X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogole to Ci powiem ze najwazniejsze sa dosc czeste przytulanka (chociaz co 2 dni) W naszym przypadku nie mamy co sie martwic. Co by nie pokazywal ovu napewno natrafimy na nia :) Mnostwo czynnikow sprawia czy bedzie ciaza czy nie a my nie mamy na to wplywu. Bedz dobrej mysli ;)

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez jestem tego zdania ze mniejwiecej co dwa dni, i tak tez bylo u nas w poprzednim cyklu. Serduszkowalismy regularnie, dlatego jestem pewna ze w ostatnich cyklach wcale nie mialam owulacji.. Nie szkodzi, bedziemy serduszkowac i czekac az nadejdzie, w ktoryms cyklu juz sie wkoncu zjawi :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do piersi, to bolaly mnie i byly wrazliwe w tym miesiacu gdy sie nam udalo =) To byl pierwszy objaw ktory zauwazylam. A tak to wcale mnie nie bola,nawet przed @

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te ziola o ktorych pisalysmy wspomagaja owulacje :) Poczytaj o nich. U mnie te piersi zawsze daja mylna nadzieja na ciaze... Bola mnie bardzo mocno nie moge sie dotknac, kazdy ruch sprawia bol, zciaganie stanika wieczorem to koszmar a schody masakra. Chcialabym by tym razem nie bolaly. Bol mija dopiero przy @

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 19:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej az tak :( U mnie jak bola to jestem pewna ze cos sie dzieje, tak jak wtedy gdy zaciazylam.. Moze tym razem nie beda bolaly, i bedzie to pierwszy znak :D =)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh my kobietki ;) Naprawde chcialabym zeby nam sie udalo!!! ;) Alebysmy mialy o czym pisac <3 Wierze ze sie uda! W tym cykl Ciebie zaczna bolec piersi a mnie nie ;)

Lucy7 lubi tę wiadomość

• baklawka Nowa

Wysłany: 11 stycznia 2015, 01:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem tutaj nowa i pod koniec stycznia będę testować,oby sie udalo

Lucy7 lubi tę wiadomość

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baklawka witamy! Za Ciebie rowniez trzymamy kciuki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis tempka dalej nisko ale sluz znowu R. Juz sama nie wiem czy owu juz byla czy nie

Baklawka trzymamy kciuki <3 ;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania bol gardla minol ? Tempka u ciebie poszla w gore, moze juz po =)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstalam ochrypnieta z bolem gardla ale nie ma tragedii zaraz co zaradze na to ;) U Ciebie obiecujaco!!! Najwazniejsze ze przytulanka sa :D Ja chialam sie poserduszkowac wczoraj ale moj maz zmeczony (po pracy) zasnal :/ nawet nie wiem kiedy :D Dzisiaj mu nie odpuszcze :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 10:55

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj jakos tak dziwnie pobolewa mnie dol brzucha i czuje lekkie uklucia w piersiach (nie czesto ale odczuwalne) moze ta owu dopiero zbliza sie malymi krokami? Leci se z nami w kulki :D

• nieidealna Przyjaciółka

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna_121 wrote:
    A co do piersi, to bolaly mnie i byly wrazliwe w tym miesiacu gdy sie nam udalo =) To byl pierwszy objaw ktory zauwazylam. A tak to wcale mnie nie bola,nawet przed @

A bolały Cię całe czy same sutki? bo rózne opinie czytałam.

Nieidealna
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bolaly cale, a najbardziej sutki

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania nie tak zle, masz serduszko z przedwczoraj =)

Mania1718 lubi tę wiadomość

• NATULKA Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się boję, że za późno zaczęliśmy serduszkować :/ Zawsze miałam ovu po 20 dniu cyklu, a tu benc i już kilka dni wcześniej mocna krecha na teście owulacyjnym. No nic, pod koniec stycznia dowiem się czy coś z tego będzie, ale po roku starań już jakoś wątpie w sukces :(

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana patrzę na Twój wykres i myślę ze serdudzkowanie jak najbardziej w porządku ;-) Ponoć plemniki żyją nawet do 5 dni tak wiec nic straconego. Życzę zielonej kropeczki na końcu ♡♡♡

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natulka spokojnie, widze to tak samo jak Mania.

U mnie dzis tempka nadal w dole, chyba owu jeszcze nie bylo :/ Albo pojawi sie w najmniej spodziewanym dniu :/

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh i u mnie tem. w dół.. ani widu ani slychu owulacji.

• naox Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)]Trzymam kciuki za Was wszystkie.Jestem tu nowa, ostatnia @ 28grudnia... także pod koniec stycznia będę testować. W każdym razie serduszkujemy co dwa dni, test owulacyjny przyszedł w 13 dni pozytywny a w kolejnych już klapa.
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad3424a364ef.jpg

także czekam niecierpliwie. Zastanawiam się tylko dlaczego wczoraj miałam jakby niteczki krwi w śluzie, ale tylko minimalnie na papierku.
    Dzień przed pozytywnym wynikiem LH ból w jajnikach i ból piersi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 10:27

p19uyx8dnezstxe3.png
‹‹ 2 3 4 5 6 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ