Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA my wróciliśmy z urodzin brata naszego chrześniaka
13 lat skończył
kupiliśmy bu replikę piłki adidasa z mistrzostw świata, gówniarz od razu wyciągną męża żeby pokopać w gałę hehe
spędziliśmy też trochę czasu z naszym chrześniakiem - słodziutka perełka:) rozczula mnie jak mąż się nim zajmuje
wczoraj widzieliśmy się ze znajomymi i powiem Wam, ze nocne wypady to nie dla mnie. Poszliśmy na późną kolację do restauracji i o północy byłam już ledwo żywa. Oczywiście powiedzieliśmy im o dzidzi:) A zaraz lecimy na spotkanie z kolejnymi znajomymi bo będą nas zapraszać na wesele w czerwcu.
A jeśli chodzi o domek zdecydowaliśmy, ze jeśli ma nasz to na nas poczeka, bo w tym miesiącu chyba nic z tego, a za miesiąc kto wie;) Najgorzej, że od razu trzeba zapłacić dla agencji, kaucję i najem i to wychodzi spora kwota. Ale ja wierzę, że domek i tak będzie Naszjuż widzę sobie nas w nim oczyma wyobraźni
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam kochane, jak po weekendzie? U nas bylo lenistwo w domu, nic tylko ciagle pada..dzisiaj tak samo, nawet mi sie niechcialo zaprowadzic juniora do przedszkola..
Sylwiasta my z mezem mamy domek dwupietrowy, no i tego roku mamy zamiar jeszcze kupic meble do sypialni ( ktora od poczadku planowalismy na poddaszu) Mieszkamy juz w nim prawie dwa lata, ale jeszcze zostalo nam duzo do ukonczenia .. Wszystko tak duzo kosztuje.. a teraz jeszcze dzidzius w drodze.. jakos damy rade
Ale powiem ci ze z sprzataniem takiego dwupietrowego domku to nic przyjemnego,zajmuje mi to nieraz 5 godzin, a o oknach juz nie wspominam
Musze zakupic sobie drugi odkurzacz ktory zostanie na pierwszym pietrze bo teraz juz nie wnosze go z pietra na pietro. Teraz maz zajmuje sie jak narazie sprzataniem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia będzie i Marcelina albo Marcel !!! Zobaczysz
Robiłaś dziś badania? A jak będzie dzidzia w brzuchu to wtedy zaczniesz snuć plany o większym lokum
normalna sprawa
Katarzyna domek Wasz czy wynajęty ?
U mnie brzuszek już taki, że się nie da ukryć. Sąsiedzi sami gratulują jak nas widzą, a dziś bez kolejki weszłam na pobieranie krwi. Wkurzyłam się bo miałam w końcu jechać do pracy ale nasza pracownica albo się zatruła albo ma jelitówkę i musiałam zostać w domu na wszelki wypadekwrr...
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnielica , nasz szeregowy 156,94m² domek
Z 283 m² ogrodkiem
Jeszcze tak duzo nam zostalo do ukonczenia.. ale powolutku robimy sobie jedno po drugim. Bo nie chcielismy brac dodatkowego kredytu na zrobienie wnetrza..Takze powoli do przodu
Czas nie zajac nie ucieknie
No i raczej juz sie nie bedziemy przeprowadzac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to Sylwia powodzenia
Kasiu to super. Mam nadzieje, że i nam się uda wynająć tamten domek. No i liczę, że jak wszystko pójdzie po naszej myśli to w następnym roku może ruszymy z budową swojego
Madziulek, katarzyna, zakocona też macie tak twardą górę brzucha? Dół dużo miększy a góra mega twarda... -
nick nieaktualnyGórę brzucha ? Raczej nie. Zato dół odczuwam że jest twardszy..
Przed 12.00-stą odebrałam juniora z przedszkola i chciałam wziąść się za obiad, i tak zakręcilo mi się mocno w głowie, że myślałam że zemdleje i stracę przytomność. Położyłam sie i po 20 min minęło. .coś strasznego.Do tego zaczęłam się pocic. Poczym jak już mi przeszło to było mi zimno. Mam nadzieję że wszystkie te dolegliwości Zaniedługo miną. Do tego powróci znowu w nocy ból łydek który nie daje mi spaćW pierwszej ciąży nie miałam żadnych prawie że objawów, nawet sie dziwiłam co to niektórzy tak narzekają na pierwszy trymest. Teraz dobrze wiem co przechodziły.
-
nick nieaktualnyA mi się właśnie wydaje, że narządy mi trochę poszły do góry i dlatego taki jest twardy....
Ja dziś przespałam 3 godziny w ciągu dnia. Nic nie jestem w stanie zrobić bo się męczę i chce mi się spać... Dziś zmachałam się na spacerze z psami i spociłam się też. W dodatku miewam mdłości. Jeszcze bardziej zapragnęłam aby wynająć tamten domek, jutro go oglądamy. Z tym, że tam jest piesek właścicielki bo ona nie chce by się męczył w bloku ale jako, że my mamy już 2 i trzeciego przygarniemy, w końcu jest tam ogród. Działka nieduża bo tylko 1000m ale to zawsze cośPostanowiliśmy, że jakby co ustawimy taki duży rozkładany basen na podwórku a co !
zresztą mamy stamtąd kawałeczek nad piękne miejsce, takie małe jeziorka polodowcowe, woda tam jest cudowna
I żeby czuć się bezpieczniej obgadałam z moją mamą (oby nigdy taka sytuacja nie miała miejsca) to jakby co moja mama może się do nas wprowadzić a za wynajem jej mieszkanka opłaci się połowę wynajmu domu.
-
nick nieaktualnyNo i super Aniu
A jaki koszt takiego domku?
tak tak piszesz tyc jeziorkach itd... zapragnęłam jechać na działkę nad jezioro do rodziców...wstaję rano wychodzę w koszuli nocnej na taras, słonko grzeje, śniadanko jedzone na dwoerze, RAJ!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 19:19
-
nick nieaktualnyOoo cudowna musi być taka działka
A majówka tuż tuż, więc Sylwia możesz z tego skorzystać
Jak się czujesz kochana ?
A ja czytam "Ciężarówką przez 9 miesięcy"Fajna książeczka
2500zł plus opłaty (ogrzewanie, woda, prąd i takie tam). Tyle, że za pierwszym razem trzeba zapłacić 7500zł bo jeszcze agencja i kaucja ehh... Gdyby nie to ajj...
Błagam oby się udało. Dom oglądało podobno trochę osób. Oby nikt się nie zdecydował przed nami. Najgorzej, że ten miesiąc pełen wydatków. Na marketing pójdzie nam duża kwota ehh, ale oby szybko się zwróciło i to z nawiązką. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny