Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nawet jakby była później to już powinno coś na testach wyjść. A nawet jakby była to serduszkowania później nie było. Nie nie mam już raczej nadziei.
Ale dziękuję Dziewczyny, że Wy wierzycie i pocieszacie, jesteście Kochane
Cały dzień przeleżałam i nic nie robiłam oprócz pisania na necie.
Cały czas mnie oczy pieką od płaczu i czuję mega zmęczenie a zasnąć nie mogę ale przynajmniej całe noce przesypiam.
-
nick nieaktualnyrozowa_strzala wrote:nikicia86 jestesmy w podobnym wieku, ja jestem rocznik 87
ja też zaczynam się stresować ale czekam z kolejnym testem do 29. chyba,ze okres pojdzie na calego na razie bylo lekkie plamienie a teraz mam duzo jasno brazowego sluzu. chyba nie bede tu zagladac przez 3 dni, bo normalnie jajo zniose
Trzymam kciuki oby sie nie rozpędził i był pozytyw tak wiek podobny
Zakocona ile się starałaś??? długo ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 17:31
-
nick nieaktualnymadziulek nigdy nie wiadomo jak masz zbędne testy to możesz testować
2 dni do @ ajjj... nie wiem nie czuję jakoś tej @, nie boli mnie brzuch od soboty ! śluzu cały czas dużo, kremowy ale robi się rozciągliwy. Nigdy takich dziwnych cykli nie miałam jak teraz kiedy się staram. Kompletnie nic nie rozumiem... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny