Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ale pogoda na święta nam się trafiła W Polsce chyba też nie najlepiej
Co planujecie na Święta? My ruszamy w długą podróż do dobrych znajomych którzy wyprowadzili się dwa lata temu z naszej miejscowosci. Nigdy nie było czasu tam jechać bo to praca szkoła itp. A teraz wolne to jedziemy[/link]
-
nick nieaktualny
-
my swieta tradycyjne u tesciowej
i bede chyba miec czerwone swieta:/ a mialam taka nadzieje ze bede mogla zrobic R niespodzianke na swieta ech ;/ -
mysle ze jak kupisz czuly test to moze sie udac, kozesz np kupic test i sprawdzic w galerii testow czy dany test wykryl u jakiejs dziewczyny 10 dpo ja tak robie
-
nick nieaktualny
-
a jaka firma?
no i strzala potem nie robila juz pomiaru i nie wiadomo moze byl spadek a potem wzrost, a u mnie 2 dni spadkuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 10:43
-
nick nieaktualnyDziewczyny te tanie testy dopiero niedawno zaczeły mi pokszywac tluste krechy a tak to bladziochy. Az ktoregos dnia sie wkurzylam i jak zobaczylam bladziocha zrobilam bobo test i na nim 2 tluste krechy. To jesli te z allegro pokazuja bladziochy przy kilkudniowej ciazy to wczesnej moga nie wykryc. Chociaz u mnie wykryły ale i tak ich nie polecam. Ja bobo test polecam;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny