Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze dopiero początek cyklu/miesiąca - coś się dluzy ten cykl oj ciężko będzie wytrzymać do 31... no chyba ze @ nadejdzie prędzej ... dziewczyny mobilizujmy się żeby nie testować wcześniej bo samej w grudniu nie dałam rady i mnóstwo kasy wydała na testy no i nerwy niepotrzebne były
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 21:09
-
menka z tym testowaniem masz racje Znowu sie zaopatrzylam w testy owulacyjne i ciazowe w zaleznosci kiedy bede miala owulacje +- na 12 13 dzien po niej testuje.Teraz jestem pelna nadzieji ale pewnie w drugiej polowie cyklu optymizm szybko zniknie jak zawsze[/link]
-
nick nieaktualnyOwulacyjne to jeszcze. . Ale robienie ciążowych testów kosztuje mnie tyle nerwów, i sprawiało tyle smutku i rozczarowań co miesiąc, że postanowiłam że nie wykonam już żadnego przed terminem okresu ..wykonam tylko jeden i na nim będą dwie piękne kreski
Mania atakuj atakuj nigdy nie wiadomo kiedy szanowna pani owu sie pojawi.
Oby nam je szybko wyznaczyło -
nick nieaktualnyU mnie tez rosnie , jesli bedzie szla jutro dalej w gore, to mysle ze owu mogla byc wczoraj lub dzisiaj Mam przynajmniej taka nadzieje Bylo by super, chodz musze przyznac , ze nigdy tak szybko jej nie bylo. Odczekamy, zobaczymy Ty tez mysle jestes jeszcze przed
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kimnelam sie godzinkę i w toalecie zauważyłam dużo wodnistego śluzu Gdyby to nie byla ona to pewnie byłoby sucho... ale jestem ciekawa jutrzejszej tempki a u Ciebie kochana wykres piekny!!! Mysle ze dziś albo jutro.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 22:10
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Nieidealna trzymam za Ciebie kciuki wiem że to irytujace ale napewno wszystko się ureguluje i owulacja tez będzie
Fufka30 mam nadzieję że Tobie uda się i zostaniesz u nas zarazac
Katarzyno u mnie temperatura tez poszla w dół to raczej owulacja przed nami. U mnie tez mokro wodnisty i ciągnący Jestem podekscytowana ciekawe jak dlugoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 16:58
baklawka lubi tę wiadomość
[/link]