Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyE tam to taka sciema. Herbata z imbirem też. Najgorzej, że jest dobrze jest dobrze a nagle jak Cię skręci to nie wiesz czy do toalety biec czy może przejdzie...
Ciekawa jestem czy w 2gim trymestrze będzie lepiej...
Ja będę wcinała truskawki z śmietanką kremowka i cukrem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ja sie witam w 14 tygodniu Ale ten czas leci dziewczyny Jeszcze troche a pol ciazy bedziemy mialy za soba
Jak ja juz nie moge sie doczekac co siedzi w moim brzuszku
Annielica niby 2 trymestr jest juz lrzejszy , moja siostra zato cala ciaze slabla i krecilo sie jej w glowie..zadziej niz na poczadku ciazy ale zostalo do konca Mam nadzieje ze w naszym przypadku bedzie inaczej
A co do truskawek to u mnie sezon na nie juz dawno otwarty Co drugi dzien wcinam -
nick nieaktualnyMoja znajoma z kolei całą ciążę wymiotowała i spała, więc sama nie wiem jak będzie. Raczej się nie nastawiam na nagły przypływ energii....
Ja też nie mogę się doczekać co siedzi w moim brzuszku
Katarzyna kiedy masz prenatalne? Czy już miałaś?
Ja bardzo liczę, że na prenatalnych dowiemy się czegoś o płci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Truskawki, truskawki, truskawki
Mnie mdłości i wymioty przeszły, życzę Wam tego!
Wlecze mi się ten czas do do USG jak cholera Jeszcze 2 tyg.. Ja chcę mieć pewność czy będzie Tadzio czy mamy szukać babskiego imienia
U nas w otoczeniu same dziewczynki prawie.
A ja w ciąży mam niesamowitą ochotę na KFC, słodycze i colę, i jem/piję, jak mi się tego chce. Nie należę do "tego nie wolno, tamtego nie wolno" ruchu ciężarnych -
nick nieaktualny