Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak wogole to Ci powiem ze najwazniejsze sa dosc czeste przytulanka (chociaz co 2 dni) W naszym przypadku nie mamy co sie martwic. Co by nie pokazywal ovu napewno natrafimy na nia Mnostwo czynnikow sprawia czy bedzie ciaza czy nie a my nie mamy na to wplywu. Bedz dobrej mysli[/link]
-
nick nieaktualnyTez jestem tego zdania ze mniejwiecej co dwa dni, i tak tez bylo u nas w poprzednim cyklu. Serduszkowalismy regularnie, dlatego jestem pewna ze w ostatnich cyklach wcale nie mialam owulacji.. Nie szkodzi, bedziemy serduszkowac i czekac az nadejdzie, w ktoryms cyklu juz sie wkoncu zjawi
-
nick nieaktualny
-
Te ziola o ktorych pisalysmy wspomagaja owulacje Poczytaj o nich. U mnie te piersi zawsze daja mylna nadzieja na ciaze... Bola mnie bardzo mocno nie moge sie dotknac, kazdy ruch sprawia bol, zciaganie stanika wieczorem to koszmar a schody masakra. Chcialabym by tym razem nie bolaly. Bol mija dopiero przy @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 19:16
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wstalam ochrypnieta z bolem gardla ale nie ma tragedii zaraz co zaradze na to U Ciebie obiecujaco!!! Najwazniejsze ze przytulanka sa Ja chialam sie poserduszkowac wczoraj ale moj maz zmeczony (po pracy) zasnal nawet nie wiem kiedy Dzisiaj mu nie odpuszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 10:55
[/link]
-
Katarzyna_121 wrote:A co do piersi, to bolaly mnie i byly wrazliwe w tym miesiacu gdy sie nam udalo To byl pierwszy objaw ktory zauwazylam. A tak to wcale mnie nie bola,nawet przed @
A bolały Cię całe czy same sutki? bo rózne opinie czytałam.Nieidealna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja się boję, że za późno zaczęliśmy serduszkować Zawsze miałam ovu po 20 dniu cyklu, a tu benc i już kilka dni wcześniej mocna krecha na teście owulacyjnym. No nic, pod koniec stycznia dowiem się czy coś z tego będzie, ale po roku starań już jakoś wątpie w sukces
-
nick nieaktualny
-
Hej ]Trzymam kciuki za Was wszystkie.Jestem tu nowa, ostatnia @ 28grudnia... także pod koniec stycznia będę testować. W każdym razie serduszkujemy co dwa dni, test owulacyjny przyszedł w 13 dni pozytywny a w kolejnych już klapa.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad3424a364ef.jpg
także czekam niecierpliwie. Zastanawiam się tylko dlaczego wczoraj miałam jakby niteczki krwi w śluzie, ale tylko minimalnie na papierku.
Dzień przed pozytywnym wynikiem LH ból w jajnikach i ból piersi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 10:27