Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGaga ja nie widziałam żeby "jakieś brudasy" kompały się w sukmanach w basenach w Bułgarii. Kraj biedny ale ładny. To w Egipcie widać dużo muzułmanów kąpiących się w burkach na plaży.
My zazwyczaj wypożyczamy auto jak gdzieś lecimy i możemy jechać gdzie chcemy i zwiedzać co chcemy.sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tangleteezer to must have jezeli chcesz aby dziecko poczesało Twoje włosy
ja byłam dzisiaj u zbysia, widziałam serduszko zdjęcia wklejać nie będę, bo praktycznie nic nie widać ale za 2 tygodnie może już coś dojrzymy
madziulek, co do wózków, to ja z całego serca polecam Tutek Tambero zanim na niego trafiłam miałam w rękach wiele innych waży ok 14kg ale prowadzi się jak masełko super gondola z regulowanym podgłówkiem, spacerówka przesuper, bo budka chroni całe dziecko w racie wiatru albo deszczu cena ok 1500zł, wydaje mi się, że nie najwyższa jak za tak fajny i estetyczny wózek -
annielica wrote:Ja ogólnie lubię dotykanie po głowie dlatego daję często swojemu szczotkę i proszę żeby czesał. Mówię Ci sylwiaśta spróbuj. A już czesanie TangleTeezer to w ogóle rewelacja:D
u mnie to nie przejdzie - mam krecone wlosy
nikicia86 wrote:Hejo dziewczyny witam was tak ze sloneczkiem
Klaudia mamy omege i lasera i kajak hihi sa rybki super to widze ze mamy podobne zainteresowania trzy lata temu byliśmy z laserem nad naszym morzem to taka moj mąż miał frajde jak dziecko
Gaga no właśnie my teraz też chcemy autem nasi znajomi jezdza co roku i tez mowia ze wygoda wieksza
zazdraszczam omegi!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStrzała, cudowna wiadomość. To na pewno niesamowite uczucie zobaczyć serduszko swojego szkraba Szkoda, że na płeć jeszcze trzeba trochę poczekać hehe
Ja nie znam się na wózkach, ale sporo czytałam i oglądałam programów. Kiedyś chciałam mieć skrętne kółka itp. Teraz najważniejsze dla mnie są gumowe opony, żeby dobrze amortyzowały wyboje i duża gondola. No i wygląd. Mój mąż zachwycił się wózkiem RETRO i powiedział, że taki i tylko taki wchodzi w grę. Mi również bardzo się podoba http://allegro.pl/roan-marita-prestige-4xgratis-torba-mosk-folia-i5117018600.html
Już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła taki kupić. W wyobraźni mam nas pchających taki cudny wózeczek ahh Ogólnie wózek tego typu dobrze się sprzedaje i mamy bardzo go chwalą bo jest bardzo wygodny i praktyczny. -
nick nieaktualny