Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Laski jak ta lala Ja swojej fotki nie dam bo ja zwyczajna przy Was jestem Ale pomyśle i przeszukam galerię, jak znajdę coś ciekawego to wkleję
Mania do zmiany pracy jestem poniekąd zmuszona a teraz trafiła się okazja na nową. Tylko wiadomo co nowe i nieznane to zawsze stres i nerwy. Jestem z tych dziewczyn co lubią być niezależne finansowo dlatego muszę wykorzystać sytuacje i spróbować. Tym bardziej, ze pochodzę z miejscowości gdzie o ciekawą pracę łatwo nie jest.
-
Sówka, co Ty tam w ogóle mamroczesz?? Jaka zwyczajna?! świetna z Ciebie laseczka, jak my wszystkie każda piękna na swój sposób, więc nie wymyślaj jak mnie wkurzysz, to sama wlepię Twoją fotę, haha
ja dziewczyny właśnie skończyłam robić obiad z małym pomocnikiem, który kotlety macza najpierw w bułce, później w jajku i na koniec sypie przyprawy talent kucharski ma po tacieMania1718 lubi tę wiadomość
-
rozowa_strzala wrote:
ja dziewczyny właśnie skończyłam robić obiad z małym pomocnikiem, który kotlety macza najpierw w bułce, później w jajku i na koniec sypie przyprawy talent kucharski ma po tacie
Co do foty, to zafundowaliśmy sobie drugie wakacje w zeszłym roku, wzięliśmy lasta na koniec września i polecieliśmy na KosWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 14:41
-
Sowka w takim razie wierze ze szybko ogarniesz temat i po nerwach nie bedzie sladu Ambitna i obcykana z Ciebie babka tak wiec napewno sobie poradzisz w nowej pracy. Bede trzymala kciuki zeby szybko sie poukladalo wszystko. A tak jak pisze rozowa wszystkie jestesmy wyjatkowe bez dwoch zdan tak wiec czekam na fotke Madziulek laseczka z Ciebie[/link]
-
Rozowa wszystko ok Dogadalysmy sie ze wszystkim. Musze tylko wyrobic papierek o niekaralnosci bo poniekad bedzie to praca przy dzieciach. Ale to nie problem Zaczynam od 1 marca czyli kilka dni przymusowego wolnego bo z obecnej zrezygnowalam Wreszcie!! Nienawidzilam jej
Pamietam jak gotowalam z corka jak byla mala Dodawala pasty do zebow do zupy i tatus musial to jesc (a ze byla i jest do tej pory oczkiem w glowie) to jadl a ja kladlam sie ze smiechu Teraz uciekaja z kuchni i czekaja az mamusia zrobi i poda do stoluWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 15:42
[/link]
-
Dziewczyny mam problem. Robię testy owulacyjne i tak przedwczoraj była blada druga kreska, wczoraj już dość mocna ale nie taka jak powinna by a dzisiaj słabiutka znowu No i co ja mam myśleć o tym?? Znów mi nie wykrywa owulki? Śluz raczej kremowy i lepki niż wodnisty.
Powiem Wam, ze mam w cholerę w głowie namieszane Nie wiem do czego się przyłożyć a co sobie z lekka odpuścić, wykończę się....
-
Ja mam cykle różnie, przeważnie ok 32 dni, ostatni był dłuższy i owulka wg ovu i temperatury była dopiero w 25 dc. Ja testy robiłam wcześniej ale że wychodziły negatywne przestałam w 21 dniu, stwierdzając że mam bezoowulacyjny. Wtedy też miałam dwa czy trzy testy z drugą kreską mocniejszą ale nie identyczną. Masakra jakaś Trudno, ja nic na to nie poradzę. Testy będę robić dalej a że zakupiłam na allegro to mam zapas.
Mnie właśnie piersi coś tam bolą i są nabrzmiałe ale i tak bardziej wrażliwe są sutki, nigdy takich bolących i swędzących nie miałam.
Zdrówko wszystkich lasek z tematu Winko czerwone popijam sobie na lepsze endometrium