Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strzała może to jest sposób na męża :D

Strzała zaraz beę szuka fotek Twoich testów ovu i porównam z moimi :P

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • rozowa_strzala Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz Ci podeślę, czekaj :)

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do Twoich testów jest mi daleko, nigdy takiego nie miałam, zawsze druga krecha słabsza :(

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowka_83 dobrze ze masz zapas rób do skutku ;) mnie piersi swedza od kilku dni ale nie są wrażliwe.
    Różowa Kuś Kuś :D dorzuc jeszcze sexi wdzianko i efekt murowany. Moje suty od zawsze były wielkie i sterczace :D

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strzała - ale z Ciebie strzała jest nono ;) Ja nie widzę żadnych problemów z trądzikiem ale jeśli masz problemy z krostkami to mam dla Ciebie rozwiązanie. Tak się składa, że założyłam firmę i produkuję bardzo fajny kosmetyk, który dopiero wprowadzamy na rynek. Jest naprawdę super dla osób z cerą trądzikową, działa antybakteryjnie, nie zawiera alkoholu, konserwantów, nie wysusza, nie uczula, zmniejsza przetłuszczanie skóry i ilość zaskórników. Nie chcę aby ktoś tutaj pomyślał, że robię sobie reklamę dlatego odezwij się na priv a wyślę Ci więcej informacji i dodatkowo wyślę jakaś paczuszkę w ramach akcji promocyjnej do przetestowania ;)

Mania - ale masz figurę kobieto fiu fiu:) No i wyglądasz na taką kobietkę z pazurem.

Madziulek - bardzo jesteś podobna do mojej kumpeli z roku:) również piękna z Ciebie kobitka:) ja zawsze chciałam mieć kręcone włosy ale niestety mam proste strąki :(
    Jeśli chodzi o Grecję to byliśmy tylko na Rodos i to były cudowne wakacje:) Jak każde nasze za granicą zresztą :)

A ja nie mam za bardzo aktualnych fotek, ale potem coś poszukam i wrzucę.
    Test owu dziś nadal cień cienia bo to nawet nie jest kreska :/ nic nie rozumiem....

• Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania bede robi, takie mam postanowienie ;)

Annielica ja zaczęłam od cienia cienia, później miałam dwa dni mocniejsze krechy i dzisiaj znów bladsza krecha, cień.

Ja byłam w Grecji na objazdówce :) Największe wrażenie to oczywiście Meteory :D
    No i spełniłam też częściowo swoje marzenie, bo byłam na objazdówce po Toskani :) A częściowo bo chciałabym tam byc bardziej na dziko i bardziej przyrodniczo :D

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sówka tyle, że u mnie to drugi z rzędu cień cienia. Śluz tak płody, ze ojej:( żeby to chociaż wczoraj był cień, a dziś lekka kreska, ale skąd:/

Do Toskanii też planujemy się wybrać. Ogólnie kochamy podróżować i mamy zamiar zwiedzić tak dużo jak się tylko da ;)

Wysłany: 11 lutego 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica, duzo kobiet pisze, ze nie ufa testom owu :) ze lepiej zaufac wlasnie sluzowi i tempeaturze :) ja swoje testy robilam z ciekawosci, bo zawsze jako tako owulacja mi wystepowala, wg moich odczuc na przestrzeni x lat :) ale tez moge sie mylic ;)

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez do końca nie jestem przekonana co do wiarygodnosci testów. Myślę że jak masz śluz plodny annielica to jak najbardziej powinnaś teraz przyatakowac męża ;) Patrząc na mój poprzedni wykres to właśnie tempka wykryla owulacje idealnie w 26dc a nie w 24dc

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh mam nadzieję, ze macie rację.. bo inaczej wyglądałoby tak jakbym wcale nie miała owu bo dziś 14 dc (cykle 28 dni) i zazwyczaj owu w 14 dniu (tak mi się wydawało).

• madziulek Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 7. tygodniu :)

Ale naskrobałyście!
    Co do testów owu to ja tak naprawdę teraz korzystałam z nich pierwszy raz. Bardziej zdałabym się na temperaturę i śluz.Testować można tak dodatkowo :)

atdc3e5e035kp155.png
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Zmierzylam wczoraj tempke i była 36.78 dzisiaj 36.80 nie uważacie że to trochę za wysoka jak na początek cyklu?

Wysłany: 12 lutego 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi się wydaje,że nie :) zobacz, co się będzie działo w następnych dniach :)

mi ovu wyznaczyło owulacje, tak jak Mania pisała-15 :), a dzien pozniej mialam ten wyciek z brodawki, sutki cały czas są lekko obrzmiałe i zaczerwienione, nie mogę nosić stanika ;P już bym chciała, żeby @ przyszła i pójdę tę prolaktynę zbijać :)

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Ci dam @ !!! Będziesz badać ale krew i mocz w ciąży :D A wrażliwe sutki to bardzo dobry znak ;)

Wysłany: 12 lutego 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no ;) troche poczytalam i wydzielina c sutka rzadko daje ciaze :) jestem realistka ;)

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• madziulek Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie,że @ nie będzie :D

atdc3e5e035kp155.png

Wysłany: 12 lutego 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulek, a jak Twoje samopoczucie??? jakieś mdłości? U mnie w pierwszej ciąży zaczęły się ok 7 tygodnia i tak już zostało do porodu, haha :D

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• zakocona Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulek, ale ty tam szalejesz z testowaniem :D!

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znajoma urodziła rok temu. Jak zdawała mi relacje z ciąży to mówiła ze we wczesnej ciąży przy naciśnięciu sutkow wychodziła jakas bialawo-przezroczysta ciecz wiec chyba jest to możliwe :P Ale dobrze że się nie nakrecasz a badania trzeba zrobić dla świętego spokoju ;)

• madziulek Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    Madziulek, ale ty tam szalejesz z testowaniem :D!
    Ach no wiem wiem :D Ale jutro już mam gina więc się ogarnę :P Zostały mi 2 testy ;)

rozowa_strzala - od 3-4 dni podbrzusze pobolewa, czasem mocno...ale w końcu zdecydowalam się na Nospę. Co do mdłości to tak różnie. Czasem coś zjem i mi rośnie w ustach. W sumie apetytu za bardzo nie mam. Jak już to mnie ciągnie do ostrych rzeczy.
    Po pracy tylko coś wciągnę i do wyra. Wczoraj o 20 już spałam.
    Do tego wzdęcia, które towarzyszą mi od dłuższego czasu. A co jeszcze zauważyłam...że mi strasznie zimno! Jak mnie telepie :D

Właśnie wciągnęłam pączka :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 09:50

atdc3e5e035kp155.png
‹‹ 88 89 90 91 92 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ