Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKatarzyna dodaję fotkę nowej fryzury, zrobiłam od razu po przyjściu. Twarzy nie zamazywałam bo jak próbowałam to zrobić to zakrywałam jakimś kształtem fryzurkę. Kolor włosków się zmienił, tzn. nie zmienił bo od dawna mam ombre ale było już spłukane i wypłowiałe. I grzywkę mam inaczej przyciętą no i końcówki podcięte Nie umiem robić sobie fotek a w dodatku miałam upaćkane lustro co widać, ale mam nadzieję, ze mnie za to nie zjecie
http://zapodaj.net/12da1c4faa9a0.jpg.html
Dziewczyny czekam na filmiki !!! -
nick nieaktualnyO jaaaa Cie
Faktycznie, ale on już jest duuuuży kawał chłopa I jak serduszko szybko bije oj musi mu być ciasno, takie skulone maleństwo już się nie mogę doczekać połówkowego normalnie !!!
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa
Mani no właśnie jak u Ciebie?
A ja jestem okropna Wam powiem... właśnie wysłałam męża do Mc'Donalda... Do tej pory miałam mięsowstręt ale teraz mi się masakrycznie zachciało McNuggetsów i frytek masakra jakie te ciążowe zachcianki potrafią być dziwne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania, wow! Wyglądasz super!!!
Madzia, ależ cudny filmik Duży chłopak! No i super, że wszystko z nim w porządku !
To wrzucam i ja z kopniaków: http://mgdrv.com/1ABsaXu (trzeba będzie ściągnąć)
Kurcze dopiero minął tydzień od USG, a ja mam wrażenie, że cała wieczność już.. Jak ja doczekam do tego 18.06 ?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mimo wszystko kupię materacyk lateksowy. W IKEI są w fajnej cenie i opinie dobre słyszałam. W lateksie nic się nie zalęgnie.
Ja od kilku dni czuję na dole brzucha takie jakby wibracje, hmm bulgotanie jakby zupa się gotowała. Jak siedzę i kładę się spać. Dziś się obudziłam i cisza więc popukałam, postukałam i wibracje się odezwały. Już się śmiałam, że mam stado glist w środku Ale rozmawiałam ze znajomymi to one właśnie podobnie czuły pierwsze ruchy dzidzi Szkoda, że czuję to tylko czasami, a jak coś robię to już nie Mam nadzieję, że jeszcze chwila i bulgotanie przerodzi się w kopniaczki:) Tak sobie myślę, ze skoro mam małą macicę to może dzidzi trochę ciasno i dlatego już coś tam odczuwam. -
nick nieaktualny
-
A ja też chciałam dzisiaj złapać Filipka kopniaki ale nie udało mi się
Mam pytanko odnośnie ZUSU, może się orientujecie.
Jak to jest..bo za 16 dni maja płaci mi jeszcze firma, a za pozostałe 15 już ZUS. Dziś dostałam właśnie od nich przelew..i czy on się tyczy okresu od 17maja do dziś a nie do końca miesiąca?Bo wydaje mi się,że ciut więcej powinno być.