Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
annielica wrote:To musi super wyglądać też bym chciała chłopaka ubierać jak męża, a córcie jak mnie
Myślisz, że na usg prenatalnym jest szansa poznać płeć? Tak bardzo bym chciała
My na prenatalnych poznaliśmy płeć i po miesiącu na kolejnej wizycie to się potwierdziło Pewnie zależy jak się maluch ułoży
A kiedy masz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sliczne te ciuszki:) ja tez bym chciala chodzic i cos kupowac wybierac ale chyba nie ma sensu (siotra ma 30 kartonow dla mnie) albo ogladac lozeczka i wozeczki a tymczasem nie wiem kiedy w koncu sie uda:/ maz mnie przed chwila troche rozczulil, rozmowa wygladala tak" ja: no, nie wiem czy cos z tego bedzie. R" czemu? j: temperatura mi spadła za dwa dni moze przyjsc okres R : to nie dobrze j: dlaczego? R: bo ja chce juz teraz.
i OF mowi ze termin mialabym na 17 stycznia - tesciowa ma urodziny 15go i bardzo by sie cieszyla na taki prezent:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Dzień dobry dziewczyny, witam w ponurą środę U nas znowu nic tylko leje
Zaprowasze juniora do przedszkola i do domku..
Jutro wchodzę w 14 tydzień i mam wrażenie, że mój brzusio zaczoł się trochę pokazywać
Oto i on
http://zapodaj.net/0f454435ce3ec.jpg.html
Śliczne te wasze śpioszki Ja jeszcze nic nie kupiłam, zaczekam aż będziemy wiedzieć co się chowa w brzuszku w piątek jedziemy do polski do babci już nie moge się doczekać
Słonecznego dnia wam życze mój raczej pozostanie deszczowy
-
annielica ide chyba jutro na bete, teoretycznie @ moglaby przyjsc jutro a najpozniej za 6 dni. nie nastawiam sie bo mam czuja ze sie nie udalo a moj czuj raczej jest niezawodny
-
Kasia, piękne brzucho !
dziewczyny ile wy kupujecie ciuchów! ja ani razu jeszcze nie byłam na zakupach i wcale mi się nie chce iść
Dzidzi mnie kopie od rana szalenie Wita się razem ze mną w 19 tyg
madziulek, współczuję dostałaś leki?
ja mam też zawalone zatoki, choć kataru nie mam, to od nd trzyma mnie ten zatokowy rozdzierający ból głowy
Klaudia, trzymam kciuki ! -
nick nieaktualnyKasiu, słodki brzusio
No to chyba wszędzie tak szaro, ponuro ...
A ja jeestem zła na siebie, bo się odchudzam, ale sałatka z=z majonezem z rana jak śmietana... ;/ wrrrrrrrrr.
Madzia, odczuwasz ruchy dziecka?
Ania ty to się w ogóle nie odzywaj, bo takiego farta mieć jak wy mieliście to jak szóstka w lotto ! -
nick nieaktualnySylwia każdy kiedyś trafi swoją 6 w lotka
Kasiu brzuchol piękny i jaki duży !!!!
Ja po cichu liczę, że płeć poznamy na prenatalnych
Klaudia powodzenia na becie a czemu jutro dopiero robisz? może siknij dla sprawdzenia? jak coś jest to będzie widać, wiem po sobie
Sylwia odchudzasz??????? z kości na ości?????? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia mam tyle samo wzrostu i tyle samo ważę !!!
Kiedyś ważyłam zawsze 52 kg, ale po ślubie utyłam, a właściwie po podróży poślubnej 4 kg i potem zawsze już 56kg. A ostatnio jeszcze przed ciążą dodatkowe 4 i wyszło 60... ehh ale to teraz bez znaczenia byle ładnie przybierać i byle dzidzia ładnie rosła
Klaudia daj znać w takim razie jak jutrzejsza beta trzymam kciuki -
ja dzisiaj dziewczyny zrobiłam pizzę i zjadłam 2 kawałki a woda smakuje cudownie )))) jak dobrze jest nie wymiotować
niestety, czeka mnie długa droga zanim dojdę do formy... dzisiaj jak byłam z mężem na zakupach to niestety zasłabłam... dlatego też nie mogę z dzieckiem nigdzie sama chodzić, ewentualnie na ławkę pod klatkę ale to i tak lepsze niż łóżko, czy szpital
z ciuszkami powiem Wam, że my mamy dużo takich właśnie wyjściowych, czy właśnie bajeranckich ale ja i tak dziecko ubieram w bluzę, spodnie dresowe i ostatnio hit Zuzy, czyli crocsy ;P raz na jakiś czas jest okazja na sukienki, czy jakieś modne ubranko
a jak była niemowlakiem, to tyle tego nakupowałam, że łoooh, a w większość ubrana była raz )) -
nick nieaktualnyJa dziś znowu byłam na łowach kupiłam z 6 czy 7 białych bodziaków bo wiem, że takie się przydają.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f5d211a2a7e9.jpg
A gdyby nie pogoda to dziś czułam się nawet ok. Mdłości miałam tylko przez chwilę i najgorzej z tymi plecami się podnieść jak już usiądę. Mam wrażenie, że miednica też mnie boli.
Strzała to ty nawet ciuszków po małej nie wykorzystasz. Będziesz kupowała wszystko czy coś dostaniesz ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny