W karnawale po imprezce dwie kreski na teście - czyli styczniowe testowanie :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Agape jestem z Tobą myślami...
Miałam zapisać się do swojego lekarza gin po świętach i co się okazało, już nie pracuje i przyjmuje tylko prywatnie... kurcze muszę teraz szukać, tylko najgorsze że większość fajnych lekarzy to tylko prywatnie, a nie chciałabym od razu wywalac kasy i podstawowe zrobić na NFZ.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agape..przytulam Cię mocno kochana!
Agape* lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
nick nieaktualny
-
Szona a Ty kiedy testujesz? Bo albo Cię pominęłam i zapomniałam dopisać albo nic nie mówiłaś kiedy mamy trzymać kciuki za II..24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Agape, nie mam słów na tę cholerną niesprawiedliwość 💔
Agape* lubi tę wiadomość
-
Misiaa wrote:Szona a Ty kiedy testujesz? Bo albo Cię pominęłam i zapomniałam dopisać albo nic nie mówiłaś kiedy mamy trzymać kciuki za II..
Nie mam jeszcze pojęcia. Naprawdę. Letrozol w minionym miesiącu przyspieszył mi bardzo owulację, a jutro znowu z nim ruszam. Zobaczę co się będzie działo tym razem 🧐 -
nick nieaktualnyAgape, nie tak powinno byc Straszliwie mi przykro, ale wierze, ze Twoj Synek nie bedzie jedynakiem! :* Trzymaj sie, Kochana...
Szoneczko, czekam na Twojego Skorpiona jak na swojego
Malgoniu, majac takie malenstwo, chyba balabym sie je dotknac, ale jestem pewna, ze Twoj instynkt wszystko Ci podpowie :* Jak Ty sie czujesz?
Misiaa, owoooooooocnej owulacji :* Moze krzeselko?
U mnie 5 dzien @, a tak obfity, ze chyba endo przykoksowalam o metr. Jak sie nie uda w tym cyklu, mam same mile alternatywy, wiec moze brak cisnienia spowoduje wpadkeszona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFajnie tu u Was i bardzo się cieszę, że do Was trafiłam, ale chyba na dłuższy czas muszę zrobić sobie przerwę...
Nie wiem kiedy pogodzę się z tym, co się wydarzyło.
Ale chyba przez długi już czas będę się po ludzku bała zajść w ciążę 😭
Pewnie kiedyś jeszcze tu zajrzę, ale zdecydowanie muszę odpocząć.
Powodzenia dziewczyny, ten rok będzie Wasz! 🙂 -
Agape* wrote:Fajnie tu u Was i bardzo się cieszę, że do Was trafiłam, ale chyba na dłuższy czas muszę zrobić sobie przerwę...
Nie wiem kiedy pogodzę się z tym, co się wydarzyło.
Ale chyba przez długi już czas będę się po ludzku bała zajść w ciążę 😭
Pewnie kiedyś jeszcze tu zajrzę, ale zdecydowanie muszę odpocząć.
Powodzenia dziewczyny, ten rok będzie Wasz! 🙂Sasanka55., Agape*, szona, i'm_back, Ochmanka lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Malgonia wrote:A ja sobid wlasnur uswiadomilam, ze juz Wam nie zostawie wiruskow
No ale mam nadzieje ze te co fostalyscie w koncu zaowocuja.
Ja sie pomalu ucze bycia mama. Raz jest latwiej - raz trudniej, ale pomalu do przodu.
Mala sporo spi, a ja nie bardzo wiem jak jrj zagospodarowac ten czas kiedy jest przytomna ì nieprzestymulowax jej za bardzo, bo potem odreagowuje to mocno, wiec mase czasu spedzamy w jej pokoju. Ona sobie lezy a ja czuwam i tyle. Jutro idziemy do pediatry to moze cos podpytam. Nigdy nie mialam.noworodka i kompletnie nie wiem co taki dzidzius moglby robic poza lezeniem i jedzeniem
Tak wiec jak macie jakies propozycje to dawajcie
A Tom ma już 5.5 miesiąca 😅 Robiłam test w sylwestra, ale niestety biel
@Agape, wielkie współczuciaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2020, 01:05
-
nick nieaktualnySuszarka wrote:Agape ogromnie Ci współczuję, naprawdę. Mam nadzieję że dostaniesz ogrom wsparcia od męża i rodziny i to pozwoli Ci przetrwać trudny czas. Jeszcze raz mocno ściskam.
Kurcze skoro progesteron mam 13,9, to pewnie samo się nie zacznie...? -
Agape* wrote:Wspierają wszyscy jak umieją... Dobrze, że mam siostry, którym mogę się wygadać.
Kurcze skoro progesteron mam 13,9, to pewnie samo się nie zacznie...?
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny