Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naox wydaje mi sie ze te niteczki krwi w sluzie moga swiadczyc o owulacjii. Fajnie ze jestes juz po owulacji, ja nadal czekam na nia (dzisiaj test owu znowu negatywny eh...) Trzymam kciuki zeby Ci sie udalo ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 17:48

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • naox Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania1718

Bardzo dziękuję za odpowiedź, marzę by się udało. :) Również trzymam kciuki za Ciebie, aby nadeszła owulacja i najbliższy okres nie nadszedł.

Mania1718 lubi tę wiadomość

p19uyx8dnezstxe3.png
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie tutaj marzymy o dwóch kreseczkach ;-) Dzisiaj mokro u mnie :-D mam nadzieję że się zbliża owocna owulacja ;-) Koniecznie pisz co tam u Ciebie. Będzie dobrze!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania to atakuj dzisiaj meza :D

U mnie jak narazie cisza, sluz kremowy,tempka nisko . Pomalu trace nadzieje ze sie w tym cyklu pojawi :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dotad to wykres podobny do mojego, w gore i w dol w gore i w dol :/
    Ale dzisiejszy twoj spadek temperatury moze swiadczy ze sie zbliza =)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyno glowa do gory ;) Przyjdzie w najmniej spodziewanym momencie. Ja zaczynam watpic w ten moj sluz zmienia sie szalony... Rano byl wodnisty, po poludniu lepki a teraz wodnisto rozciagliwy. Test owulacyjny negatywny i o co kaman?? Cos czuje ze u mnie sie przeciagnie troche. Dziaj tez porownywalam Twoj wykres z moim :D Idziemy leb w leb :) Oby bylo takie samo zakonczenie dla nas ZIELONOOOOO :D

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak nie to powspieramy sie w nastepnym cyklu :*

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propo meza :D Napomknelam mu ze bedzie atak i mialam wrazenie ze cos chyba nie ma ochoty dzisiaj :/ eee focha walnelam i zmienil zdanie. Ale malpa ze mnie :D No coz czego sie nie robi dla fasolinki :D :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj D. tez niezabardzo ma ochote jesli mu mowie ze to moze / musi byc np dzisiaj. A tak siedze cicho i nic nie mowie =) Tylko sie staram zeby bylo serduszko =)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z reguly to pyskata jestem, ostatnio przy tym dlugim cyklu troche dalam mu w kosc :( ale teraz przed owulacja potulna jak baranek jestem :D grzeczna nie pyskuje nie denerwuje go zeby tylko bylo milo wieczorkiem aaach my wariatki :D

• naox Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olimama wrote:
    Naox ja w poprzednim cyklu miałam dokładnie takie niteczki w śluzie, o których piszesz, do tego kilkuminutowe kłucie w jajniku. Też myślę, że mógł to być symptom owulacji. @ też przyszła do mnie 28 grudnia, może w podobnym czasie będziemy testować :)

A kiedy zamierzasz testować? :)

Tak patrzę i patrzę na to zdjęcie moich testów i niestety obawiam się, że nawet jak były dwie kreski 9stycznia, to ta druga była za słaba. I guzik nie owulacja.
    Dziś zamierzam się poprzytulać, a co :D postaram się jeszcze kilka dni.

p19uyx8dnezstxe3.png
  • abovo Debiutantka

Wysłany: 13 stycznia 2015, 01:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Dołączam się do Was, termin spodziewanej @ wypada mi na 22 stycznia i strasznie mi się wlecze i nie mogę się już doczekać żeby zrobić test :(

Trzymam kciuki żebyście zobaczyły te dwie upragnione kreseczki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 02:08

Lucy7 lubi tę wiadomość

8df7xzdvet1cpc4r.png

http://ovufriend.pl/graph/0ca3d856cca76f012d2e5425ec11d0bc
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abovo trzymam mocno kciuki ;-)

abovo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania- poprostu potrafimy postawic na swoim =) Wiemy jak :D U mnie tempka dzisiaj nieco wyzej ale nie biore jej za bardzo pod uwage, bo prawie cala noc nie spalam. Junior dostal od 21.00 wysokiej goraczki i tak przez cala noc :( Dzis rano o 6.00 juz mial prawie 39 :(( na 11.00 smigamy do lekarza :/

Abovo trzymam kciuki , mi tez sie strasznie ciagnie. No niestety trzeba czekac :/

abovo lubi tę wiadomość

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyno mam nadzieję że to nic poważnego i życzę zdrówka dla juniora ;-) <3 u mnie tempka w miejscu... Sluz rozciagliwy znowu :-D oj uparta ta owulacja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jednak nie najlepiej, jesteśmy od 14.00 w szpitalu. Lekarka nie wiedziała z kąd taka wysoka temperatura, no i lerzymy :( Pobierali krew, i jutro będą wyniki. Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze i jutro wyjdziemy. Bo już pomału mam dosyć. Nie nawidze szpitali, a czas stoi tu w miejscu. Mąż jutro do pracy, także też dopiero po 16 przyjedzie :(

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj to nie dobrze :-( Od razu przypomniałam sobie jak często chorował mi synek... Ciągle po lekarzach szpitale antybiotyki... wiem co czujesz. W szpilatu od razu depresja dopadala!! Mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze i junior szybko wróci do zdrowia!!! <3 Trzymaj się kochana ściskam mocno

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienko daj znac co u Twojego synka. Myślałam o Tobie cały dzień. Mam nadzieje że wyniki wszystko wyjaśnią i będzie ok. Trzymaj się jesteś napewno pod dobrą opieką ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To miłe z twojej strony. Dzisiaj troche lepiej. Gorączka troche spadła. Od 10 do 12 musimy czekać na lekarza z wynikami krwi. Już sie boje :( mam nadzieje że będzie dobrze, i nas dzisiaj wypiszą.

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się że polepszylo sie troszke <3 oby to byl zwykły wirus!! Ściskam ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 09:58

‹‹ 3 4 5 6 7 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ