Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulek czekamy na wiesi Moze juz lekarz rozpozna plec
annielica ,to pierwsze i pewnie nie ostatnie wymioty ..
U mnie jak narazie dobrze, zmuszam sie czesciej cos malego przegryzac aby znowu nie zakrecilo mi sie tak mocno w glowie.. niech juz te dolegliwosci mijaja -
witajcie dziewczynki ja znowu bylam w szpitalu, tym razem tydzien. wymioty zaburzyly prace nerek i wątroby, więc mam wielkie zakażenie organizmu ale powoli przechodzi
do tego dzisiaj usłyszałam, że w brzuszku siedzi synekWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 12:52
sylwiaśta159, zakocona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrzała gratulacje synka będziecie mieli parkę
Dziewczyny widzieliśmy dom - R E W E L A C J A !!!
Nie da się go porównać ze zdjęciami. Tyle miejsca... Na parterze jest hol, salon, kuchnia, łazienka, pomieszczenie gospodarcze zwane też pralnią i tam jest też piec gazowy oraz garaż, na piętrze jest łazienka i 4 sypialnie z czego jedna to bardziej pokój rekreacyjny. Działka też spora mimo wszystko. Dom jest wart każdej złotówki !!! Jak się siedzi przed komputerem to wydaje się drogi, ale jak się tam jest to zupełnie inna bajka. I jeśli znegocjujemy trochę prowizję dla agencji to go bierzemy. I wtedy przeprowadzka od połowy czerwca Dom jest położony w super miejscu bo serio blisko miasta a jednak ustronnie. Obok co jakiś czas widać ładne też nowe domki. Sąsiedzi bardzo fajni i niektórzy też bardzo bogaci. Tuż obok dom buduje właściciel kliniki, w której chcę rodzić Oby wszystko się udało -
nick nieaktualnyMadziulek jak po wizycie ? Jak dzidzius ;*
Rozowa strzala, ajj ty biedna nasza z tymi wymiotami Oby juz tylko bylo dobrze Gratuluje synka tak szybko lekarz to wykryl ? Czemu wiec moj nic nie widzi Moze u mnie jest dziewczynka ktora sie chowa Przechodze ta ciaze calkiem inaczej ( gorzej ) wiec kto wie
Annielica to super jak pomalu idziecie do przodu Trzymam kciuki oby wszystko sie udalo, i obyscie sie mogli wprowadzac w polowie czerwca -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystrzała-Ty się bidulko wycierpisz, zamiast spokojnie cieszyć się ciążą ale najważniejsze, że wszystko wraca do normy
Madziulek- cudownie było podpatrzeć domek swojego synka co? ) Boże, ja bym chyba wymyślała co rus to nowe bóle byleby tylko udać się na usg
Ania to rozgladaj sie juz za jakimiś drzewkami owocowymi co by króliczek miał między czym hopsać
Kasiu- jeszcze trochę i Ty też będziesz wiedzieć kto skrywa się w brzuszkuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 19:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny