Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa Revitalash mam już hmm ponad rok i jest rewelacja był to prezent gwiazdkowy od męża:) czymkolwiek ich nie pomaluję to efekt super Na ślub miałam przedłużane rzęsy, pięknie to wyglądało ale potem rzęsy tragedia takie słabe cienkie nie polecam. A teraz mam takie jakbym przedłużała tyle, że bez przedłużania
Jak zwykle dłuży mi się czas do 15... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzyli jest szansa, ze na święta nie będziesz lepić bałwana? Ja pamiętam 3 lata temu na Wielkanoc była taka zamieć... ja nie piłam więc odwoziłam teściową za miasto i była taka śnieżyca i tak ślisko, że nic dosłownie nic nie było widać, całą trasę jechałam 20 na godzinę. Lawety sunęły jedna za drugą. No i ja też wpadłam w taki poślizg, że mnie zsunęło na drugi pas, obróciło i wylądowałam z impetem w rowie. Na szczęście nic wielkiego się nie stało, jakiś człowiek zatrzymał się i pomógł samochód wypchnąć. Cała się trzęsłam, chwała, że na drugim pasie wtedy nic nie jechało. Po drodze też zatrzymywaliśmy się pomóc odpalić samochód ludziom bo zgasł w trasie. A pod blokiem dzieci ulepiły Wielkanocnego zajączka:P dziwne były to Święta
-
Nikicia, dziękuję za maila :* :*
Widzę, że tutaj ciążowo bardzo, SUPER!!
Miałam wywalony kalendarz na belly w lutym, coś się tam zwaliło, wkurzyłam się i przestałam w ogóle wchodzić na belly i OF. Ale mi się odwidziało i nawet abonament zapłaciłam przedwczoraj
U nas wszystko w porządku Jutro wchodzimy w drugi trymestr a w czw, jak Madziulek, mamy USG genetyczne
Nasze maleństwo w 10t1d wyglądało tak: (ps. nie lubię tych USG 3D )
https://bellybestfriend.pl/cms/File/usg_gallery/057eb1c56badf9c026f94baad6e901f2.jpg
A jak wy się czujecie wszystkie?nikicia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zakocona wrote:Nikicia, dziękuję za maila :* :*
Widzę, że tutaj ciążowo bardzo, SUPER!!
Miałam wywalony kalendarz na belly w lutym, coś się tam zwaliło, wkurzyłam się i przestałam w ogóle wchodzić na belly i OF. Ale mi się odwidziało i nawet abonament zapłaciłam przedwczoraj
U nas wszystko w porządku Jutro wchodzimy w drugi trymestr a w czw, jak Madziulek, mamy USG genetyczne
Nasze maleństwo w 10t1d wyglądało tak: (ps. nie lubię tych USG 3D )
https://bellybestfriend.pl/cms/File/usg_gallery/057eb1c56badf9c026f94baad6e901f2.jpg
A jak wy się czujecie wszystkie?
ps. ja mam prenatalne jutro -
Katarzyna, no mi się właśnie takie małe alieny w 3D nie podobają, jakoś to dziwnie wygląda wszystko
Do 10 tyg był dramat, nie ma co owijać w bawełnę, bo czułam się gorzej niż koszmarnie. Nie byłam w stanie wyjść z łóżka prawie, bo mdłości mnie tak męczyły i wymioty. Schudłam 2kg. Potem się uspokoiło i wróciły mdłości i wymioty w zeszły pon, ale to takie mniejsze, bardziej w stylu "jestem głoda i muszę zjeść TERAZ, bo zwymiotuję" (najczęściej nie zdążam zjeść jednak, bo poczucie głodu u mnie w ciąży bierze się z kosmosu i jest wszechogarniające )
Madziulek, o ja myślałam, że masz 2.04 No to źle spojrzałam na kalendarz widocznieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 14:21
-
nick nieaktualny