Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogole to Ci powiem ze najwazniejsze sa dosc czeste przytulanka (chociaz co 2 dni) W naszym przypadku nie mamy co sie martwic. Co by nie pokazywal ovu napewno natrafimy na nia :) Mnostwo czynnikow sprawia czy bedzie ciaza czy nie a my nie mamy na to wplywu. Bedz dobrej mysli ;)

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez jestem tego zdania ze mniejwiecej co dwa dni, i tak tez bylo u nas w poprzednim cyklu. Serduszkowalismy regularnie, dlatego jestem pewna ze w ostatnich cyklach wcale nie mialam owulacji.. Nie szkodzi, bedziemy serduszkowac i czekac az nadejdzie, w ktoryms cyklu juz sie wkoncu zjawi :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do piersi, to bolaly mnie i byly wrazliwe w tym miesiacu gdy sie nam udalo =) To byl pierwszy objaw ktory zauwazylam. A tak to wcale mnie nie bola,nawet przed @

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te ziola o ktorych pisalysmy wspomagaja owulacje :) Poczytaj o nich. U mnie te piersi zawsze daja mylna nadzieja na ciaze... Bola mnie bardzo mocno nie moge sie dotknac, kazdy ruch sprawia bol, zciaganie stanika wieczorem to koszmar a schody masakra. Chcialabym by tym razem nie bolaly. Bol mija dopiero przy @

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 19:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej az tak :( U mnie jak bola to jestem pewna ze cos sie dzieje, tak jak wtedy gdy zaciazylam.. Moze tym razem nie beda bolaly, i bedzie to pierwszy znak :D =)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh my kobietki ;) Naprawde chcialabym zeby nam sie udalo!!! ;) Alebysmy mialy o czym pisac <3 Wierze ze sie uda! W tym cykl Ciebie zaczna bolec piersi a mnie nie ;)

Lucy7 lubi tę wiadomość

• baklawka Nowa

Wysłany: 11 stycznia 2015, 01:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem tutaj nowa i pod koniec stycznia będę testować,oby sie udalo

Lucy7 lubi tę wiadomość

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baklawka witamy! Za Ciebie rowniez trzymamy kciuki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis tempka dalej nisko ale sluz znowu R. Juz sama nie wiem czy owu juz byla czy nie

Baklawka trzymamy kciuki <3 ;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania bol gardla minol ? Tempka u ciebie poszla w gore, moze juz po =)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstalam ochrypnieta z bolem gardla ale nie ma tragedii zaraz co zaradze na to ;) U Ciebie obiecujaco!!! Najwazniejsze ze przytulanka sa :D Ja chialam sie poserduszkowac wczoraj ale moj maz zmeczony (po pracy) zasnal :/ nawet nie wiem kiedy :D Dzisiaj mu nie odpuszcze :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 10:55

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj jakos tak dziwnie pobolewa mnie dol brzucha i czuje lekkie uklucia w piersiach (nie czesto ale odczuwalne) moze ta owu dopiero zbliza sie malymi krokami? Leci se z nami w kulki :D

• nieidealna Przyjaciółka

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna_121 wrote:
    A co do piersi, to bolaly mnie i byly wrazliwe w tym miesiacu gdy sie nam udalo =) To byl pierwszy objaw ktory zauwazylam. A tak to wcale mnie nie bola,nawet przed @

A bolały Cię całe czy same sutki? bo rózne opinie czytałam.

Nieidealna
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bolaly cale, a najbardziej sutki

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania nie tak zle, masz serduszko z przedwczoraj =)

Mania1718 lubi tę wiadomość

• NATULKA Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się boję, że za późno zaczęliśmy serduszkować :/ Zawsze miałam ovu po 20 dniu cyklu, a tu benc i już kilka dni wcześniej mocna krecha na teście owulacyjnym. No nic, pod koniec stycznia dowiem się czy coś z tego będzie, ale po roku starań już jakoś wątpie w sukces :(

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana patrzę na Twój wykres i myślę ze serdudzkowanie jak najbardziej w porządku ;-) Ponoć plemniki żyją nawet do 5 dni tak wiec nic straconego. Życzę zielonej kropeczki na końcu ♡♡♡

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natulka spokojnie, widze to tak samo jak Mania.

U mnie dzis tempka nadal w dole, chyba owu jeszcze nie bylo :/ Albo pojawi sie w najmniej spodziewanym dniu :/

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh i u mnie tem. w dół.. ani widu ani slychu owulacji.

• naox Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)]Trzymam kciuki za Was wszystkie.Jestem tu nowa, ostatnia @ 28grudnia... także pod koniec stycznia będę testować. W każdym razie serduszkujemy co dwa dni, test owulacyjny przyszedł w 13 dni pozytywny a w kolejnych już klapa.
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad3424a364ef.jpg

także czekam niecierpliwie. Zastanawiam się tylko dlaczego wczoraj miałam jakby niteczki krwi w śluzie, ale tylko minimalnie na papierku.
    Dzień przed pozytywnym wynikiem LH ból w jajnikach i ból piersi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 10:27

p19uyx8dnezstxe3.png
‹‹ 2 3 4 5 6 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ