Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAha Klaudia - ja uwielbiam łowić ryby:D taki wypad to dla mnie super sprawa
Chcę dziś wykorzystać męża w celu prokreacyjnym
Test owu z wieczornego moczu ma słabszą kreskę niż ten z porannego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 19:52
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:Nikicia - chorwacja ! ja w tamtym roku w podrozy poslubnej bylam z mezem w grecji na zakynthos, polecam:) a w tym roku to nie wiem chyba nigdzie sie nie wybierzemy no moze wypad pod namioty na ryby:D (wiem wiem, niby nuda ale zalezy jakie sie ma towarzystwo:D)
Klaudia chorwacja hmm to jest to
Jak nie masz gdzie to zapraszam do mnie mamy domek nad jeziorem ...mozna łowić rybki ...moj mąż żegluje i bedzie super towarzystwo takze my jak nie mamy vo robić to smigamy sobie nad jeziorko wiec zapraszam
-
nick nieaktualnyojaaaaa dziewczyny ale zazdroszczę, ja tylko raz byłam na wczasach za granicą ( zawssze albo brak czasu albo kasy...
w ogóle w końcu się przełamałam i zadzwoniłam do gina i umówiłam się na laparoskopię. 20 Maja mają mnie przyjąć do szpitala a 21 zabieg, mam nadzieje, że pod narkozą bo umrę ale tyle plus że jak coś będzie nie tak to zrobi to na miejscu i można starać się dalej -
nick nieaktualnySylwiaśta - a nie boisz się ani trochę ? W sumie przynajmniej będziesz miała pewność, że wszystko ok. Dla dzidzi warto:)
My w tym roku też nie byliśmy za granicą, a wcześniej jeździliśmy co roku. Nie martw się, odbijecie sobie kiedyś - będziecie jeździć z maluchem, pokazywać mu świat to dopiero frajda będzie
Aha i imię Marcelina bardzo mi się podoba dla dziewczynki Marcel też, ale dla chłopca i tak chcemy Wiktor -
Cześć dziewczyny ja jak zwykle w podróżach wiec zadko tu bywam ale czytam i czytam i oczom nie wierze nowe ciezarne super Gratulacje Strzała i Madziulek.
Nikicia a ty co się obijasz do robory
Ja chyba troche odpuscilam przez pracę i te wyjazdy moje i wciąż zastanawiam się kiedy przyjdzie ten czas że usiade na tyłku w domu.
A co do waszych tematów to urlopu nie planuje bo sama nie wiem co będzie jutro co do cynku to macie tu wykwalifikowana pigułe wiec powiem wam ze tak Nikicia masz racje cynk jest niezbedny u mężczyzny a najbardziej u tych z wysilkiem fizycznym dorosły mężczyzna powinien przyjmować od 15 do 50 mg jednak w przypadku chłopców tylko max do 18 dziennego zapotrzebowania wliczamy w to pokarm jesli odzywiamy sie zdrowo i systematycznie ale sie rozpisałam.
Troche u was zagoszczenikicia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej muriella no trochę cie nie było tu
Staram się cały czas nie poddajemy się jeśli teraz nie wyjdzie wracam na monitoring no hormony juz mam ok wiec zobaczymy.
Muriella a ty pielęgniarka?
Sylwiasta nie ma co zazdrościć tylko spakować się i w drogę. My czesto ze xnajomymi jezdzimy zawsze to fajniej i w niektórych przypadkach taniej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nikicia86 wrote:Muriella odzywaj się częściej a nie tylko czytasz nasze wypociny pozdrawiam i życzę słodkich snów zmykam do męża działać
jeszcze będziecie miały mnie dość zostane tu z wami a przynajmniej się postaram.
Nikicia milej nocy i wszystkim dziś rozrabiajacym panikicia86 lubi tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:ojaaaaa dziewczyny ale zazdroszczę, ja tylko raz byłam na wczasach za granicą ( zawssze albo brak czasu albo kasy...
nikicia86 wrote:Klaudia chorwacja hmm to jest to
Jak nie masz gdzie to zapraszam do mnie mamy domek nad jeziorem ...mozna łowić rybki ...moj mąż żegluje i bedzie super towarzystwo takze my jak nie mamy vo robić to smigamy sobie nad jeziorko wiec zapraszam
Kocham zeglowac! mam patent nawet:) pare lat temu bylismy nad solina ze znajomymi i wypozyczylismy na jeden dzien omegę i smigalismy:) a są rybki w tym jeziorku?
annielica wrote:Klaudia - my byśmy chcieli na Zakynthos w tym roku. No chyba, że zajdę w ciążę to wtedy pomyślimy o czymś innym.
Aha Klaudia - ja uwielbiam łowić ryby:D taki wypad to dla mnie super sprawa
Zakynthos super sprawa ale jedna rada jak się tam wybierasz odradzam hotel w LAGANAS - 24h na dobe trwaja tam imprezy i blaka sie tam pelno pijanych nastolatkow:) my bylismy w Cavo doro fajny rodzinny hotel ale bez szalu:) Mnie maz tez zarazil lowieniem ryb, w tamtym roku nawet wyciagnelam najwieksza sztuke:D co prawda leszcz heh ale 43 cm mial:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 08:46
-
nick nieaktualnyJeśli chodzi o Wyspy Kanaryjskie to w podróży poślubnej byliśmy na Fuertaveturze. Było cudownie, ale sama wyspa na mnie takiego wrażenia jak wyspy Greckie nie zrobiła. A jeśli chodzi o lasta to jestem miszczem w ich wyszukiwaniu:D kiedyś byliśmy 2tygodnie w Bułgarii w fajnym hoteliku i z przelotem i śniadaniami zapłaciliśmy 950zł od osoby;P ale wylot był po 24h więc szybkie pakowanie i jazda;) ale lubie takie spontaniczne wypady;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBułgaria? Kuzyn był i podobno straszne z nich brudasy poza tym kąpią się w basenach w tych swoich "sukmanach".
Ja byłam w zeszłym roku pod koniec sierpnia w Chorwacji (luzy na plażach), nie przez biuro podróży, jechaliśmy sami autem-fajna sprawa można wszędzie samemu dojechać i zwiedzać tym sposobem objechaliśmy kilka miast + wodospady krka - trzeba tam pojechać W tym roku zastanawiamy się czy znowu tam nie pojechać... Było super -
nick nieaktualnyHejo dziewczyny witam was tak ze sloneczkiem
Klaudia mamy omege i lasera i kajak hihi sa rybki super to widze ze mamy podobne zainteresowania trzy lata temu byliśmy z laserem nad naszym morzem to taka moj mąż miał frajde jak dziecko
Gaga no właśnie my teraz też chcemy autem nasi znajomi jezdza co roku i tez mowia ze wygoda wiekszaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 11:23
-
nick nieaktualny