Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNajgorzej, ze nie mam siły ani ochoty gotować. Znowu okropnie bolą mnie plecy, muszę siedzieć albo leżeć No i co z tego, że zjadłam barszcz z uszkami skoro barszcz z koncentratu i uszka ze sklepu... ale akurat na to miałam ochotę. I frytki za mną chodzą mniam...
-
nick nieaktualnyA ja się witam w 13 tygodniu
Śliczne ciuszki znów upolowałyście. Ja też już chciałabym wiedzieć co się w brzuszku chowa, żeby zacząć kupować ciuszki Jak narazie niemam do tego głowy. Synek chory, ma biegunki , nie nadarzam już z praniem na szczęście jak narazie niema gorączki i nie wymiotuje. Lekarka nic nam noe przepisała Tylko kazała dużo pić i jeść paluszki i biszkopty mam nadzieje że szybko mu minie i ja się nie zararze , boje sie trochę o fasolke -
nick nieaktualnyA ja witam się w 10tygodniu
Znowu bolą mnie plecy i myślałam, że nie dojdę z lumpka... Potem wstawię swoje łowy. Dziś wydałam więcej bo 34zł. Kupiłam kurtkę i spodnie dla męża, żakiet dla mamy, sobie 3 bluzki i bluzę i trochę ubranek dla dzidzi. Nie mogłam się powstrzymać i kupiłam śliczną sukienunię dla 9 miesięcznej dziewczynki:P najwyżej oddam:P -
nick nieaktualnyKlaudia oj tak serio nawet jakbym była milionerką odwiedzałabym lumpeksy lubię to smutno bo jak się przeprowadzę to będę miała daleko ale mąż będzie mnie zawoził raz na jakiś czas
Wiecie ja się zastanawiam czy te ciuszki dla maluchów ktoś w ogóle ubiera czy tylko wyrzucają bo normalnie nówki kupuję. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u nas tez buro i nici z grilla ale moze to i lepiej? kusiloby mnie zeby sie cos napic a jestem pelna nadziei ze w koncu sie udalo i wole nie ryzykowac alkoholu;)
-
nick nieaktualnyKlaudia bez przesady przeciez jeszcze pewnie zagniezdzenia nie bylo jakby co wiec jakby to mialo zaszkodzic? Ja jsk dowiedzialam sie o ciąży to wypiłam pół szklanki piwa na odchodne (10 dpo 2dni przed terminem @). Piewesze 2 tygodnie dziecko jest chronione.
-
Drogie Panie! Po pierwsze za wszystkie z Was 3mam mocno kciuki, bo jeszcze parę miesięcy temu byłam w tym miejscu co Wy. Cuda się zdarzają!
Przepraszam, że spamuję, ale we wrześniu na świat przyjdzie moje maleństwo, wzięłam udział w konkursie, głosować można do jutra (3.05) do godziny 20:00. Bardzo proszę Was o pomoc i głosy na historię nr 2. Dziękuję za zaangażowanie
http://mama-w-trampkach.blog.pl/wygraj-laktator-canpol-babies/