Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
powiem Ci, że z tą endometriozą to jakaś plaga... ostatnio coraz częściej o niej słyszę. dobra, to ja kozłowskiego odwiedze i podpytam kogo ew by polecił na tego typu problemy co do telefonu, to kurczę nie pamiętam, bo telefon ostatnio córa mi zniszczyła i nie mam starych kontaktów
-
nick nieaktualny
-
annielica były też pozytywne aspekty, np mogłam jeść kg chrupek bekonowych z biedry i pic litry nestee, to bylo jedyne czego nie zwracałam ale niedługo sama się przekonasz jakie można mieć objawy życzę Ci tej lekko wymiotnej ciąży, ponieważ wymioty czynią ciążę silniejszą ja się narzygałam za 20 bezchorobowych lat Zuzy
my na walentynki zrobimy sobie pizzerki w kształcie serc, wciągniemy jakiś film nie lubię nigdzie wychodzić w ten dzień, bo wszędzie tłoczno i głośno. Do tego walentynki kojarzą mi się z tym jak poznałam męża zaprosiłam go do siebie i zrobiłam budyń z bitą śmietaną )) krzychu jadł ale w połowie podziękował, zdziwiłam się, bo przecież budyń czekoladowy to pycha nad pychami. Spróbowałam sama (zapomniałam to zrobić w trakcie jego gotowania) i okazało się, że nie dodałam cukru było tak ohydne, że od razu pokochałam tego faceta, który żeby nie było mi przykro, zjadł prawie pół tego obrzydlistwa a teraz będą nasze 5 walentynki )) -
nick nieaktualnyMy mieliśmy iść do opery na kabaret, ale oczywiście jak zwykle bilety już wyprzedane:/ Więc pewnie zrobię kolację w domu i to taką jaką tylko sobie maż zażyczy i tez na filmie się skończy. No i może wskoczę w pończoszki i jakąś sexi bieliznę i będzie małe przytulako
Dziś podsumowałam ile będzie kosztowało wszystko co chcę zamówić do staranek i wyszło mi 300zł... Testy owulacyjne, testy ciążowe, termometr owulacyjny, conceive plus i 3 opakowania Fertilman (ma bardzo fajny skład ale niestety nie jest tani). No i mi się jeszcze kwas foliowy kończy ehh...
Ja też doskonale pamiętam nasza randkę. Mąż był moją pierwszą dziecięcą miłością, poznaliśmy się jako gówniarze, a potem spotkaliśmy po latach. Akurat rozstałam się z chłopakiem i szukałam kogoś kto poszedłby ze mną na imprezę żeby wzbudzić zazdrość byłego. No i koleżanka zadzwoniła kolegi, który też rozstał się z dziewczyną. No i tak się zaczęło. Mój luby zakochał się od pierwszego wejrzenia i już nie dał mi spokoju. Następnego dnia wybłagał mnie żebym się z nim spotkała i zabrał mnie na spacer do lasu za miasto. Tam pierwszy raz się pocałowaliśmy ahh... Już wtedy powiedział, ze zostanę jego żoną No a w 2gą rocznicę w tym samym miejscu mi się oświadczył Dla mnie to były najbardziej romantyczne oświadczyny świata i najpiękniejszy dzień -
jaaaa... ale romantico )) taki mąż to skarb mój ukochany oświadczył mi się na naszej parapetówce czekał aż wyjdę ze szpitala i poczuję się tyci lepiej przyszła kurierka z kwiatami, a na bileciku pisało 'od przyszłego męża' )) wszyscy goście oczywiście wiedzieli, obsypali nas serduszkami, które zbieram czasami do teraz, a oświadczyny były 2,5 roku temu
annielica a opłaca się kupować takie specyfiki jeżeli jeszcze nie zostało potwierdzone, czy u męża wszystko ok??? -
Hejka Dziewczyny
Ja tak na szybciutko
Jeśli chodzi o imiona dla dzieci to u mnie numerem jeden dla chłopca jest LEON A dla dziewczynki KINGA Później Tymon (ale moja przyjaciółka która ma rodzi w marcu tak ma da na imię synowi) i Lena (moja bratowa już dawno wspominała, że jej się podoba) Duzo dzieci wkoło to i dużo imion wykorzystanych i zarezerwowanych
Ja jestem z podkarpacia
Obecnie wspomagam się inofolikiem i kwasem foliwoym a mąż cynkiem Dodatkowo popijam sobie czerwone winko i podjadam migdały. Starania jak trzeba będą od przyszłego tygodnia Gdybym jeszcze tylu spraw na głowie nie miała to może bym i wierzyła, ze się uda w końcu.
Ach, jak ja się ciezę ze choc paru z nas sie udało zafasolkowac
-
Witam was dziewczynki
Dzisiaj wstalam w kiepskim nastroju i nie moglam sie podniesc z lozka Bylam pewna ze @ dotarla bo czulam mokro ale niestety jeszce jej nie ma... Test owulacyjny zrobilam z czwartego sikniecia i znowu wyszedl pozytywny (bynajmniej zblizony do pozytywu) Czy ktoras z was zna odpowiedz dlaczego tak sie dzieje i co moze przyczyna??? Napewno nie ciaza!! Krew mnie zaleje, czemu musze byc taka skaplikowana??? W poniedzialek lekarz moze mi cos wyjasni....
http://naforum.zapodaj.net/images/f663d34aecbd.jpg[/link]
-
nick nieaktualnyMania moze jeszcze nic straconego w tym cyklu
Ja juz niemoge sie doczekac az ta m@lpa odemnie odejdzie.. zeby szybko zaczac starania. Zakupilam nowy termometr i moze bedzie calkiem inny ten wykres..
A jesli chodzi o walentynki, to siedzimyw domu i zrobimy sobie mily wieczor.Nie lubie nigdzie w ten dzien wychodzisz, wszedzie pelno ludzi w tym dniu. A tak to mamy swoj spokoj w domu