Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJutro czeka nas jeszcze raz kłucie i pobieranie krwi, jak będzie dobrze to jutro wyjdziemy .Jakoś tak sobie już myślałam, że dzisiaj nie wyjdziemy Byłoby za pięknie no i staranka też odpuszczone .Mam nadzieje, że owulka wcześniej już była, albo poczeka sobie aż wrucimy do domu
-
czesc dziewczyny
ovu wyliczył mi @ na 25 ale ja chce testowac 20 w urodziny męża ... mam nadzieję że dostanie najlepszy prezent na świecie...
wg USG 10 miałam owulację a teraz strasznie bolą mnie piersi... nigdy tak nie bolały... -
Witam dziewczyny
Ja również przyłączam się do testowania pod koniec stycznia. Spodziewana @ na 23 czyli już niedługo. Owulka wydaje mi się że była 9, dwa dni później pojawił się jednorazowo śluz z niteczkami krwi. Mam nadzieje że tym razem się udaNasz cud ❤ Lilianna
-
Dziewczyny robicie testy owulacyjne??? Dzisiaj zrobilam o 15 test i zapowiadalo sie obiecujaco.. Kreska testowa dosc mocna ale nie tak jak kontrolna. Powtorzylam o 19 i nie ma juz nic. Czy to byl ten caly skok lh ??? Miala tak ktorakolwiek z was?[/link]
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki zebys wyszla dzisiaj do domu ze zdrowym synkiem U mnie zaczal sie kremowy sluz czyzbym byla po owulacji? Tempka na to nie wskazuje eh czarna magia... Dzisiaj doszedl Inofolic Wlasnie popijam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 17:38
[/link]
-
nick nieaktualnyJestesmy w domku !!!
Goraczka tez juz sobie poszla, i mam nadzieje ze nie wroci. W poniedzialek tylko do lekarza zbadac mocz i to by bylo na tyle.
Ciezko mi powiedziec czy jestes juz po, wszystko mozliwe, z mojego wykresu tez nic nie wiem, a teraz przez ten szpital to juz wogole sie pogubilam. Od jutra bede dalej mierzyc tempke.
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny dołączam się do Was ! Chcę testować za tydzień Już spisywałam na straty ten cykl przez infekcje, ale widze jeszcze nadzieje i wracam do Was spowrotem ! Tempka podwyższona była przez dobry tydzień po owulacji (36,7 o 7:00 rano codziennie) a dziś wskoczyła na (37,0 o 7:00) Nie powiem ale ten skok dał mi małą nadzieję Pozdrawiam Was dziewczyny cieplutko i życzę zieloności !!!Alicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny