Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro czeka nas jeszcze raz kłucie i pobieranie krwi, jak będzie dobrze to jutro wyjdziemy .Jakoś tak sobie już myślałam, że dzisiaj nie wyjdziemy :/ Byłoby za pięknie :/ no i staranka też odpuszczone .Mam nadzieje, że owulka wcześniej już była, albo poczeka sobie aż wrucimy do domu :)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to lepiej żeby poczekala jeszcze jeden dzień ;-) U mnie wodnisto nadal test dzisiaj wyszedł obiecująco (jeszcze negatywny ale taka średnia kreska testowa) Wkurzył mnie dzisiaj moj luby i przytulanka nie będzie.

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny
    ovu wyliczył mi @ na 25 ale ja chce testowac 20 w urodziny męża ... mam nadzieję że dostanie najlepszy prezent na świecie...
    wg USG 10 miałam owulację a teraz strasznie bolą mnie piersi... nigdy tak nie bolały... :/

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • Lilianap Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny :)
    Ja również przyłączam się do testowania pod koniec stycznia. Spodziewana @ na 23 czyli już niedługo. Owulka wydaje mi się że była 9, dwa dni później pojawił się jednorazowo śluz z niteczkami krwi. Mam nadzieje że tym razem się uda ;)

Nasz cud ❤ Lilianna
    3i49df9h2y64vypu.png
  • kociczka26 Znajoma

Wysłany: 14 stycznia 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :)
    ja prawdopodobnie miałam dzisiaj owulację bo zawsze czuję kiedy jest tak więc będę mogła testować na koniec stycznia, mam nadzieję zobaczyć 2 kreski

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny robicie testy owulacyjne??? Dzisiaj zrobilam o 15 test i zapowiadalo sie obiecujaco.. Kreska testowa dosc mocna ale nie tak jak kontrolna. Powtorzylam o 19 i nie ma juz nic. Czy to byl ten caly skok lh ??? Miala tak ktorakolwiek z was?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zakupie na następny cykl :) skoro była to wrazie co serduszkuj :)
    My jeszcze w szpitalu, ale już bez gorączki na szczęście. Teraz czekamy na kolejne wyniki badań krwi. Jak będzie wszystko dobrze to popołudniu wychodzimy do domu. Wreszcie :) :)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki zebys wyszla dzisiaj do domu ze zdrowym synkiem ;) U mnie zaczal sie kremowy sluz czyzbym byla po owulacji? Tempka na to nie wskazuje eh czarna magia... Dzisiaj doszedl Inofolic <3 Wlasnie popijam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 17:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestesmy w domku !!! :D :D :D
    Goraczka tez juz sobie poszla, i mam nadzieje ze nie wroci. W poniedzialek tylko do lekarza zbadac mocz i to by bylo na tyle.
    Ciezko mi powiedziec czy jestes juz po, wszystko mozliwe, z mojego wykresu tez nic nie wiem, a teraz przez ten szpital to juz wogole sie pogubilam. Od jutra bede dalej mierzyc tempke.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kociczka26 wrote:
    hej dziewczyny :)
    ja prawdopodobnie miałam dzisiaj owulację bo zawsze czuję kiedy jest tak więc będę mogła testować na koniec stycznia, mam nadzieję zobaczyć 2 kreski

Co odczuwasz owulujac ??

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super!! Wracamy do obserwacji :D

Kociczka26 tez jestem ciekawa odpowiedzi :)

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny dołączam się do Was ! :-) Chcę testować za tydzień :-) Już spisywałam na straty ten cykl przez infekcje, ale widze jeszcze nadzieje i wracam do Was spowrotem ! :-) Tempka podwyższona była przez dobry tydzień po owulacji (36,7 o 7:00 rano codziennie) a dziś wskoczyła na (37,0 o 7:00) Nie powiem ale ten skok dał mi małą nadzieję :P Pozdrawiam Was dziewczyny cieplutko i życzę zieloności !!!

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poz!omka Zycze owocnego testowania!! <3 Temperatura pieknie wzrosla, nadzieja jest duza :) U mnie jeszcze nawet owulacji nie bylo ahh ta zolza czai sie za rogiem :D Przybadz w koncu!!!

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ''Nie dziękuję'' :-D Ahh no , organizm płata figle, musisz się zrelaksować :-P

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj chodze lekko podminowana ze testy wciaz negatywne.. niby kreska druga dosc mocna ale to jeszcze nie to. Maz zauwazyl i probuje zalagodzic sprawe <3 Mowi ze dzis robimy dzidziusia (jak co drugi dzien) :D :D

• Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane staraczki mnie pewnie @ wyprzedzi zanim zatestuję tak jak planowalam 17 stycznia ( przynajmniej się nie rozczaruję i nie zobaczę I kreski) ale
    mocno kciukam za Was i życzę samych pozytywów :*

BATTINKA lubi tę wiadomość

16uddqk3x9bbni2d.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane.ja @mam na 25 zobacze jak się będę czuć bo jak na @ to nawet nie testuje...kurde a juz mnie boli brzuch.przecież szlag mnie trafi w końcu :(( ja juz takie doly lapie ze Glowa mala :(:(:(

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy7 glowa do gory!! Skad tyle pesymizmu??? Ja mocno wierze ze sie uda <3

Battinka bedzie dobrze nie doluj sie!! Badz dobrej mysli <3

Lucy7 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tempka dzis dalej nisko, chyba u mnie tej zolzy tez jeszcze nie bylo :( :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane nazywam się Paulina i termin @ mam na 22 stycznia. Także czekam jak każda z Was :) na II kreseczki rzecz jasna :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 09:54

‹‹ 4 5 6 7 8 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ