X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tempka poszla dzis jeszcze bardziej w dol, teraz jeszcze bardziej wierze ze to owulka =) A u ciebie jak tam ? widze jeszcze nie zaznaczylas tempki =)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dzisiaj troszkę w górę i sluz lepki ah ... Mi zawsze się wydawało ze skok temperatury musi być wysoki i wtedy jest owulacja no najwidoczniej mylilam sie.

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skok nastapuje po owu jesli sie teraz nie myle, wiec czekamy na dalszy bieg wydarzen :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lub tez w momencie owu

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze wiedziec ;) Dzisiaj kluje mnie w jajnikach to dobry znak :) Cos tam napewno sie dzieje ;) Robilam test owulacyjny negatywny... Chyba za wczesnie jeszcze na testowanie owulacji ale wole nie przegapic.

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sluz rano byl lepki a wieczorem mleczno rozciagliwy... jak w kalejdoskopie u mnie :D Dzisiaj atakuje meza ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dopiero początek cyklu/miesiąca - coś się dluzy ten cykl ;) oj ciężko będzie wytrzymać do 31... no chyba ze @ nadejdzie prędzej ... dziewczyny mobilizujmy się żeby nie testować wcześniej :D bo samej w grudniu nie dałam rady i mnóstwo kasy wydała na testy no i nerwy niepotrzebne były ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 21:09

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    menka z tym testowaniem masz racje ;) Znowu sie zaopatrzylam w testy owulacyjne i ciazowe :D w zaleznosci kiedy bede miala owulacje +- na 12 13 dzien po niej testuje.Teraz jestem pelna nadzieji ale pewnie w drugiej polowie cyklu optymizm szybko zniknie jak zawsze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owulacyjne to jeszcze. . Ale robienie ciążowych testów kosztuje mnie tyle nerwów, i sprawiało tyle smutku i rozczarowań co miesiąc, że postanowiłam że nie wykonam już żadnego przed terminem okresu ..wykonam tylko jeden i na nim będą dwie piękne kreski :)

Mania atakuj atakuj :D nigdy nie wiadomo kiedy szanowna pani owu sie pojawi.
    Oby nam je szybko wyznaczyło :)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to juz jest z tymi testami korci jak cholera po owu... Mam nadzieje ze sie powstrzymam do okresu ;) Katarzyno jak tam twoja temperatura dzisiaj? U mnie rosnie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez rosnie , jesli bedzie szla jutro dalej w gore, to mysle ze owu mogla byc wczoraj lub dzisiaj :) Mam przynajmniej taka nadzieje :) Bylo by super, chodz musze przyznac , ze nigdy tak szybko jej nie bylo. Odczekamy, zobaczymy :-) Ty tez mysle jestes jeszcze przed :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodz tak wlasnie patrze i mysle ze u ciebie tez mogla byc w 7dc .. :D Czekamy na jutrzejsza tempke :D

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas pokaże ;-) jak zawsze. Szczerze nigdy nie mialam tak szybko owulacji ale może tym razem.... Test owulacyjny dzisiaj negatywny. Dwa dni temu kreska byla dość mocna ale jaśniejsza od kontrolnej a dzisiaj ledwo widoczna.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze faktycznie po =) czekamy :D

Mania1718 lubi tę wiadomość

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimnelam sie godzinkę i w toalecie zauważyłam dużo wodnistego śluzu :-) Gdyby to nie byla ona to pewnie byłoby sucho... ale jestem ciekawa jutrzejszej tempki :-D a u Ciebie kochana wykres piekny!!! Mysle ze dziś albo jutro.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 22:10

• nieidealna Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie jak na razie nie widac śluzu płodnego, ciekawe czy wgl bedzie w tym miesiacu.. Leki zamiast pomagac to wszystko poprzestawialy ;)

Nieidealna
  • Fufka30 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny mogę dołączyć? Ja mam testować 16 stycznia

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dzis tempka poszla troche w dol niz w gore jak myslalam.. :/ Lecz sluz dzisiaj nadal wodnisto rozciagliwy :/ Dlatego mysle ze jeszcze jej nie bylo :/

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieidealna trzymam za Ciebie kciuki ;-) wiem że to irytujace ale napewno wszystko się ureguluje i owulacja tez będzie :-)

Fufka30 mam nadzieję że Tobie uda się i zostaniesz u nas zarazac :-D

Katarzyno u mnie temperatura tez poszla w dół to raczej owulacja przed nami. U mnie tez mokro :-D wodnisty i ciągnący Jestem podekscytowana ;-) ciekawe jak dlugo :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 16:58

baklawka lubi tę wiadomość

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ojjj jeśli się uda to na pewno wyśle mnóstwo wirusków ;)

Katarzyna_121 lubi tę wiadomość

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ