Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
w ogóle dziewczyny, jestem lekko zagubiona. Nie skupiam się na objawach fizycznych ale patrzę na te testy i swój śluz.
Dwa dni temu miałam taki rozciągliwy jak białko jajka, wczoraj zrobiłam ten test i kreska była mocniejsza, tak jak na zdjęciach, a wieczorem czułam, że jest mi 'mokro' a śluz to taka wodnista maz i mnostwo kremowych grudek. Dzisiaj śluz jest taki sam, nawet więcej tych grudek a test wyszedł naprawdę mocny. I teraz nie wiem... wczoraj koło północy miałam lekki ból owulacyjny i nie wiem, czy ten śluz jest płodny, czy jak??? na necie podczytywałam, że płodne jesteśmy wtedy kiedy jest właśnie uczucie tej wilgoci i gdy przy podcieraniu się zgarniamy nadmiar śluzu na papier, hmm...
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6837e8c52823926d.html test z wczoraj
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b3959e82167a6160.html i z dzisiaj -
Rozowa ja nie mam czym sie pochwalic. Obcy kraj z jezykiem srednio na jeza tak wiec nie jestem dosc odwazna zeby szukac sobie pracy bardziej ambitnej Najlepiej czulam sie pracujac w drukarni. Swietni ludzie fajna robota, pracowalam tam dlugo ale byla to praca przez agencje i nigdy nie byla stabilna. Przy malym przestoju za namowa znajomych rodziny trafilam na kuchnie (pomagalam przy warzywach i miesie i oczywiscie zmywak ) Dzwonili z drukarni zebym wrocila ale presja ze to slala praca wygrala. I tak pol roku meczylam sie tam. Teraz ide na sprzatanie przedszkola Bede tam sama w godzinach wieczornych i nie bede miala problemu z dziecmi w czasie wolnego i dgy ktores zachoruje bo popoludniami maz jest w domu. trzeba cos robic zeby nie zwariowac[/link]
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny Jaa dzis mam bardzo leniwa niedziele, pospalam sobie dluzej bo maz wstal rano do syna, potem poszli na spacer, a ja znowu sie polozylam. Teraz zrobilam sobie latte macchiato ;* wzielam w reke tabliczke czekolody (ktora pewnie cala sama wciagne ) Nie wiem czemu ale w czasie miesiaczki to moglabym co chwile jesc slodycze. Znacie to ?
Mania sprzatanie w przedszkolu, to byloby cos rowniez dlamnie, naczas gdy junior jest w przedszkolu.Lub rownie dobrze byloby znalesc jakas babcia ktorej isc posprzatac pare godzin mieszkanie..zrobic zakupy , umyc okna..Odrazu ma sie wiecej pieniazkow w kieszeni, no i czas szybciej leci. Ja pracowalam jako fryzjerka, odkad urodzilam wiecej do tej pracy nie wrocilam.I mam zamiar znalesc sobie teraz cos innego. Nie mowie ze sie w domu nudze, bo naokraglo jest pracy, ale zmiana by sie przydala.
A wam jak mija niedziela ? -
Hejka
Mnie niedziela jak zwykle leci za szybko Późno zwlekliśmy się z łóżeczka, śniadanko a potem rodzinne odśnieżanie podwórka i lepienie bałwana Po czym z kolei dałam się namówi mężowi na spacerek i było bardzo przyjemnie Jak wróciliśmy zapowiedzieli się gości, którzy właśnie niedawno pojechali Teraz laptop, potem pewnie jakiś filmik
No i koniec weekendu
Madziulek Ty odpoczywaj i zbieraj siły Też z niecierpliwością będę czeka na zdjęcia z usg Fasolinki
Ja odkąd skończyłam studia pracuję w bankach a wykształcenie mam zupełnie inne Teraz może jakoś mi się uda branżę zmienić Tak sobie myślałam ostatnio o zrobieniu kursu z księgowości bo ja bardzo lubię liczyć i papierki wszelkiego rodzaju prowadzić Jestem stworzona do pracy w biurze
Strzała ja też dziś zrobiłam test owulacyjny i gdyby to był ciążowy to byłabym w ciąży, bladzioch jest Także jeszcze muszę poczekać. Ale Ty szalej i wykorzystaj męża
Miłej reszty niedzieli Dziewczyny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny:)
My dziś wróciliśmy od teściowej, bo mieszka daleko poza miastem (dwa bloki w środku puszczy). Uwielbiam tam jeździć bo wypoczywam jak nigdy. Spacerujemy po lesie z psami o ogólnie jest beztrosko.
Potem spotkaliśmy się z naszą znajomą, której dziecka mamy być chrzestnymi omówić parę spraw związanych z chrztem.
A teraz zamówiliśmy pizzę, pijemy piwko, oglądamy seriale w necie i ogólnie jest miło.
Suplementy chcę zamówić tak czy siak, bo prowadzimy ostatnio z mężem bardzo stresujący tryb życia, wiec nie zaszkodzą, a tylko mogą pomóc. Niby nie wiem w jakim stanie jest nasienie męża, ale wydaje mi się, że gdyby było super to udałoby się nam do tej pory (zwłaszcza, że ze mną wszystko jest ok). Uznaliśmy, że oddamy nasienie dopiero do owulacji, bo do badania musi być kilkudniowe, a w środę wypada mi owulacja (tak myślę) więc to teraz ważniejsze. Mam nadzieję, że jak jutro zamówię testy owu i całą resztę to dojdą do środy
Strzała - testy owu kupić na allegro za grosze:) -
nick nieaktualnyNo ja jutro robię zamówionko Owu w środę najprawdopodobniej. Byłoby fantastycznie gdyby się udało, ale serio nie chcę się nakręcać. Na pewno obiecałam sobie nie szukać objawów na kilka dni po owu i nie świrować z testami ciążowymi od 10 dpo ciekawe co wyjdzie z tych moich postanowień
-
nick nieaktualnyStrzała też kiedyś w to z kuzynką grałam
Za tydzień w niedziele idziemy z mężem na chrzciny. Lecz tylko jako dalsi goście ..nie jako chrzestna..Annielica czytałam że też idziecie
Jak myślicie co można ubrać.?? Oprócz sukienki bo to luty i myśle , że troche za zimno -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny