W karnawale po imprezce dwie kreski na teście - czyli styczniowe testowanie :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Agape* wrote:Ale ja mam jutro wizytę
-
nick nieaktualny
-
Madziandzia co Ty piszesz! Będziecie cudownymi rodzicami!! Nigdy w to nie wątp...dzisiaj sobie popłacz a od jutra pamiętaj że po burzy zawsze wychodzi słonce! No nie może być wiecznie źle i pod górkę!! Glówka do góry :*
Sasanka55., szona lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Madziandzia wrote:Agape trzymam kciuki, może nie jest tak jak zakładasz ✊
Złapałam potwornego doła dziewczyny. Siedzę i wyję... obawiam się, że nie mamy z mężem nawet szans na dziecko...Ochmanka, Sasanka55., Magddullina2, szona, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziandziu przytulam Cie z całych sił!! parę dni temu też miałam jakiegoś mega doła, nie umiałam przestać płakać. Rano wstałam to nie mogłam znaleźć oczu na twarzy...
Mam nadzieję, że jutro już poczujesz się lepiej a za kilka dni wstąpi nowa nadzieja i nowe siły do walki o nasze największe marzenie!!! :* życzę Ci tego kochana !!!
Agape, moje kciuki jutro są z Tobą!! Niech ta historia będzie miała swoje piękne zakończenie!!! ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2020, 20:07
Agape* lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny każda z nas ma czasami gorsze dni... nie wiem jak u Was ale mi dodatkowo doła dodaje fakt że już cała moja rodzina i rodzina mojego M czeka za nowiną od nas że się udało..że kolejny raz wszyscy będą czekali i że tym razem nasze dziecko będzie zdrowe i będzie żyło... moja mama choć wie że dla dziecka mamy naprawdę dużo rzeczy to i tak non stop powtarza że brat ma nic nie wydawać bo niedługo mi się rzeczy po małym poprzydają..wiem że nikt nie mówi i nie robi nic aby było nam przykro ale fakt jest taki że z miesiąca na miesiąc czuję coraz większą presję z ich strony..a najgorsze jest to że oni wszyscy tak bardzo chcą a ja zaczynam obojętnieć bo ile można znoscić porażek? Wracając do tematu...wierzę że w końcu każda z nas będzie mamą i to najwspanialszą na świecie! Jedne prędzej, inne później ale w końcu każda z nas przytuli to długo wyczekiwane maleństwo24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
nick nieaktualnyKittinka83 wrote:Madziandziu przytulam Cie z całych sił!! parę dni temu też miałam jakiegoś mega doła, nie umiałam przestać płakać. Rano wstałam to nie mogłam znaleźć oczu na twarzy...
Mam nadzieję, że jutro już poczujesz się lepiej a za kilka dni wstąpi nowa nadzieja i nowe siły do walki o nasze największe marzenie!!! :* życzę Ci tego kochana !!!
Agape, moje kciuki jutro są z Tobą!! Niech ta historia będzie miała swoje piękne zakończenie!!! ✊
A Ty byłaś dzisiaj na tej rozmowie o pracę? -
nick nieaktualnyMadziandzia wrote:Agape trzymam kciuki, może nie jest tak jak zakładasz ✊
Złapałam potwornego doła dziewczyny. Siedzę i wyję... obawiam się, że nie mamy z mężem nawet szans na dziecko...
Doła zdecydowanie nie lubię! Pocieszać nie umiem, ale wiem, że po każdej burzy wychodzi słońce, i u Ciebie też tak będzie 🙂 -
Dziewczyny w koncu sie uda wierzvie w to. Wiem ze sie dluzy, ze jedna owulacja na miesiac i ten czas tak sie wlecze i wlecze a efektow brak, ale w koncu trafi sie to szczesliwe jajko i ten szczesliwy plemnior i bedzie z tego sliczny rozowy bobas.
Ja wierze, ze do kazdej z Was usmiechnie sie slonce.Misiaa, Sasanka55., Miska _a, agge, Magddullina2, szona, MonikA_89!, Suszarka, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, mamy teraz tu sporo swiezych mamus, a ja mysle, ze 95% z Nich myslalo tak jak my, ze moze sie nigdy nie udac! Dziewczyny po wielu miesiacach lub latach staran i czesto rowniez stratach. Nie zapominajcie o tych szczesliwych zakonczeniach :* Zeszloroczna zima byla piekna na forum i wierze, ze tegoroczna takze zostanie odczarowana
Ja wlasnie zauwazylam owulacyjny sluz zabarwiony krwia :o Zaraz rzuce sie na eMka, choc nie dosc, ze zjadlam dopiero warzywa z sosem czosnkowym, to jeszcze jezdzi mi w brzuszku/dupce. Romantiko, nie ma co. Przynajmniej swieczke zapaleWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2020, 21:03
Miska _a, Agape*, Malgonia, Pati96, Kittinka83, Ochmanka, Magddullina2, szona, 5ylwian, Suszarka, Iseko, moyeu lubią tę wiadomość
-
Sasanko skoro jeździ w dupce to może świeczki nie zapalaj 🤣
Izape_91, Sasanka55., Agape*, Pati96, Kittinka83, Niercierpliwa v2.0, agge, Ochmanka, Magddullina2, szona, MonikA_89!, Suszarka, Iseko, moni05, moyeu lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny na poprawę humoru zostawie Wam moje ostatnie uszytki, znowu mam fazę na szycie misiów, 150 pomysłów w głowie.
I tak jak Małgonia pisze - uda się! 10 cykli może być felernych ale ten 11 czy inny nasty będzie taki, że zadzieje się to coś, ja w to wierzę. Nawet z lekarzem o tym raz rozmawiałam. Nam się czasem wydaje, że pomógł lek/ suplement cokolwiek, a to poprostu miał być ten cykl i już. Nie poddawajcie się nigdy :*
Sasanka55., Piwonia, Agape*, ElfiaKsiężniczka, Nuch2, Pati96, Kittinka83, aeiouy, Ochmanka, Magddullina2, szona, 5ylwian, MonikA_89!, Iseko, moyeu lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzape, jestem wierna fanka Twoich dziel! Z takim talentem powinnas byc miliarderka. Ja ostatnio nie umialam guzika przyszyc, bo jakis niestandardowy byl...
Masz racje, ze w koncu nadejdzie TEN moment, TEN cykl, TEN miesiac, a my bedziemy rozkminiac, czy pomoglo odstresowanie, dupek, luteina, ziolka, masc, czy nowa pozycja, choc wtedy to juz nie bedzie mialo zadnego znaczeniaIzape_91, Kittinka83, Magddullina2, Iseko lubią tę wiadomość
-
Sasanko mi sie cos kojarzy, ze wrzucanie zdjec krzeselka przynosilo Ci szczescie wiec czekamy na fotorelacje z tej czosnkowej uczty
Sasanka55., aeiouy, Ochmanka, Magddullina2, szona, Iseko lubią tę wiadomość
-
Agape, trzymam kciuki, żeby jednak zdarzył się cud i usg było pomyślne.
Monika, strasznie przykro to słyszeć, nie miałam pojęcia, że komórki mogą nie przetrwać na etapie rozmrażania.
Ja bym poprosiła o dopisanie do testowania jakoś 17-ego. Zobaczymy czy są jakieś efekty sylwestrowej nocy.Agape*, Sasanka55., Malgonia, MonikA_89!, Salome, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalgoniu
Jaszczurek, rety, pamietam jak dopiero roslo Ci w brzuszku Szczescie, a juz znowu testujesz Mocne kciuki
O rany, rany, juz sie nie moge doczekac, jak reszta naszych Mamus powroci do staran Bedzie jak dawniejAngelika1313, Ochmanka, Magddullina2, Malinaa90 lubią tę wiadomość
-
Sasanko, aż mnie zaciekawiłas tym niestandardowym guzikiem lubię wyzwania!
Piwonia mogę podać moj Ig https://www.instagram.com/lapinati_com/ - zbieranina moich życiowych uszytkowPiwonia, Sasanka55., Iseko lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Sasanka55. wrote:Malgoniu
Jaszczurek, rety, pamietam jak dopiero roslo Ci w brzuszku Szczescie, a juz znowu testujesz Mocne kciuki
O rany, rany, juz sie nie moge doczekac, jak reszta naszych Mamus powroci do staran Bedzie jak dawniejStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Izape_91 wrote:Dziewczyny na poprawę humoru zostawie Wam moje ostatnie uszytki, znowu mam fazę na szycie misiów, 150 pomysłów w głowie.
I tak jak Małgonia pisze - uda się! 10 cykli może być felernych ale ten 11 czy inny nasty będzie taki, że zadzieje się to coś, ja w to wierzę. Nawet z lekarzem o tym raz rozmawiałam. Nam się czasem wydaje, że pomógł lek/ suplement cokolwiek, a to poprostu miał być ten cykl i już. Nie poddawajcie się nigdy :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2020, 21:44
Izape_91, ElfiaKsiężniczka, MonikA_89!, szona, Suszarka, Iseko, moyeu lubią tę wiadomość