Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPowiem wam, że ten conceive jest inny niż te wszystkie żele. Ciężko mi określić czy lepszy czy gorszy ale inny... zdecydowanie taki hmmm bardziej naturalny. Na opakowaniu i na aukcji były pokazane zdjęcia jaką barierę robią dla plemników inne lubrykanty a jak działa conceive (zdjęcie spod mikroskopu)i conceive nie stanowi żadnej. Pożyjemy zobaczymy.
Strzała, a jak Ty się czujesz po owulacji ? -
mi po pierwsze ovu owulacji na zaznaczylo nie wiem dlaczego ja bez hmm... tych wykresow wiem kiedy mam owulacje, bo staje sie wtedy ladniejsza, hahah cera jest swieza, wlosy maja lepsza kondycje i mam duzo sluzu przywoluję samców a w tym miesiącu pocę się jak świniak, mam całą gębę w syfach, czuję jakby szła grypa i jakbym miała gorączkę ale jej nie mam i ta wydzielina z cyca pewnie tak sie nakrecilam,ze rozjebałam całą gospodarkę hormonalną
-
Różowa mi się wydaje ze owulacji miałaś 15 dc patrząc na twój wykres. Jeśli zaznaczysz jeszcze dwie temperatury na wykresie to ci zaznaczy. Wiesz jakoś trudno mi uwierzyć że przez stres albo nakrecanie się można rozlegulowac hormony... może w małym stopniu tak ale też nie wierzę że przechodzisz stres Wyluzowana babka z Ciebie tak więc coś musi być przyczyną tych objawów. A ja czuję że to będzie Twój szczęśliwy cykl[/link]
-
Może i wyluzowana ale za bardzo nakręciłam się na ciążę. I też o wiele częściej niż normalnie macam cyce, a na różnych stronach piszą, że częste pobudzanie piersi powoduje wzrost prolaktyny. Też jest to dla mnie kosmos, tym bardziej, że wczoraj z prawego cycka poleciała jakaś lekko biaława maź. Teraz w ogóle ich nie ruszam, żeby czegoś nie pobudzić. A jeżeli piszesz, że owulacja była 15 dnia cyklu, to jakim cudem mogłabym być w ciąży skoro sutki są wrażliwe od tygodnia?
-
Ja też się nakrecam i macam i grzebie tam gdzie nie trzeba I jakoś nigdy mi nic nie wycieklo. A tak ze zapytam czemu się tak nakrecilas? Przecież zawsze powtarzalas ze nie ma co Oczywiście nie krytykuje bo robię zawsze tak samo I nie ma w tym nic złego ze tak bardzo chcemy wręcz przeciwnie. Grunt to dobre nastawienie i wiara że się udało[/link]
-
Mania, właśnie nie wiem o co chodzi? wydaje mi się, że naczytałam się za dużo tych pamiętników i mam wrażenie, że mnie też czeka długa droga przez milion niepowodzeń. I teraz chcę jak najszybciej zajść, żeby móc odetchnąć z ulgą. Mam plan, że jak do września nie zajdę, to wtedy po prostu będę szukać pracy i tyle. Ale i tak czuję w brzuchu takie dziwne napięcie. No i oczywiście, to czego my starające się najbardziej nie lubimy, bliskie otoczenie w ciąży, lub świeżo po porodzie lekka presja jest
-
I bądź człowieku mądry, jakby mi nic z cyca nie poleciało, to bym pewnie spokojnie czekała do 23ego, a tak to teraz się martwię, że jak przyjdzie okres, to może poronię przy okazji, bo przecież prolaktyna uniemożliwia zagnieżdżenie...
weź mi ktoś w łeb palnij -
szalona ty moja wariatko wszystko będzie dobrze nie martw się jakimś jednorazowym wyciekiem Wszystkie jesteśmy inne i nie ma co się opierać na doświadczeniu innych kobietek. A nam się uda!! Nie ma innej opcji. Jak nie teraz to za miesiąc.
rozowa_strzala lubi tę wiadomość
[/link]
-
Na pewno się uda
Mnie już 3. dzień tak boli podbrzusze..już wielka panika,że pewnie na @ Nie chciałam się faszerować lekami ale dziś w końcu wzięłam nospę. Za 2 dni wizyta
Niestety po ostatnim 'szczęśliwym' cyklu jestem nienormalna...testuję codziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 09:57