech sobie tak mysli i nie psuc tu atmosfeatmosfery!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie dziewczyny było np tak, że moja prababcia umierała i czekała z odejściem aż się urodzę. moja mama od razu ze szpitala do niej pojechała i babunia kilka h później umarła. Czasami sobie myślę, że to wręcz taki dar, być czyimś natchnieniem w ostatnich chwilach życia. Mimo, że jest to historia smutna to napawa mnie takim ciepłem i spokojem
Katarzyna_121, muriella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie taka historia
Mozecie nie uwierzyc nie obraze sie ja w nia wierze:) 3 mce przed moimi narodzinami zmarl moj pradziadek. Na strych wyniesli radio ktorego sluchal gdy znaleziono go jak nie zyl. Wolnej europy sluchal czy jakos tak. Jakis czas po pogrzebie radio na strychu sie zalaczalo I gralo mama myslala ze dzieciaki robią sobie zarty ale nie bo nie raz ich nie bylo a radio sie wlaczalo. Wszystko ustalo gdy sie urodzilam. Dlatego właśnie wierze w takie rzeczy -
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:U mnie taka historia
Mozecie nie uwierzyc nie obraze sie ja w nia wierze:) 3 mce przed moimi narodzinami zmarl moj pradziadek. Na strych wyniesli radio ktorego sluchal gdy znaleziono go jak nie zyl. Wolnej europy sluchal czy jakos tak. Jakis czas po pogrzebie radio na strychu sie zalaczalo I gralo mama myslala ze dzieciaki robią sobie zarty ale nie bo nie raz ich nie bylo a radio sie wlaczalo. Wszystko ustalo gdy sie urodzilam. Dlatego właśnie wierze w takie rzeczy
Fajna historia lubie takie opowieści i też w to wierzę że coś w tym musi być
-
nick nieaktualnyKlaudia az mnie ciarki obeszly, ale tez sluchalam duzo takich historii jak jeszcze moja babcia zyla,( mama mojej mamy ) opowidala mi ich duzo..pamietam wszystkie, ale do niektorych nie wracam mile wspomnieniami.. Mysle ze cos w tym jest..skoro kazdy slyszy to od kogos..
Chcialam zagladnac tu na chwilke, i zyczyc wam wspanialego dnia kobiet ;* Spelnienia wszystkich marzen, zadowolenia z siebie, radosci zyciowej i aby kazdy kolejny dzien byl Dniem Kobiet zycze Wam ..wspaniale, niepowtarzalne Panie ! ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej laski ode mnie też najlepsze życzenia byśmy wszystkie były spełnione jako kobiety, żony i matki;*
Mi się śnił koszmar. Byłam w ok.6 miesiącu ciąż i lekarz mi wypisywał duphaston na podtrzymanie i mówił, że bylebym tylko chociaż 1,5 donosiła jeszcze. Przyszłam do domu, dotknęłam się na dole a tam krew... Obudziłam się;/ za chwilę normalnie zasnęłam i normalnie śniłam. Oby tylko nic złego taki sen nie oznaczał... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez życzę wam wszystkiego najlepszego duzo zdrowka i aby Wasi mężczyźni codziennie traktowali was jak w dzień kobiet i aby w przyszlym roku kazda z Was mogla swietowac dzień Matki