Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
madziulek wrote:Jak to mówią jak masz syna to pilnujesz tylko jego, a jak córkę to pilnujesz pół miasta
dobre:DD
super ze wszystko dobrze:) kiedy bedziesz wiedziec czy bedziecie pilnowac pol miasta? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój mąż próbował wkręcić szefa ale się nie dał
Robimy babskie wieczory jak najbardziej jesteśmy umówione na sobotę. Paznokcie filmy popcorn itp Strasznie ciekawska jest i zadaje mnóstwo poważnych pytań czasami kopara mi opadaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 21:50
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Witam się na koniec tego sterującego dnia. . jestem wykończona
Wcinamy pizzę z Biedronki(pierwszy raz kupiliśmy i całkiem ok).
Na badaniach prenatalnych wszystko ok. Fasolka zdrowa
No i wstępie się okazało, że może będzie chłopiec
Było widać fifolka Ale pewnośc będzie dopiero na kolejnej wizycie za miesiączakocona lubi tę wiadomość
-
Pizza z Biedry jest extra
Ja w ciąży mam takiego smaka na słodycze, fastfoody i chipsy (itp), że masakra! Przed ciążą w ogóle prawie nie jadłam słodyczy, bo mnie zasładzało strasznie szybko, a teraz.. Masakra
madziulek, super, że wszystko w porządku!! Jakieś fotki !? No i wstępne gratulacje synka !!
My już jutro o 10:20 będziemy się widzieć z maleństwem
Różowa, oby już wszystko było dobrze tylko !
Myśmy dzisiaj byli na zakupach. Kupiłam sobie spodnie ciążowe (ło matko, jak wreszcie wygodnie i ulga dla brzucha!) i staniki ciążowe, bo mi cycki tak urosły (2 rozmiary!), że bez stanika chodziłam, bo się nie mieściły. Dzięki ci H&M !Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 22:58
-
nick nieaktualnyMoj mąż lubi pizze z biedry;) ja staram sie nie jesc fast fodow teraz, ani chipsow i innych niezdrowych rzeczy. Ciekawe ile czasu wytrzymam tak zdrowo sie odżywiając. Ryby, warzywka, owoce, nabiał szok na żadnej diecie tak dobrze nie jadlam. Ale może to dlatego ze nie mam jakos wyczulonego zmysłu smaku teraz. Jem bo czuje, że mnie ssie w żołądku.
-
nick nieaktualnyDziewczyny czytam Was regularnie, ale się nie ujawniam:/ gratuluję zaciążonym i trzymam kciuki za staraczki.
Tak, facet się rozmyślił i stwierdził, że może za rok (POWOLI rośnie mu instynkt ojcowski...) POWOLI kur..!!!!! Za to mój instynkt niedługo popełni samobójstwo:/
Więc się nie ujawniam, nie staram, nie biorę żadnych witamin, ogólnie pierdolę system, mam doła i focha na faceta. -
gaga, mam nadzieję, że szybko dojrzeje..trzymam kciuki :*
zakocona, czekamy na relację z wizyty
O a jakie staniki polecisz? Bo ja też muszę koniecznie wymienić swoje
Witam w 2. trymestrze Oto nasza fasolka..a może fasolek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 07:59
zakocona, muriella lubią tę wiadomość
-
ojeeej jaki szkrabuś
gaga trzymaj sie tam, moze to jest wlasnie sposob zeby sie udalo.
u mnie powtorka z testu, negatywny jak nic @ nie widac. -
no wiem wiem, myslalam ze bedzie dzisiaj, tak jak 2 ostatnie cykle ale mozliwe ze ten cykl bedzie dluzszy, zawsze dzien przed mialam plamienia (oprocz ostatniego cyklu) wiec poki ich nie ma mam nadzieje. mysle ze moze owu byla 21dc tak jak poczatkowo zaznaczyl OF i moze byc za wczesnie. musze kupic inny test na jutro
-
Madziulek przeslodkie są te zdjęcia z usg. Ale szybko rośnie
Klaudia wydaje mi się że OF źle wyznaczył Ci owulacje. Myślę że miała miejsce 21-22 dnia cyklu jeszcze kilka dni i będzie jasne
Mi OF wyznaczył owulacje na 16 dc a ja myślę że była 17-18 dc jeżeli wogole była[/link]