Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki
Przemyslalam sprawę, mąż mnie pocieszał żebym nie brała za bardzo diagnozy do siebie bo i tak kiedyś się uda Jeżeli lekarz w Polsce potwierdzi PCOS i na usg wyjdzie ze nie mam owulacji to podejmę się leczenia. Czytałam ze dziewczyny biorą lek o nazwie closlitbegyt.
Jedyna rzecz która mnie zastanawia to brak objawów przy PCOS oraz wiem ze przy tym nie ma się okresu a ja go mam co miesiąc[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMania PCOS ma podłoże też hormonalne dlatego mnie to dziwi, ze spojrzeli na jajniki (ok to może świadczyć o PCOS) ale powinni też zrobić badania hormonalne. Poza tym powinni Ci zrobić monitoring i zobaczyć jak wygląda u Ciebie sytuacja czy jajeczkujesz, skoro masz regularne miesiączki. I dopiero wtedy mogą Ci dawać Clostilbegyt. I powiem, Ci, ze jak będziesz go stosować to zwiększa się Twoja szansa na ciążę mnogą Będzie dobrze kochana Masz już 2 fajnych dzieci to czemu miałabyś nie mieć 3ciego
-
Gdzieś tam czułam że nie będzie różowo ale nie poddam się tak łatwo Pozostało czekać na Polskę.
Wczoraj pani doktor była zdziwiona brakiem objawów oraz tym że mam normalnie okres. Pytała czy mam włosy na plecach, klatce piersiowej oraz na brzuchu??? myślałam że się przeslyszalam mówię że wręcz przeciwnie nigdy nie miałam problemów z owłosieniem... pod pachami mogę się nie golić nawet miesiąc i nie ma różnicy[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo a ja się trochę obawiam, wiem, ze niewielkie ale jakieś szanse są bo jeśli jakimś cudem dwa pęcherzyki mi pękły ... aha i wiecie, że wyczytałam, że podobno wkrótce będzie można we wczesnej ciąży określić płeć dziecka bo podobno przyrost bety u dziewczynek jest o 20% większy niż u chłopców:P i sprawdzałam w kalendarzu chińskim to wychodzi, że będzie u mnie chłopiec haha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj tak Właśnie 2 dni temu rozmawialiśmy o tym z mężem..że Boże Narodzenie już we 3
Ale wiecie..w brzuszku czy poza nim, to i tak w powiększonym gronie więc obstawiam,że wszystkie będziemy tak miałyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 09:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny