✨W grudniu pod kocykiem świąteczna herbatka ☕️ we wrześniu będziemy kochać małego gagatka 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny . Za dwa tygodnie kończę 27lat 🙈
Więc jest w moich normach wiekowych.
Hormony dobre, AMH dobre, potrzeba tylko trochę szczęścia.Chesterka1124, Vergeet lubią tę wiadomość
Córka z 2023
6 miesięcy starań
Kwiecień 2024 druga runda starań 🤱
Czerwiec 2024 ciąża biochemiczna -
Nowa2024 wrote:Chesterka taka paczuszka do zjedzenia cieszy najbardziej 😍
Julia jak tam zakwas z buraka? 😁 ja właśnie wypiłam na raz taką buteleczkę 300 ml i jak mi dzisiaj smakował 😍😍😍 teraz gorąca herbatka z cytryną i miodem, bo chyba coś mnie bierze tak mi ziiimnooo 🥶
Czekam na ten z przyprawami zimowymi! Może będzie lepszy! Piję, bo muszę 😅, nigdy bym nie powiedziała, że smaczne są 😅.
Ale dzisiaj to faktycznie jest strasznie zimno i ciemno. Uważaj, żeby się nie pochorować na tym L4 😆😆.
Ja już zaczynam przeglądać oferty na jakieś wyjazdy w styczniu, żeby może trochę słoneczka złapać 🫣.Nowa2024 lubi tę wiadomość
💃29 lat🕴️35 lat.
✳️9cs o pierwsze 👶🍀
📆 16.12.2024r. Badanie nasienia partnera 🤞 -
Chesterka1124 wrote:Ja nie przepadam za świętami odkąd zmarła moja mama. Co roku wyciągam kartkę, którą nam wysłała na święta i zawsze płaczę 😭
Ale mam dziecko, które miko dwóch lat już zaczyna lubić święta 🎄 więc muszę być silna dla niego.
Nie wyobrażam sobie spędzać świąt z mężem osobno. Ja jestem z północy, on z południa. Mieszkamy w UK i bardzo się cieszymy, że mamy tutaj spokój, nikt nigdy na się nie wprasza na święta 😁 my sami nie byliśmy w Polsce na święta od 12 lat, za duży to koszt dla nas.
Nowa, cóż mogę Ci powiedzieć o tych piernikach 🤣🤣🤣 moje jadą do mnie z Polski od teściowej, jutro ma być paczka 😍😍😍
Kałamarnica, kicia piękna 😍😍😍 😻
Też bym wolała spędzić Święta tylko we dwójkę, ale jeździmy ze wzgledu na teściową. Została sama i ciągle czeka na syna.
Na pewno jest Ci trudno bez mamy, ale teraz Ty tworzysz wspomnienia dla swojego dziecka, to daje dużo siły.
Czy już mówiłam, na pewno.. to jest moje marzenie. Piec pierniczki z moim dzieckiem 😍kałamarnica 11, Chesterka1124, Vergeet lubią tę wiadomość
👨🦲48 👱♀️ 43
08.2024 ❤️
26.09.2024 12+4 💔 -
Julia24 wrote:Czekam na ten z przyprawami zimowymi! Może będzie lepszy! Piję, bo muszę 😅, nigdy bym nie powiedziała, że smaczne są 😅.
Ale dzisiaj to faktycznie jest strasznie zimno i ciemno. Uważaj, żeby się nie pochorować na tym L4 😆😆.
Ja już zaczynam przeglądać oferty na jakieś wyjazdy w styczniu, żeby może trochę słoneczka złapać 🫣.
Ja lubię takie kiszone rzeczy, więc i zakwas z buraka wypije bez problemu 🤣 właśnie bardziej boję się, że się teraz pochoruję a doktorek mówił, że przed ivf mam już zdrowa być 🤣 a jeszcze w poniedziałek wybieram się, żeby zrobić te badania immunologiczne, ktoś się orientuje czy w razie czego przeziębienie może zafałszować wynik, czy mimo wszystko mogę na spokojnie badać?🙎♀️29: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87 (Diagnostyka)
12.2024 AMH 1,66 (Synevo)
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Euthyrox25, NAC, koenzym Q10
👨28: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Nowa2024 wrote:Ja lubię takie kiszone rzeczy, więc i zakwas z buraka wypije bez problemu 🤣 właśnie bardziej boję się, że się teraz pochoruję a doktorek mówił, że przed ivf mam już zdrowa być 🤣 a jeszcze w poniedziałek wybieram się, żeby zrobić te badania immunologiczne, ktoś się orientuje czy w razie czego przeziębienie może zafałszować wynik, czy mimo wszystko mogę na spokojnie badać?
Pod kocyk, ciepła herbatka i wyzdrowiejesz do czwartku 🤗
Nie wiem tylko, jak z takimi badania bezpośrednio po przeziębieniu. Może jednak Cię nie rozłoży! 🤞Nowa2024 lubi tę wiadomość
💃29 lat🕴️35 lat.
✳️9cs o pierwsze 👶🍀
Babsi wrote:Też bym wolała spędzić Święta tylko we dwójkę, ale jeździmy ze wzgledu na teściową. Została sama i ciągle czeka na syna.
Na pewno jest Ci trudno bez mamy, ale teraz Ty tworzysz wspomnienia dla swojego dziecka, to daje dużo siły.
Czy już mówiłam, na pewno.. to jest moje marzenie. Piec pierniczki z moim dzieckiem 😍
Mój syn często coś ze mną robi w kuchni, często kończy się to jedzeniem suchej mąki 🤣
U nas w Uk drugi dzień sztormu, wieje tutaj strasznie 😬 a i tak mieszkamy bardziej w środku wyspy 😬 a można zaobserwować latające kosze na śmieci 😵💫
-
Czy ktoś do świąt jeszcze zamierza testować? 😁 Bo zrobiła się mam wielka przerwa w kalendarzu do samych świat 🫣. Będziemy musiały wymyślić sobie jakieś atrakcje na ten czas oczekiwania 😆.💃29 lat🕴️35 lat.
✳️9cs o pierwsze 👶🍀
Chesterka1124 wrote:Ja nie przepadam za świętami odkąd zmarła moja mama. Co roku wyciągam kartkę, którą nam wysłała na święta i zawsze płaczę 😭
Ale mam dziecko, które miko dwóch lat już zaczyna lubić święta 🎄 więc muszę być silna dla niego.
Nie wyobrażam sobie spędzać świąt z mężem osobno. Ja jestem z północy, on z południa. Mieszkamy w UK i bardzo się cieszymy, że mamy tutaj spokój, nikt nigdy na się nie wprasza na święta 😁 my sami nie byliśmy w Polsce na święta od 12 lat, za duży to koszt dla nas.
Nowa, cóż mogę Ci powiedzieć o tych piernikach 🤣🤣🤣 moje jadą do mnie z Polski od teściowej, jutro ma być paczka 😍😍😍
Kałamarnica, kicia piękna 😍😍😍 😻
Rozumiem Cie doskonale, moja mama zmarła w lutym, ostatni raz ją widziałam w święta, babcia teraz w lutym, ostatni raz ją widziałam w święta … ale robię to dla dzieci, dla męża. Chce żeby mieli piękne wspomnienia, takie właśnie jakie ja mam z rodziną, z mamą, z babcią, żeby oni też mieli co wspominać 🥺 🫂🫂❤️
Chesterka1124 lubi tę wiadomość
👩🏻1987 🧑🏻🦲1992
💔2009
💙2010
🩷2013
5.12 ⏸️ 9dpo 🥹
9.12 196 hcg✅ 27,5 TSH ❌ FT4❌
Starania od 04.2024
Wiesiołek + Wit E + omega + NAC -
Julia24 wrote:Czy ktoś do świąt jeszcze zamierza testować? 😁 Bo zrobiła się mam wielka przerwa w kalendarzu do samych świat 🫣. Będziemy musiały wymyślić sobie jakieś atrakcje na ten czas oczekiwania 😆.
Możesz mnie dopisać na 26/12 😊Chesterka1124, Julia24, Jeżowa, Vergeet lubią tę wiadomość
👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -
Julia24 wrote:Czy ktoś do świąt jeszcze zamierza testować? 😁 Bo zrobiła się mam wielka przerwa w kalendarzu do samych świat 🫣. Będziemy musiały wymyślić sobie jakieś atrakcje na ten czas oczekiwania 😆.
Julia24 lubi tę wiadomość
👩⚖️30 lat
❣️starania o pierwszego malucha od 07.2024
🧪FSH 6.98 mIU/ml
LH 5.9 mIU/ml
Progesteron 0.9 ng/ml
Estradiol 42.8 pg/ml
AMH 0.81 -
Chesterka - matko jakie tam wichury, trzymajcie się ❤
Jejku, ja posprzątałam calutkie mieszkanie plus umyłam okna i ledwo żyję. Ale na koniec dnia zrobiłam sobie tortille z wołowiną i boczniakami w pomidorach i właśnie zjadłam z dziką rozkoszą. A za niedługą chwilę jak odsapnę i skończę pić lampkę wina to idę rozwiesić pranie a potem do kąpieli
Mąż dziś w rozjazdach, bo gra koncert ze swoją kapelą trash metalową 😬
Ale wiadomość dnia jest inna - a mianowicie mój Mąż odebrał wynik posiewu nasienia i jest ujemny, nie ma Ureaplasmy ❤ ale się cieszę!Nowa2024, Chesterka1124, Julia24, Olcia1987, Aksandra, JoAnn, Vergeet lubią tę wiadomość
👱♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
• Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka
👨'87
• 11.23 morfologia 4.5%✅
• 11.24 morfologia 2%, pozostałe parametry prawidłowe (po antybiotykoterapii)❌
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
• starania na spokojnie od: 08.2023r.
• starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji
Łącznie 13 cs o pierwsze 👶
Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅
06.24 borelioza - leczenie ✅
10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
11.24 leczenie ✅
12.24 kontrolne wymazy:
• 👨 ujemny ✅
• 👱♀️ 🔜
01.25 - 🏥badania hormonalne, HSG, histeroskopia 🙏🙏🙏 -
M93 wrote:Julia a Ty kiedy testujesz???
Testowałam dzisiaj rano, bo jutro i pojutrze mam gości, więc nie będzie jak... Oczywiście biel, ale jestem 9DPO, więc nadzieja jeszcze jest i będę teraz testować we wtorek 12DPO 🤗🤗.M93, Vergeet lubią tę wiadomość
💃29 lat🕴️35 lat.
✳️9cs o pierwsze 👶🍀
Julia ja dzisiaj piekłam, ale takie „nieudaczniki” że masakra 🤣 jutro zrobię fotę 😁
Kałamarnica cieszę się bardzo z ujemnego wyniku męża! 💪💪💪 jeszcze trochę i będziecie mogli działać 😍 mięsa co prawda nie jem zbytnio, ale te boczniaki w pomidorach brzmią epicko 😍
Dziewczyny ja już leżę wykąpana w piżamce w łóżku z gorącą herbatką z miodem i cytryną i syropem z pędów sosny 😍 zimno mi i kicham co chwilę 😱. Męża odesłałam do salonu, żeby tam sobie oglądał tv, ja kończę serial na netflixie i chyba jeszcze jakiś film sobie odpalę może świąteczny 🤔 coś polecacie?kałamarnica 11, Julia24 lubią tę wiadomość
🙎♀️29: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
kałamarnica 11 wrote:Chesterka - matko jakie tam wichury, trzymajcie się ❤
Jejku, ja posprzątałam calutkie mieszkanie plus umyłam okna i ledwo żyję. Ale na koniec dnia zrobiłam sobie tortille z wołowiną i boczniakami w pomidorach i właśnie zjadłam z dziką rozkoszą. A za niedługą chwilę jak odsapnę i skończę pić lampkę wina to idę rozwiesić pranie a potem do kąpieli
Mąż dziś w rozjazdach, bo gra koncert ze swoją kapelą trash metalową 😬
Ale wiadomość dnia jest inna - a mianowicie mój Mąż odebrał wynik posiewu nasienia i jest ujemny, nie ma Ureaplasmy ❤ ale się cieszę!
I to jest super wiadomość!!! ❤️ Teraz czekamy na taką samą po Twoim wymazie!!! 🤞kałamarnica 11 lubi tę wiadomość
💃29 lat🕴️35 lat.
✳️9cs o pierwsze 👶🍀
M93 wrote:Moje dziecko mnie testuje codziennie ale to się nie liczy 🤣
Możesz mnie dopisać na 26/12 😊
Oooo to to to jak u mnie, ale 2… i młody wszedł okres „bo ty nie rozumiesz”
🤣🤣😭👩🏻1987 🧑🏻🦲1992
💔2009
💙2010
🩷2013
5.12 ⏸️ 9dpo 🥹
9.12 196 hcg✅ 27,5 TSH ❌ FT4❌
Starania od 04.2024
Wiesiołek + Wit E + omega + NAC -
Ja właśnie oglądam trzeci odcinek "Stamtąd" póki co mnie jakoś nie porwał, a lubię takie klimaty, uwielbiam The walking dead, lub The Last of us, a tu jakoś jeszcze nie zatrybiło.
Mąż na firmowej imprezie świątecznej, też miałam być, bo pracujemy w tym samym miejscu, ale przez tą chorobę nie chciałam sobie dokładać, i kaszlałabym ciągle tylko.
Syn u babci, a ja siedzę przy światełkach, świeczce i relaksuje się 😊2018 - 🦸♂️
08.24r - 💔 5/6tc
2cs, 02.11 🩸
Zobaczymy co przyniesie listopad.
9/10dpo - bardzo blada ⏸️
11dpo - beta 3.3 i już prawie brak nadziei
12dpo -⏸️ kreski bardziej widoczne
13dpo 27.11 - beta 19.1 🥹 prog. 14.7
03.12 - beta 466, prog. 11.2
06.12 - beta 819
12.12 - beta prawie 3tys, prog. 10.7
12.12 - I usg - pęcherzyk + ciałko żółte (5+4)
IO, niedoczynność, otyłość.
Euthyrox 100, metformina 1500, progesteron 1x200mg -
Julia24 wrote:I to jest super wiadomość!!! ❤️ Teraz czekamy na taką samą po Twoim wymazie!!! 🤞
Dziękuję kochana. Ja czekam na Twój pozytywny test w 12 dpo! 🤗
Nowa - Christmas Vacation Witaj święty Mikołaju
A jeśli wchodzi w grę czarno - białe kino z lat 40tych to:
Sklep za rogiem, To wspaniałe życie, Gospoda Świąteczna. Piękne
Bo Holiday i Love actually to na pewno znasz, nie?👱♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
• Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka
👨'87
• 11.23 morfologia 4.5%✅
• 11.24 morfologia 2%, pozostałe parametry prawidłowe (po antybiotykoterapii)❌
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
• starania na spokojnie od: 08.2023r.
• starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji
Łącznie 13 cs o pierwsze 👶
Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅
06.24 borelioza - leczenie ✅
10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
11.24 leczenie ✅
12.24 kontrolne wymazy:
• 👨 ujemny ✅
• 👱♀️ 🔜
01.25 - 🏥badania hormonalne, HSG, histeroskopia 🙏🙏🙏 -
Dagmarova wrote:Ja właśnie oglądam trzeci odcinek "Stamtąd" póki co mnie jakoś nie porwał, a lubię takie klimaty, uwielbiam The walking dead, lub The Last of us, a tu jakoś jeszcze nie zatrybiło.
Mąż na firmowej imprezie świątecznej, też miałam być, bo pracujemy w tym samym miejscu, ale przez tą chorobę nie chciałam sobie dokładać, i kaszlałabym ciągle tylko.
Syn u babci, a ja siedzę przy światełkach, świeczce i relaksuje się 😊
Stamtąd też mam w planach obejrzeć, ale moja mama skończyła wszystkie 3 sezony i mówiła że nadal nic nie wiadomo 🤣🤣🤣🙎♀️29: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023