Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
annielica wrote:Kiedyś coś tam słyszałam i tak myślę, ze pewnie się wycfanili i sobie przekalkulowali, że za dużo tracą na takich darmowych przelotach i dlatego nie wpuszczają kobiet w zaawansowanej ciąży, żeby nie musieć potem tak bulić za przeloty
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniu ja widziałam bijące serduszko w 6t5d ciąży..
Ah dziewczyny tyle nastukałyście, że najpierw musiałam nadrobić czytając dwie strony
Ostatnio mało załańczam laptopa. Coś nie tak ostatnio się czuje. Wieczorami jestem już o 20:00 śpiąca i padam jak kawka a od godziny 01:00nie budze sie i nie moge zasnąć przez pare godzin jest mi ciągle zimno i mam częste zawroty głowy. I co chwile biegam siku No ite bolące łydki..nie myślałam że aż tak źle można sie czuć będąc w ciąży Jeszcze miesiąc musze wytrzymać, potem mam nadzieje, że większość objawów minie .. -
nick nieaktualny
-
annielica wrote:Madziulek nie wyświetla mi się Twój suwaczek:(
W którym tygodniu Ty zobaczyłaś serduszko? Bo Katarzyna w 7 chyba racja? A jak Ty ?
Tak naprawdę to dopiero w 9. Bo byłam u gina na początku 6 tyg ale było tylko coś tam widać. Myślę,że gdyby miał taki dobry sprzęt jak mój obecny gin to może byłoby już coś widać
W środę zobaczymy naszą fasolkę aaaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 14:34
-
mania nie martw sie!
dziewczyny chcialabym miec takie problemy jak wy ( mdlosci, zmeczenie itp)
mnie dzisiaj boli brzuch jak na @ w srode test, obawiam sie ze przyjdzie przed albo zaraz po tescie -
nick nieaktualnyMadziulek mój gin ma nowy, dobry sprzęt to może coś tam zobaczy. Oby!
Klaudia złe samopoczucie to nie problem:P problem jest taki, że się martwisz o fasoleczkę. Ale Ty też doczekasz takich problemów:)
Kazałam mężowi kupić Femibion 1, wiem, że to pic na wodę i wszystko się słabo wchłania ale jednak nie mam apetytu przez chorobę, mało jem nie chcę żeby fasolce czegoś zabrakło. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-