Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję ależ miło mi się zrobiło
Ja mam zawsze wzdęcia. Mam zespół jelita drażliwego, a teraz w ciąży nasiliły mi się strasznie objawy.
Foty robie więc rano po toalecie i przed śniadaniem, żeby choć trochę były wiarygodne, bo potem to już brzucho gigantyczne w ogóle -
Slodziak zasnal na pluszakach czy tylko tuli sie do nich? Mam podobne zdjecie corci jak byla mala (ok 2-3 lat) Bylam dzisiaj z synkiem u dentysty, upiekolo mu sie z mojej winy... Wczoraj dzwonili i mowili ze mam mu nie dawac nic do jedzenia na dwie godziny przed wizyta. Wizyta byla na 9 a wstal 7-30 tak wiec nie jadl nic. A ta glupia baba odeslala nas bo stwierdzila ze powinnam go obudzic o 6 dac sniadanie! Nastepna wizyta na 11 tak wiec bedzie ok. Spioch z niego i nie ma opcji obudzic go o 6 mimo ze chodzi wczesniej spac.[/link]
-
Dziewczynki a moze wstawimy foty jak wygladamy teraz a pozniej je usuniemy Zawsze mysle o was i zastanawiam sie jak wygladamy
Madziulek jak myslisz moge brac dwiesaszetki dziennie inofolic? Chodzi mi to po glowie skoro tobie lekarz zalecil dwie?[/link]
-
Hejka
No Dziewczyny ale dzisiaj naskrobałyscie
Zakocona figura niezła Fajną pamiątkę będziecie mieli, brzuszek tydzień po tygodniu
Różowa to jak dobrze pójdzie, będziemy testować podobnym terminie
Madziulek czekamy na zdjęcia fasolinki
Byłam na rozmowie i muszę Wam powiedzieć, ze sama nie wiem co to będzie. Znów nowa branża, nowi ludzie, nowe wyzwania i kolejne stresy. Czeka mnie nauka angielskiego branżowego i nadgodziny bo gorący okres mają w danym dziale. Mam dylemat co do ciąży, czy nie lepiej poczekać. Ale z drugiej strony ja nie mam czasu na zwlekanie z decyzją o dziecku. O tyle dobrze, że praca na początek na umowę zlecenie więc w każdej chwili mogę zrezygnować.Jeśli do mnie zadzwonią to zacznę pracę początkiem marca, najpierw trzeba będzie zrobić porządek w starej pracy.
Ech, dużo ważnych decyzji do podjęcia.