Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry wieczor dziewczyny
Troche mnie tu nie bylo.. jakos ostatnio na wszystko brakuje mi czasu
Zerkalam na wasze zdjecia i fajne z was kobitki
Jak znajde chwile to wrzuce i odemnie. Bylismy dzis z mezem na zakupach, weszlam do domu myslalam ze szlak mnie trafi..Zgubilismy jedna z siatek zakupow z ubraniami itp dobre 200 zl przepadloMiedzy nimi ubranie kupione dla mnie na chrzciny. no i jutro znowu musimy jechac
Normalna gapa zemnie.
A tak to biore ten mies.troche tak na spokojnie i bez mierzenia temperatury.Moze tak cos z tego bedzie -
nick nieaktualnyPiatek trzynastego troche sie pospieszyl i byl wczoraj
Mam nadzieje ze dzisiaj nic nie zgubie
U nas tez same imprezy, na dodatek w sobote mamy gosci i nie wiem co zrobic na kolacje
A w niedziele chrzciny ,jeszcze musze prezent zapakowac, wszystko na ostatnia minute
-
Ostatnimi czasy jestem słabo zorganizowana. Jeszcze nie dawno bym się cieszyła z przygotowań a teraz nawet myśleć o tym mi się nie chce
Jutro idziemy na urodziny kolegi córki później mezus zaprosił znajomych na flaszkę no i oczywiście musze przygotować coś. Eh ogarnę się dzisiaj
[/link]
-
Witam Dziewczyny
Nadal pamiętam o wstawieniu swojej fotki ale musicie poczekać do poniedziałku lub wtorku. Zdjęcia mam na starym kompie, który leży sobie gdzieś w kącie a ja używam nowego. Do tego jestem właśnie z mężusiem w stolicy i wracam w poniedziałek. Musiałam za nim jechać bo może dni płodne się szykują no i Walentynki musimy spędzić razem
Annielica nie wsłuchuj się tak do końca w testy u, jak jest śluz to działajJa nie mam śluzu takiego jak trzeba, temp na razie nie wyznaczyła owulacji a test tylko raz wyszedł mocny ale nie tak jak trzeba
Wczoraj to więcej kremowego śluzu miałam
Strzała dobrze, że zapisałaś się do lekarza, bo nie ma co samemu tak gdybaćPójdziesz i wszystko się wyjaśni
Pamiętaj, że każda kobieta jest inna i ma swoja gospodarkę hormonalna, kóra niekoniecznie musi sie zachowywać książkowo a i tak jest prawidłowa. Tego Ci życzę Kochana, zeby wszystko było ok
Madziulek czekamy na dobre wiadomości i fotki z niecierpliwością
Mania powodzenia w nowej pracy
Kasia faktycznie pechowy dzień miałaś ale dzisiaj za to powinno być bardziej pozytywnie
Miłych i przyjemnych chrztów życzę Kasi i Annielicy
A wszystkim miłych Walentynek z mężusiami
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy któraś z Was używa/używała żelu Intimel?
Już się naczytałam, że żele mogą upośledzać plemniki, jeżeli w swoim składzie mają takową substancję ale na ulotce Intimela nie ma ani słowa na ten temat. W opisie jest napisane, że ma odczyn lekko kwaśny. Więc czy można go stosować starając się o dzidziusia czy lepiej nie?
Na poprawę śluzu piję herbatę z lipy (na dniach miałam powódź śluzową, ale śluz tylko wodnisty, nie rozciągliwy), planuję też wiesiołka od nowego cyklu, ale mam cichą nadzieję że nie będzie potrzebny;) -
Gaga a wiesiołka jakiego pic planujesz jak by co? W jakichś tabletkach?
Ja nie używam żadnego żelu, o tym o którym piszesz nawet nie słyszałam. Na pewno jest pomagający w zajściu żel ConcesiveKtóraś z naszych Dziewczyn w temacie zakupiła go sobie i czekamy na opinię
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny