Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
madziulek i o to właśnie chodzi jest milion przeciwwskazań dla ciężarnych ale i tak nie ma co się nakręcać kobieta sama czuje, czego akurat potrzebuje
a co do samopoczucia, to hmmm.. muli mnie 24/h ale uwierzcie, że wolę takie samopoczucie 100 razy bardziej niż to, co było w pierwszej ciąży mąż o mnie dba, jak trzeba zuzka w ciagu dnia daje nawet poleżeć
w przyszłym tygodniu idę robić wyniki tsh i antytpo, zobaczymy, czy farmakologia przyniosła oczekiwane efekty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 09:52
-
Nikicia86 ja coś czuję że że serducho wygra z rozumem i bez względu jaką decyzję podejmiesz będę za!!
Jutro czeka mnie usg... najgorsze jest to że na miejscu badania nic mi nie powiedzą Wyniki badań wysyłają do rodzinnego lekarza i wtedy on mnie informuje porażka! ! Mam tylko cichą nadzieję że trafię na kogoś fajnego i wyciągnę coś na miejscunikicia86 lubi tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwiaśta ale w jakich jednostkach?Jeśli 17mm ma pęcherzyk to może już pęknąć w każdej chwili, ale nie musi, bo może jeszcze podrosnąć. A endometrium 6,2 mm na 9 dc to ok. Wg mnie już możecie zaczynać się starać. Teraz tylko oby pęcherzyk pękł i będzie śliczna dzidzia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wydaje mi się, skoro mówisz, ze jak orzech to pewnie w cm. Bardzo szybko Ci pęcherzyki dojrzewają. U mnie w 12 dpo był 16mm i gin mówił, że dość szybko. Teraz jeśli okaże się, że pęcherzyk normalnie pęka to nie wiem gdzie tkwić może problem. Wtedy to laparo chyba tylko. Ale spokojnie ja myślę, że tym razem się uda, skoro pęcherzyk taki duży i soczysty
-
nick nieaktualnyteraz się będę martwić, że to0,62 mm i 1,7mm, bo w sumie testy owu i temp zawsze wskazywalu owu na 14-15 dc wiec przez 6 dni jeszcze duzo musiało by urosnąć........chyba dam się pokroic w tym maju i niech sie dzieje co chce. ze 3 cykle po laparoskopii sie postaram i jak nie wyjdzie to iui. a jak iui nie wyjdzie to żegnam się ze staraniami na dobre ...
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wydaje mi się że pęcherzyk 17mm, a endo 6,2 cm, raczej niemożliwe żeby endometrium było 62mm. Teraz dużo wody, migdałów, ryb i zielonych warzyw-podobno dobrze wpływa na endometrium:) i działanie!!!!!
Masz podejrzenie endometriozy, że chcesz się kroić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 12:56