Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madzia, to coś się nie pochwaliła, że w końcu ruchy czujesz ?
Pochwalę się na pewno I pokażę też ciuszki, które kupiłam wcześniej
Ale teraz lecę się szykować na randkę, bo niedługo L z pracy wraca, a ja w proszku ganiając od pralki do suszarki tylko -
perypetii ciag dalszy
Przyszly mi nowe testy wiec mimo plamienia i spadku temperatury zrobilam je... Od razu pokazaly sie jasniutkie rozowe kreski. Myslicie ze doszlo do ciazy biochemicznej a hormon w malych ilosciach utrzymuje sie nadal? Czy to moze torbiele?
http://naforum.zapodaj.net/images/0cfefb60fa26.jpg[/link]
-
Aniu dziś wyjątkowo czułam A tak to różnie. Czasem nie wiem czy to Mały czy tylko w żołądku się przewraca
Ach bo jakoś zapomniałam napisać
Chętnie obejrzę co tam upolowalas
Kumpela sprezentuje mi przewijak bo dostała a już jeden ma. Inna przywie mi ciuchy ciążowe. A jeszcze inna obiecała bujaczek itp. Także fajne bo odejdzie trochę wydatków
W czerwcu chce zamówić materac, podkłady i wanienke
Aniu, rozumiem doskonale. Jak trzeba CC to nie ma co dyskutować -
nick nieaktualnyManiu ja widzę kreseczki. Serio nic nie rozumiem. Byłaś w tym miesiącu u lekarza, więc gdybyś miała torbiel to by zobaczyła. Nie wiem, na razie zobacz, czy plamienie się rozkręci. Gdyby to była biochemiczna to wszystkie testy by coś pokazywały a nie tak w kratkę. I jeśli nie będzie plamienia idź do laboratorium, niech Ci ten test zrobią.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mania kurcze Daj znać potem co lekarz powiedział!
Wczoraj wieczorem dowiedziałam się, że moja kol w ciąży Namówiłam ją na test sikańcowy i dwie mega czerwone krechy Bardzo się cieszę, bo ona po poronieniu niedawnym.
Nasz wieczór udany, choć oczywiście padłam o 22.. Kurde co się ze mną dzieje..
A to my dzisiaj:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/31e423bb0ee7.jpg
No i ważę 56,1kg, jestem prawie 4kg na plusie.
edit:
aaa niedługo powinni dostarczyć przesyłkę wyprawkową nie mogę się doczekać cała chodzę z radości !Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 08:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mania, leć do lekarza i czekamy na wieści :*
Zakocona, chudzinko Ty nasza
A ja się witam w 22 tygodniu BBF pokazuje 6. miesiąc ale to chyba dopiero za tydzień
Wczoraj na SR kąpaliśmy bobaska itp. Mąż tak się wkręcił,że większość sam robił hihi
A to mój brzusio, u mnie na plusie ok. 4kg
Odliczam do 16.30Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 09:58
-
Kasia, ja bym się niczym nie przejmowała. Dojdziesz do dalszych tygodni, to będziesz marudzić, że za szybko i za dużo
Madzia, kurcze ja mam brzucho ze 2x twoje ! Ale pięknie się zaokrąglasz
Hmm to my jesteśmy w tym 6 mscu czy nie jeszcze? -
nick nieaktualnyKatarzyna je też nic nie tyję. A brzucho rośnie:/ Podejrzewa, że to przez tą moją nadczynność tarczycy. Może zrób sobie TSH tak na wszelki anielki? Zaraz dzidzia sama zacznie produkować hormony i nie będzie mi podkradać to pewnie waga pójdzie w górę.
Super brzuszki dziewczyny, ale i tak malutkie przy moim bebzonie -
Na początku poszło mi trochę w cycki, wiadomo ale tak poza rosnącym brzuchem to nie czuję się,że przybrałam. Z reszta każdy mówi,że wyglądam świetnie i w sumie większych zmian nie widzę No ale wszystko przede mną
Właśnie nie wiem bo jak się policzy, to niby już 21 tydzień zaczyna 6msc (20/4=5) ale cała ciąza to wychodzi,że ma 10 mscy jakby tak liczyć W książkach, które mam to jest podane,że 6msc zaczyna się w 23.tyg. Nie wiem już