Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStrzała - ale z Ciebie strzała jest nono Ja nie widzę żadnych problemów z trądzikiem ale jeśli masz problemy z krostkami to mam dla Ciebie rozwiązanie. Tak się składa, że założyłam firmę i produkuję bardzo fajny kosmetyk, który dopiero wprowadzamy na rynek. Jest naprawdę super dla osób z cerą trądzikową, działa antybakteryjnie, nie zawiera alkoholu, konserwantów, nie wysusza, nie uczula, zmniejsza przetłuszczanie skóry i ilość zaskórników. Nie chcę aby ktoś tutaj pomyślał, że robię sobie reklamę dlatego odezwij się na priv a wyślę Ci więcej informacji i dodatkowo wyślę jakaś paczuszkę w ramach akcji promocyjnej do przetestowania
Mania - ale masz figurę kobieto fiu fiu:) No i wyglądasz na taką kobietkę z pazurem.
Madziulek - bardzo jesteś podobna do mojej kumpeli z roku:) również piękna z Ciebie kobitka:) ja zawsze chciałam mieć kręcone włosy ale niestety mam proste strąki
Jeśli chodzi o Grecję to byliśmy tylko na Rodos i to były cudowne wakacje:) Jak każde nasze za granicą zresztą
A ja nie mam za bardzo aktualnych fotek, ale potem coś poszukam i wrzucę.
Test owu dziś nadal cień cienia bo to nawet nie jest kreska nic nie rozumiem.... -
Mania bede robi, takie mam postanowienie
Annielica ja zaczęłam od cienia cienia, później miałam dwa dni mocniejsze krechy i dzisiaj znów bladsza krecha, cień.
Ja byłam w Grecji na objazdówce Największe wrażenie to oczywiście Meteory
No i spełniłam też częściowo swoje marzenie, bo byłam na objazdówce po Toskani A częściowo bo chciałabym tam byc bardziej na dziko i bardziej przyrodniczo
-
nick nieaktualnySówka tyle, że u mnie to drugi z rzędu cień cienia. Śluz tak płody, ze ojej:( żeby to chociaż wczoraj był cień, a dziś lekka kreska, ale skąd:/
Do Toskanii też planujemy się wybrać. Ogólnie kochamy podróżować i mamy zamiar zwiedzić tak dużo jak się tylko da -
Tez do końca nie jestem przekonana co do wiarygodnosci testów. Myślę że jak masz śluz plodny annielica to jak najbardziej powinnaś teraz przyatakowac męża Patrząc na mój poprzedni wykres to właśnie tempka wykryla owulacje idealnie w 26dc a nie w 24dc[/link]
-
nick nieaktualny
-
mi się wydaje,że nie zobacz, co się będzie działo w następnych dniach
mi ovu wyznaczyło owulacje, tak jak Mania pisała-15 , a dzien pozniej mialam ten wyciek z brodawki, sutki cały czas są lekko obrzmiałe i zaczerwienione, nie mogę nosić stanika ;P już bym chciała, żeby @ przyszła i pójdę tę prolaktynę zbijać -
Znajoma urodziła rok temu. Jak zdawała mi relacje z ciąży to mówiła ze we wczesnej ciąży przy naciśnięciu sutkow wychodziła jakas bialawo-przezroczysta ciecz wiec chyba jest to możliwe Ale dobrze że się nie nakrecasz a badania trzeba zrobić dla świętego spokoju[/link]
-
zakocona wrote:Madziulek, ale ty tam szalejesz z testowaniem !
rozowa_strzala - od 3-4 dni podbrzusze pobolewa, czasem mocno...ale w końcu zdecydowalam się na Nospę. Co do mdłości to tak różnie. Czasem coś zjem i mi rośnie w ustach. W sumie apetytu za bardzo nie mam. Jak już to mnie ciągnie do ostrych rzeczy.
Po pracy tylko coś wciągnę i do wyra. Wczoraj o 20 już spałam.
Do tego wzdęcia, które towarzyszą mi od dłuższego czasu. A co jeszcze zauważyłam...że mi strasznie zimno! Jak mnie telepie
Właśnie wciągnęłam pączkaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 09:50