Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja dziewczyny powoli dochodze do siebie nie jest jeszcze super, jedzenie na mieście czy zakupy w markecie to jeszcze nie dla mnie ale nie wymiotuję już 5 dni staram się jeść, chociaż apetyt średni.
zakocona, ja też ciągle tylko o owocach albo właśnie sorbetach marzę odczekam jeszcze z 2 tygodnie i kupię sobie jakieś pycha lody )) -
nick nieaktualnyDziewczyny bylam dzisiaj na wizycie jest serduszko jest wszystko dobrze dostałam caly plik badań bo mowil ze juz trzeba wszystko zaczac robic jestem taka szczęśliwa maz był ze mną super uczucie widziec małą fasolkę z serduszkiem
zakocona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNikicia wspaniale wiesci Ja tez juz nie moge sie doczekac do mojej kolejnej wizyty jeszcze tylko 6 dni A jeszcze bardziej jestem ciekawa czy bedzie chlopczyk czy dziewczynka Chodze po sklepach i mijam slodkie male spioszki,ale jak juz bedziemy wiedziec co bedzie to chyba od razu pobiegne na zakupy
Rozowa strzala to dobrze jak juz ci lepiej Pomalu a bedzie dobrze
U mnie raz dobrze raz gorzej ale mozna wytrzymac, wieczorami bledne jak sciana i na nic niemam ochoty nawet kolacja nie wchodzi Zato poranne mdlosci juz minely.nikicia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikicia bardzo sie ciesze ze wszystko jest ok i jestes szczesliwa. Dla pozostalych mam zycze duzo zdrowka
U mnie Malpiszon rozkrecil sie na dobre. Ten cykl spisany jest na straty bo najprawdopodobniej w plodne dni bede w Polsce bez meza No ale chociaz dowiem sie czy wogole byla owulacja i czy rzeczywiscie mam te pcos. poza tym postanowilam sobie ze zatestuje dopiero wtedy kiedy nie pojawi sie okres przez kilka dninikicia86 lubi tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:ja w tym miesiacu sie juz nie zalapie na test, nie bede marnowac pieniedzy i czekam az do 36 dnia cyklu z testem czyli 12.05
Klaudia i dobrze, odczekaj troche dluzej.. ja tez czekalam do dnia ostatecznego, w ktorym mial pojawic sie okres.. bylo ciezko ale dalam rade no i dwa dni po terminie okresu byla niespodzianka. Moze troche wrzuc na luz i nie mierz tempki, mi pomoglo
Mania przebadasz sie i bedziesz wiedziala na czym stoisz, bedzie dobrze
Strzala, duzo zdrowka -
nick nieaktualny
-
Katarzyna_121 wrote:Klaudia i dobrze, odczekaj troche dluzej.. ja tez czekalam do dnia ostatecznego, w ktorym mial pojawic sie okres.. bylo ciezko ale dalam rade no i dwa dni po terminie okresu byla niespodzianka. Moze troche wrzuc na luz i nie mierz tempki, mi pomoglo
Mania przebadasz sie i bedziesz wiedziala na czym stoisz, bedzie dobrze
Strzala, duzo zdrowka
wiesz co wole mierzyc temp ze wzgledu na te troche nieregularne cykle:)