Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziendobry dziewczyny ja sie dzisiaj czuje swietnie - w koncu
Niemoge doczekac sie kolejnej wizyty u lekarza by zobaczyc fasolke, jeszcze 10 dni I rowniez za 10 dni moja kolezanka ma termin na cesarke Wiec pewnie po mojej wizycie pobiegne do szpitala wycalowac dzidziusia
Ja swoja obraczke tez w razie co narazie sciagnelam.
Strzala to dobrze ze juz jestes w domku. Wspolczuje ci Dbajcie o siebie
Mania jak dobrze czytalam to dzisiaj chcialas testowac? I jak ? Dolacz do nas w koncu ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniu nie ma się co łudzić i trwać przy nadziei Za 16 dni będę w Polsce @ przyjdzie w poniedziałek wiec jak zacznę nowy cykl to będąc w Polsce będę w połowie cyklu. Kolejny cykl na straty bo płodne obejde bez męża. Ale chociaż ginekolog sprawdzi czy mam owulacje[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie już teraz jest ciasna troche:/ tzn. Moge ja zdjac jak się postaram na sucho a pod wodą bez problemu ale boje sie żeby nie musieli mi jej rozcinać jak palce spuchną...
Wygladam dosc młodo i wolałabym ją nosić żeby baby na ulicy nie plotkowały, że taka młoda i wpadła... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulek superrr imprezka też dla znajomych organizowalismy ... a o tyle bylo fajnie ze na tej imprezie poznali płeć dziecka bo ja z kumpela bylysmy z nia na badaniu i lekarz im nie powiedzial tylko nam bo chcieli płeć poznac razem ze wszystkimi to byly takie emocje
ciekawe jak to będzie u nas bo mamy tez fajna zgrana ekipe -
my z przyjaciolkami robilysmy kiedys taki baby shower na panienskim dwoch dziewczyn, fajna imprezka:) dostaly wanienki a w nich pelno roznych rzeczy dla maluszkow:)