Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to juz za 6 dni :D Trzymam kciuki =)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ale jakoś nie mam ochoty na test... Te rozczarowanie jak negatyw boli okropnie. Miesiąc temu po zawodzie z I kreską spałam cały dzień.

Teraz zmagam się z bólem miednicy. Boli masakra. Sama nie wiem czego to zwiastun jak @ to niech już przyjdzie bo się wykończę!

• nat_alia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ppaulina wrote:
    Hej kochane nazywam się Paulina i termin @ mam na 22 stycznia. Także czekam jak każda z Was :) na II kreseczki rzecz jasna :D
    trzymam kciuki :)

Lucy7 lubi tę wiadomość

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciukam za Was, u mnie już @ jest ;(

16uddqk3x9bbni2d.png
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy7 wrote:
    Kciukam za Was, u mnie już @ jest ;(
    Lucy7 glowa do góry i do dzieła w następnym cyklu ;-) U mnie jeszcze nawet owulacji nie było :-( a juz 17dc. Szczerze to nie liczę ze mi sie uda w tym miesiącu... Dzisiaj doszedł z Polski zestaw Baby&mamamed zaczynam pic od dzisiaj ;) inofolic jest jest :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 17:24

Lucy7 lubi tę wiadomość

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania1718 dzia za wsparcie, kolejny cykl i nowa nadzieja, będziemy walczyć;) A u Ciebie jeszcze nic straconego w tym cyklu. Kciukam !

Mania1718 lubi tę wiadomość

16uddqk3x9bbni2d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Drogie Koleżanki:)

jestem tu nowa,ale obserwuję Was od dawna:) moja historia jest krótka: pół roku starań na clo i dupha. i nic!!! w tym miesiąc nic nie wzielam i tak jak wy czekam na testowanie:) ale zanim to nastąpi to oczywiście mam pewne objawy- przez 3 dni straszny ból brzucha( podobny przy zapaleniu pęcherza a może to i zapalenie ) i do tego dziś zauważyłam na wkladce maleńkie, maciupeńkie czerwone kropki. Oczywiście wujek gogle powiedział ze to na bank ciaza! zrobiłam test dziś ( tak wiem wiem za wcześnie) i nic. Czy ktoras z was ma cos podonego? Czy może już jestem w fazie urojenia!

alicja_ lubi tę wiadomość

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda84 nie chce robic nadzieji ale jak zaszlam w ciaze z synkiem mialam podobne objawy. Bylam pewna ze zapalenie pecheza zbliza sie ale przeszlo i pozniej dowiedzialam sie o 7tygodniowej ciazy... A ile jestes po owulacji? Moze jeszcze za wczesnie na test...

Lucy7 napewno kiedys nam sie uda!!! <3 bez dwoch zdan :D

Lucy7 lubi tę wiadomość

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ppaulina wrote:
    Noo ale jakoś nie mam ochoty na test... Te rozczarowanie jak negatyw boli okropnie. Miesiąc temu po zawodzie z I kreską spałam cały dzień.

Teraz zmagam się z bólem miednicy. Boli masakra. Sama nie wiem czego to zwiastun jak @ to niech już przyjdzie bo się wykończę!

ppaulina wiem co czujesz ja poprzedni cykl czulam sie okropnie!! Nikt nie mogl ze mna wytrzymac! Zal rozczarowanie dlugi cykl... eh strasznie bylo. W tym cyklu odpuscilam jestem z regoly szczesliwa zadowolona z zycia. Starania sa oczywiscie, przygotowania witaminy ziolka itp. Ale nie nastawiam sie ze sie uda ale niepoddaje sie ;) Glowa do goru ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania dziekuje ze odpowiedzialas, lzej mi się zrobilo ze ktoś nie jest głuchy na moje wolania:) jestem miedzy 10-11 dniu owu. A powiedz mi proszę czy przy zapaleniu mialas silne bole brzucha? ja ogolnie co miesiąc już sobie wkręcam ze jestem w ciąży bo mam jej wszytkie opjawy, a potem lzy i rozczarowanie.

Lucy7 lubi tę wiadomość

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi sie ze na testowanie za wczesnie ;) synek ma juz 6 lat wiec dawno to bylo.. Staralismy sie dzidzie ale wtedy nic nie testowalam nie zwracalam uwagi na zadne objawy. Dobrze zapamietalam uczucie zapalenia pecheza, siusialam czesto i nawet nie poszlam do pracy jednego dnia bo bylo zle. Wiem ze ciezko zapanowac nad emocjami ale postaraj sie odprezyc i niestresowac :) Powtorz test za 2-3 dni. Szanse sa duze tak wiec nie zadreczaj sie pytaniami <3

magda84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ten cykl jest stracony, dostalam jakiejs infekcji :( :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ppaulina wrote:

Nie testuj, odczekaj .. znam ten bol.. Ja powiedzialam sobie ze juz nigdy nie zrobie testu przed terminem @ ..

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienko co sie dzieje??? Pamietasz jak zastanawialysmy sie czy po @ przyszla owulacja?? haha 17dc a u nas nadal cisza, wiesz tak mysle ze u mnie cykl bezowulacyjny wiec tez spisuje go na straty :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda84 wrote:
    Witam Drogie Koleżanki:)

jestem tu nowa,ale obserwuję Was od dawna:) moja historia jest krótka: pół roku starań na clo i dupha. i nic!!! w tym miesiąc nic nie wzielam i tak jak wy czekam na testowanie:) ale zanim to nastąpi to oczywiście mam pewne objawy- przez 3 dni straszny ból brzucha( podobny przy zapaleniu pęcherza a może to i zapalenie ) i do tego dziś zauważyłam na wkladce maleńkie, maciupeńkie czerwone kropki. Oczywiście wujek gogle powiedział ze to na bank ciaza! zrobiłam test dziś ( tak wiem wiem za wcześnie) i nic. Czy ktoras z was ma cos podonego? Czy może już jestem w fazie urojenia!

Ja mam podobnie. Od dnia kiedy wystąpiła owulacja. Miałam jakby zapalenie pęcherza- ani żurawina ani urafuraginum mi nie pomogło. Taki śmieszny ból pozostał nadal. Ciągle pobolewa. Sikam jak szalona budze się po nocach na siku- wykańcza mnie to bo lubie się wyspać a taki przerywany sen to jak za kare. Od wczoraj jeszcze doszedł ból miednicy i krzyża. I takie ćmienie w jajnikach raz prawy raz lewy!
    Nadzieja jest że to ciąża ale pewnie nie. i muszę wyluzować. Bo znowu będę wyć!

• Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za fasolkę:-)

16uddqk3x9bbni2d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh .. chyba przywleklo sie do mnie " Grzybicze zapalenie pochwy :( "
    Pamietam jak nad tym myslalysmy, wtedy mialabym jeszcze na ten cykl malenka nadzieje, ale mysle ze owu jeszcze nie bylo :/ A przez ta infekcje raczej jej nie bedzie. I z serduszkowaniem tez trzeba bedzie poczekac. Trudno.. trzeba najpierw sie wyleczyc i od nowego cyklu zaczne nowe starania. U ciebie jeszcze duzo moze sie zmienic. Owu jeszcze moze sie pojawic, nie trac nadzieji =) A jesli zeczywiscie okaze sie bezowulacyjnym, to razem zaczniemy od nowa ! A co !
    Nie poddajemy sie ! <3 ;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ppaulina ja parcia na pęcherz nie miałam, tylko ten straszliwy brzuch, w sumie to do tej pory mnie boli. Ale miałam podobny bol brzucha 2 miesiące temu z bolem przy oddawniu moczu, a w tym miesiącu jest inaczej, sam bol brzucha. Ale tak jak mówisz człowiek się naczyta , ucieszy a potem rzeczywistość sprowadza na ziemie. Jak zaczynałam się starać z męzem to lekarz powiedział że daje nam pol roku a potem jak leczenie nie da to invitro. Inny lekarz powiedział ze u mnie innej szansy nie ma jak invitro, co mnie zalamuje, ale ciagle probuje....

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh obie tracimy nadzieje... A wiesz widzialam wykres jednej z dziewczyn gdzie byla infekcja antybiotyk a na koncu zielona kropeczka :D Tak wiec u ciebie tez nic straconego!! Wiesz moze my rzeczywiscie jestemy po owulacji skoro nadzieja ucieka. Ponoc kobiety tak sie czuja po owu... Ale beda jaja jak obie zobaczymy droga kreseczke :D

Katarzyna_121 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale by bylo :D Ryczalabym caly dzien ze szczescia =) Ale lepiej nastawic sie inaczej

Mania1718 lubi tę wiadomość

‹‹ 5 6 7 8 9 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ