Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O pierwszej ciąży dowiedziałam się w 9 tygodniu i serduszkowalismy nic złego się nie działo i to właśnie w tej ciąży hormony mi szalały i była ogromna ochota na sex w połowie ciąży. Za to po porodzie dość długo nie mogłam dojść do siebie. Długa historia
W drugiej zaś nie było często przytulanka bo nie miałam ochoty. A po tym porodzie bardzo szybko wróciłam do formy i dość szybko można było wznowić przytulanko[/link]
-
Sex po porodach był również przyjemny jak i przed Mąż był przy mnie jak rodziłam i powiem wam ze mam wrażenie że przez to kocha mnie mocniej powiedział że nigdy nie zapomni tego uczucia jak zobaczył synka i ze był ze mnie dumny jak nigdy dotąd[/link]
-
nick nieaktualnyW takim razie nie mogę się doczekać A w którym tygodniu madziulek serduszkowaliście ?
Mąż już nie mówi "kocham Cię" tylko "kocham Was" i przytula i głaszcze, całuje brzuszek mimo, że jest w nim małe ziarenko dopiero mówię na nie fasola:PMania1718 lubi tę wiadomość
-
annielica wrote:W takim razie nie mogę się doczekać A w którym tygodniu madziulek serduszkowaliście ?
Mąż już nie mówi "kocham Cię" tylko "kocham Was" i przytula i głaszcze, całuje brzuszek mimo, że jest w nim małe ziarenko dopiero mówię na nie fasola:P
Nawet teraz takie dziwne myśli w głowie siedzą
Śmiejemy się z mężem ze się fasolka naogląda
-
nick nieaktualny
-
tez to gdzies slyszalam:)
ja jeszcze nie wiem czy sie udalo czy nie, maz ma bana od niedzieli rano i juz mnie meczy i wlasnie mu czytalam to co pisalyscie:) -
nick nieaktualny
-
chyba nie mam opinii
dziewczyny mam zamiar jutro wstac o 8:00 jak tylko maz wyjdzie do pracy, @powinna byc w czwartek, trzymajcie kciuki prosze!
dobranoc:) -
nick nieaktualny