Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja dziewczynki wczoraj wróciłam ze szpitala, nie będę pisać co się działo, bo szkoda słów... przyjęłam wiele godzin kroplówek i antybiotykoterapię. Mdłości nadal męczą ale przynajmniej jestem w stanie sama chodzić po domu, z domu wyjść jeszcze nie mogę. Najważniejsze, że z dzidzią wszystko w porządku
a teraz najważniejsze: które z Was zaszły? (jestem zbyt osłabiona by czytać wszystkie strony) -
nick nieaktualny
-
Dla Ciebie tez duzo zdrowka, dobrze ze juz wrocilas.
ja jeszcze nie zaszlam, robilam test dzisiaj, 11dpo ale negatywny bede probowac przez nastepnych pare dni o ile nie bedzie @ -
nick nieaktualny
-
rozowa_strzala wrote:ja dziewczynki wczoraj wróciłam ze szpitala, nie będę pisać co się działo, bo szkoda słów... przyjęłam wiele godzin kroplówek i antybiotykoterapię. Mdłości nadal męczą ale przynajmniej jestem w stanie sama chodzić po domu, z domu wyjść jeszcze nie mogę. Najważniejsze, że z dzidzią wszystko w porządku
a teraz najważniejsze: które z Was zaszły? (jestem zbyt osłabiona by czytać wszystkie strony)
gaga nas opuściła chyba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulek super! !
Córcia wystroila się i ruszyła na imprezkę ma poczucie humoru i mówi do mnie "mamo wrócę pijana" a wsiadajac do samochodu mówi do taty "taxi pod szkołę poproszę" wariat
Zaliczylismy chińską i teraz mi nie dobrze chyba przesadzilam troszkęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 17:43
[/link]
-
Skończyła 11 lat i wybrała się na szkolną potancuwe. Jest mojego wzrostu prawie strasznie szybko dojrzewa i mąż już powtarza ze zrobi zapadnie przy wejściu wrazie by jakiś kolega zapukał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 17:53
[/link]