W karnawale po imprezce dwie kreski na teście - czyli styczniowe testowanie :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwona nie mam pojęcia co może być przyczyną jeśli to żywa krew. Ewentualnie może jeszcze jakieś resztki po miesiaczce jeśli to takie bardziej brudzenie jak plamienie.
Ale powiem Ci że te wszystkie Twoje przeboje związane z cyklem dla mnie są dziwne i niepokojące ale widzę że w stopce masz histero z listopada które nic nie wykazało.
Jesteś pod opieką dobrego gina? -
nick nieaktualnyOchmanka wrote:Iwona nie mam pojęcia co może być przyczyną jeśli to żywa krew. Ewentualnie może jeszcze jakieś resztki po miesiaczce jeśli to takie bardziej brudzenie jak plamienie.
Ale powiem Ci że te wszystkie Twoje przeboje związane z cyklem dla mnie są dziwne i niepokojące ale widzę że w stopce masz histero z listopada które nic nie wykazało.
Jesteś pod opieką dobrego gina?
To nie plamienie a normalne krwawienie zywa krwia. No wlasnie histeroskopia nic nie wykazala. Sama nie rozumiem sytuacji. Czuje taki ucisk w podbrzuszu. Sama sie zmartwilam. Szczegolnie ze okres byl dosc obfity ze skrzepami a teraz to znow.
Najbardziej mnie martwi to ze tu ewidentnie cos nie tak jest a lekarze zawsze mowia ze ok. Juz nie mam sily na to 😢Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 13:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malamisia jak się czujesz? Kiedy wyniki bety?
Iwona kurczę może poszukaj kogoś innego? Nawet u znajomych podrąż czy zapytaj na jakimś spotted czy coś o polecenie kogoś zaangażowanego bo to co się z Tobą dzieje jest bardzo niepokojące -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOchmanko wspaniały pomysł z tym spotkaniem, może tym razem i mi uda się z Wami zobaczyć
Magdullino? łer ar ju? dawaj znać co u Ciebie, bo w tym roku jeszcze Cie tu nie widziałam
Czy któraś z Was jest mi w stanie powiedzieć jak to jest z macierzyńskimi w sytuacji:
a) własnej firmy
b)umowy zlecenie
c)umowy o prace( na czas określony i nieokreślony)
Baardzo będę wdzięczna Wam za takie info.
:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 15:16
Ochmanka, Magddullina2 lubią tę wiadomość
-
Ja mam umowe o prace na nieokreslony i wyplaca ZUS normalnie. Okresla sie po porodzie ile bierze sie urlopu - czy sam macierzynski, czy tez z rodzicielskim. Warto brac ten rok, w razie czego mozna zrezygnowac. Plus nalezy sie urlop wypoczynkowy niewykorzystany plus ten co przypada za rok macierzynskiego. mam nadzieje, ze napisalam zrozumiale 🤭
Kittinka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jesli chodzi o okreslony... To przedstawia sie glejd, ze jest sie w ciazy i do daty porodu ma sie umowe przedluzona i wtedy tez ZUS przejmuje. Tak mi tlumaczono w kadrach ale ja dostalam po prostu nowa umowe na nieokreslony pewnie i zasady urlopu sa takie same wtedy. Ale moze niech ktos potwierdzi :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O wow, nie eiedzialam, ze za ten rok dostane urlop jeszcze. Super bo w sumue z tym za 2019 to sie pewnie ze dwa miesiace jeszcze uzbieraja.
Ja przezylam wizyte brata z dziecmi. Balam sie jak Ala zniesie tyle osob ale k dziwo byla spokojna i nawet dosyc szybko zasnela. -
Hej Kochane, witam się z poślizgiem w Nowym roku 😅 zrobiłam sobie mały detox od internetów na okres świąteczno-noworoczny i dopiero Was nadrobiłam.
Życzę Wam na ten nowy rok żeby do sylwestra nie została tu żadna staraczka bez brzucha lub noworodka❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 20:16
Kittinka83, Sasanka55., Daniela, Agape*, MonikA_89!, szona, moni05, Ochmanka, agge lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
nick nieaktualny
-
Misia wpiszesz mnie na 18.01?
Kittinka83, Daniela lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
nick nieaktualnyDziękuję Ci Malinko, jest wszystko zrozumiałe, tylko dziś jakoś tak przytłaczające. Ostatnio jakoś tak same kiepskie informacje spływają zewsząd. No w każdym razie początek roku do bani..
Martwię się o Okularnice..., fejsbukowiczki może jest ona u Was na grupie? dawała jakieś znaki??
Tele..79 jak tam sytuacja?testowałaś dzisiaj?
Iseko wspaniale widzieć Cie znowu w akcji bardzo życzę Ci w nowym roku Twoich dwóch kreseczek!!! powodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 20:38
Iseko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny