Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry wieczor dziewczyny Troche mnie tu nie bylo.. jakos ostatnio na wszystko brakuje mi czasu Zerkalam na wasze zdjecia i fajne z was kobitki
Jak znajde chwile to wrzuce i odemnie. Bylismy dzis z mezem na zakupach, weszlam do domu myslalam ze szlak mnie trafi..Zgubilismy jedna z siatek zakupow z ubraniami itp dobre 200 zl przepadlo Miedzy nimi ubranie kupione dla mnie na chrzciny. no i jutro znowu musimy jechac Normalna gapa zemnie.
A tak to biore ten mies.troche tak na spokojnie i bez mierzenia temperatury.Moze tak cos z tego bedzie -
nick nieaktualnyPiatek trzynastego troche sie pospieszyl i byl wczoraj Mam nadzieje ze dzisiaj nic nie zgubie U nas tez same imprezy, na dodatek w sobote mamy gosci i nie wiem co zrobic na kolacje A w niedziele chrzciny ,jeszcze musze prezent zapakowac, wszystko na ostatnia minute
-
Ostatnimi czasy jestem słabo zorganizowana. Jeszcze nie dawno bym się cieszyła z przygotowań a teraz nawet myśleć o tym mi się nie chce Jutro idziemy na urodziny kolegi córki później mezus zaprosił znajomych na flaszkę no i oczywiście musze przygotować coś. Eh ogarnę się dzisiaj[/link]
-
Witam Dziewczyny
Nadal pamiętam o wstawieniu swojej fotki ale musicie poczekać do poniedziałku lub wtorku. Zdjęcia mam na starym kompie, który leży sobie gdzieś w kącie a ja używam nowego. Do tego jestem właśnie z mężusiem w stolicy i wracam w poniedziałek. Musiałam za nim jechać bo może dni płodne się szykują no i Walentynki musimy spędzić razem
Annielica nie wsłuchuj się tak do końca w testy u, jak jest śluz to działaj Ja nie mam śluzu takiego jak trzeba, temp na razie nie wyznaczyła owulacji a test tylko raz wyszedł mocny ale nie tak jak trzeba Wczoraj to więcej kremowego śluzu miałam
Strzała dobrze, że zapisałaś się do lekarza, bo nie ma co samemu tak gdybać Pójdziesz i wszystko się wyjaśni Pamiętaj, że każda kobieta jest inna i ma swoja gospodarkę hormonalna, kóra niekoniecznie musi sie zachowywać książkowo a i tak jest prawidłowa. Tego Ci życzę Kochana, zeby wszystko było ok
Madziulek czekamy na dobre wiadomości i fotki z niecierpliwością
Mania powodzenia w nowej pracy
Kasia faktycznie pechowy dzień miałaś ale dzisiaj za to powinno być bardziej pozytywnie
Miłych i przyjemnych chrztów życzę Kasi i Annielicy
A wszystkim miłych Walentynek z mężusiami
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy któraś z Was używa/używała żelu Intimel?
Już się naczytałam, że żele mogą upośledzać plemniki, jeżeli w swoim składzie mają takową substancję ale na ulotce Intimela nie ma ani słowa na ten temat. W opisie jest napisane, że ma odczyn lekko kwaśny. Więc czy można go stosować starając się o dzidziusia czy lepiej nie?
Na poprawę śluzu piję herbatę z lipy (na dniach miałam powódź śluzową, ale śluz tylko wodnisty, nie rozciągliwy), planuję też wiesiołka od nowego cyklu, ale mam cichą nadzieję że nie będzie potrzebny;) -
Gaga a wiesiołka jakiego pic planujesz jak by co? W jakichś tabletkach?
Ja nie używam żadnego żelu, o tym o którym piszesz nawet nie słyszałam. Na pewno jest pomagający w zajściu żel Concesive Któraś z naszych Dziewczyn w temacie zakupiła go sobie i czekamy na opinię
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny