W karnawale po imprezce dwie kreski na teście - czyli styczniowe testowanie :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Agape* wrote:Tak, laboratorium i jednostki te same.
Jutro jeszcze rano powtórzę, a wieczorem pójdę na USG, żeby już ostatecznie rozstrzygnąć jaka jest sytuacja. Ta niewiedza mnie wręcz przeraża.
Nie składaj broni! Wiem, że to wszystko jest przerażajace, ale Iza dobrze mówi. Beta hamuje już na pewnym etapie. Czekam z Tobą na to usg! ✊✊
Agape*, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszona wrote:Nie składaj broni! Wiem, że to wszystko jest przerażajace, ale Iza dobrze mówi. Beta hamuje już na pewnym etapie. Czekam z Tobą na to usg! ✊✊
Nie wiem, jak to się zakończy, ale nigdy nie myślałam, że tak mnie to wszystko wymęczy... -
Izape_91 wrote:Kurcze Monia przykro mi że znowu coś poszło nie tak... To musi się w końcu skończyć! Trzymam kciuki żeby luty był dla Was szczęśliwy :*
Agape dziwna ta beta... Ale czy ja wiem, czy jest coś nie tak? Ja badalam betę kilka razy i wyszła mi raz ponad 50 tysięcy, a po miesiącu jak badalam znowu to też było ponad 50 tysięcy i pamiętam jak się wtedy zamartwialam, że coś jest nie tak. Tak jakby ta moja beta nie rosła wyżej poprostu. Może masz tak samo? W pewnym momencie ona poprostu chyba przestaje rosnąć a ok. 11 tc spada, jak już zaczyna się tworzyć łożysko z tego co wiem.
Badalas w tym samym laboratorium? Masz takie same jednostki na wynikach?
Agape na którą masz usg jutro??Agape* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOchmanka wrote:Właśnie to chciałam napisać ale nie byłam pewna więc nie chciałam robić szumu. To nie jest tysiąc ani pięć i nie 7tc więc może wszystko jest w porządku.
Agape na którą masz usg jutro??
Ale jutro na pewno będę tam jechać z większym spokojem, niż tydzień temu, bo wiem czego mogę się spodziewać. -
agge wrote:Kurde, martwię się o Okularnice
Ja też. Nie było jej nigdzie na fiolecie? -
Agape* wrote:Dzięki za wsparcie 🙂
Nie wiem, jak to się zakończy, ale nigdy nie myślałam, że tak mnie to wszystko wymęczy...
Domyślam się tylko. Naprawdę smutno mi, że to przechodzisz. Że tyle z Was ma bardzo trudny początek roku -
szona wrote:Ja też. Nie było jej nigdzie na fiolecie?
-
ElfiaKsiężniczka wrote:kochana może za wcześnie testowalas? Kiedy masz termin miesiączki?
29, 30.12.19 był 15-16dc-owulacja , teraz mam 25dcWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2020, 12:23
Wrzesień 2018-ciąża biochemiczna,
niedoczynność tarczycy-Letrox50
hiperprolaktynemia(dostinex) wyrownana-tsh-1,2,prolaktyna-11,
-badanie nasienia uległo poprawie(profertil)
-Hyfosy - 27grudnia 2019 drozne!
-Ureaplasma... - pokonana!!!!!
15.01.20-betahcg 247,56 🐻progesteron 39,70
17.01.20-beta 626,7
29.01.20-❣️😘
Walczę o cud:) -
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanie odnośnie tych mutacji, np PAI, mthfr, czy w związku z tym będąc w ciąży mialyscie bądź będziecie miały podawane wcześniej sterydy w pupę na rozwój płuc dziecka?
Nie odzywam się ale jestem z Wami na bieżąco, trzymam kciuki i prytulam jak nie wychodzi 🤗🤗 jestem z Wami całym sercem❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2020, 12:31
-
Magdulina, może faktycznie taka przerwa dobrze wam zrobi i nabierzecie dystansu do pewnych spraw. Spróbujcie jednak dużo ze sobą rozmawiać telefonicznie. Myślę, że facetom czasem się wyłącza przycisk "Adoruj" 😜 Na początku związku skaczą wokół kobiety i nieba przychylają, byle by się nim zainteresowała. Potem z upływem czasu, po ślubie, traktują ją jak "coś pewnego", zapominając, że o miłość trzeba dbać całe życie. Wiadomo, że nie możemy oczekiwać, że cały czas będą koło nas skakać, ale jakaś randka raz na jakiś czas, miłe słowa, zrobienie obiadu. Niech robią cokolwiek co sprawi, że poczujemy się kochane i doceniane 😘 Pytanie też jakie mąż ma wzorce wyniesione z domu, bo jeśli jego tata miał całe życie podstawiane wszystko pod nos, bo mu się należało z tytułu żywiciela rodziny (znam takie przypadki 😱), to może podświadomie powielać te schematy.
Magddullina2, szona, Iseko lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
MonikA_89! wrote:Magdulina, może faktycznie taka przerwa dobrze wam zrobi i nabierzecie dystansu do pewnych spraw. Spróbujcie jednak dużo ze sobą rozmawiać telefonicznie. Myślę, że facetom czasem się wyłącza przycisk "Adoruj" 😜 Na początku związku skaczą wokół kobiety i nieba przychylają, byle by się nim zainteresowała. Potem z upływem czasu, po ślubie, traktują ją jak "coś pewnego", zapominając, że o miłość trzeba dbać całe życie. Wiadomo, że nie możemy oczekiwać, że cały czas będą koło nas skakać, ale jakaś randka raz na jakiś czas, miłe słowa, zrobienie obiadu. Niech robią cokolwiek co sprawi, że poczujemy się kochane i doceniane 😘 Pytanie też jakie mąż ma wzorce wyniesione z domu, bo jeśli jego tata miał całe życie podstawiane wszystko pod nos, bo mu się należało z tytułu żywiciela rodziny (znam takie przypadki 😱), to może podświadomie powielać te schematy.
Zgadzam się ze wszystkim.
A przy okazji - też grałam w The Sims 😅👊
Magddullina2, Iseko, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
MonikA_89! wrote:Magdulina, może faktycznie taka przerwa dobrze wam zrobi i nabierzecie dystansu do pewnych spraw. Spróbujcie jednak dużo ze sobą rozmawiać telefonicznie. Myślę, że facetom czasem się wyłącza przycisk "Adoruj" 😜 Na początku związku skaczą wokół kobiety i nieba przychylają, byle by się nim zainteresowała. Potem z upływem czasu, po ślubie, traktują ją jak "coś pewnego", zapominając, że o miłość trzeba dbać całe życie. Wiadomo, że nie możemy oczekiwać, że cały czas będą koło nas skakać, ale jakaś randka raz na jakiś czas, miłe słowa, zrobienie obiadu. Niech robią cokolwiek co sprawi, że poczujemy się kochane i doceniane 😘 Pytanie też jakie mąż ma wzorce wyniesione z domu, bo jeśli jego tata miał całe życie podstawiane wszystko pod nos, bo mu się należało z tytułu żywiciela rodziny (znam takie przypadki 😱), to może podświadomie powielać te schematy.
Boje sie ze ja los powiele po moich rodzicach ... Gdzie znow z mojej mamy strony slysze tylko ze tyle razy mowila mi zebym nie brala slubu...
Mysle ze wyprowadzka z tad dalaby nam duzo ale m o tym nie chce slyszec... A mnie wrecz 😭💣💢💥🤯👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Dziewczyny macie racje ja jutro i tak juz postanowilam ze musze zasiegnac pomocy i zapisac sie do psychologa , moze on/ona nakieruja mnie jak postepowac ,co robic ... Ja juz wrecz momentami nerwowo nie wyrabiam a gdzie tam problemy dzieci i kasy... Czasem mam wrazenie ze m nie widzi nic procz czubka wlasnego nosa... A tylko mnie w tym uswiadamia coraz bardziej 😨💔
szona lubi tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Magddullina2 wrote:Dziewczyny macie racje ja jutro i tak juz postanowilam ze musze zasiegnac pomocy i zapisac sie do psychologa , moze on/ona nakieruja mnie jak postepowac ,co robic ... Ja juz wrecz momentami nerwowo nie wyrabiam a gdzie tam problemy dzieci i kasy... Czasem mam wrazenie ze m nie widzi nic procz czubka wlasnego nosa... A tylko mnie w tym uswiadamia coraz bardziej 😨💔
Skorzystaj z psychologa, serio! I bardzo bardzo współczuje tego wielopokoleniowego domu. Oszalalabym -
Mój M niestety też jest z takiego domu, gdzie ojciec ma wszystko pod nos postawione. Na szczęście póki co nie próbuje powielać schematu i pomaga mi dużo w domu i widzę że się stara - ale to chyba głównie zasługa tego, że jesteśmy razem od gimnazjum i go sobie trochę "wychowałam" 😅
Magdullina bardzo dobra decyzja z psychologiem, na pewno pomoże Ci poukładać kilka rzeczy w glowie😘
Współczuję mieszkania z teściami ja też tak mieszkam ale bez dzieci to trochę jednak inaczej, no i mam perspektywę, że już dom się buduje. Nie dałabym rady tak jak Ty, szacun!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2020, 14:49
Magddullina2, MonikA_89! lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔