Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziendobry dziewczyny ja sie dzisiaj czuje swietnie - w koncu
Niemoge doczekac sie kolejnej wizyty u lekarza by zobaczyc fasolke, jeszcze 10 dniI rowniez za 10 dni moja kolezanka ma termin na cesarke
Wiec pewnie po mojej wizycie pobiegne do szpitala wycalowac dzidziusia
Ja swoja obraczke tez w razie co narazie sciagnelam.
Strzala to dobrze ze juz jestes w domku. Wspolczuje ciDbajcie o siebie
Mania jak dobrze czytalam to dzisiaj chcialas testowac? I jak ? Dolacz do nas w koncu ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniu nie ma się co łudzić i trwać przy nadziei
Za 16 dni będę w Polsce
@ przyjdzie w poniedziałek wiec jak zacznę nowy cykl to będąc w Polsce będę w połowie cyklu. Kolejny cykl na straty bo płodne obejde bez męża. Ale chociaż ginekolog sprawdzi czy mam owulacje
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie już teraz jest ciasna troche:/ tzn. Moge ja zdjac jak się postaram na sucho a pod wodą bez problemu ale boje sie żeby nie musieli mi jej rozcinać jak palce spuchną...
Wygladam dosc młodo i wolałabym ją nosić żeby baby na ulicy nie plotkowały, że taka młoda i wpadła... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulek superrr imprezka też dla znajomych organizowalismy ...
a o tyle bylo fajnie ze na tej imprezie poznali płeć dziecka bo ja z kumpela bylysmy z nia na badaniu i lekarz im nie powiedzial tylko nam bo chcieli płeć poznac razem ze wszystkimi
to byly takie emocje
ciekawe jak to będzie u nas bo mamy tez fajna zgrana ekipe -
my z przyjaciolkami robilysmy kiedys taki baby shower na panienskim dwoch dziewczyn, fajna imprezka:) dostaly wanienki a w nich pelno roznych rzeczy dla maluszkow:)