W karnawale po imprezce dwie kreski na teście - czyli styczniowe testowanie :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mildred wrote:Dzidzia zdrowa rowno 8 tydzień. Serce jak dzwon. Nawet widziałam ją w 3d .
Mam się przestać stresować i wierzyć że będzie dobrze do końca. Jak ja się cieszę !!!...skacze z radości !
Wrócę do domu to wyślę wam zdjęcie
No w końcu
Kochana, gratuluję serdecznie Bardzo, bardzo się cieszę
Skacz do woli poki możesz Jak Ci brzuszek urośnie, to nie będzie to takie proste )
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
A wiecie co jest fajne że USG przez powłoki brzuszne. Prof ma naprawdę dobry sprzęt. Mój m zadowolony z wizyty, i prof się mu podoba, że konkret i z dużą wiedzą. !
Dziękuję wam ,za kciuki, modlitwy i dobre słowo ! ❤️❤️Ochmanka, Sasanka55., Beti82, szona, Angelika1313, Daniela, Agape*, Suszarka, MonikA_89!, Anika, aeiouy, Madziandzia, syllwia91, Magddullina2, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mildred suuuuuper wiadomość!😍😍 Czekamy na fotkę😀
Madziandzia zaraz się rzucam😜
U mnie tak: jestem w 16dc, płyn w zatoce jest ale śladu po owulacji brak🤷♀️, żadnej blizny, ciałka czy czegokolwiek co powinno być za to oba jajniki nakrapiane i wg doktorres wyglądają na policystyczne. Za to znów piękne endometrium i bajeczny śluz w szyjce i pochwie co akurat dobrze czuje od jakiś 2-3 dni. Dała mi tego całego bromka bo prolaktyna jej się nie podoba i za dwa miesiące mam przyjść na monitoring i wtedy będzie widać co dalej bo może tak być że nasienie nasieniem ale jak mam może z jedną sensowną owulacje w roku to z taką armią to będzie jak wygrana w totka.
Wiadomości nie za szałowe ale jakoś mnie to dzisiaj wali, phi😂 najważniejsze z dziś jest to ze szef dostał zgodę na zatrudnienie mojego chłopa i od 1 marca pracujemy 10 a nie 100km od siebie❤❤
Swoją drogą wtedy będę miała do Siedlec jakieś 170km i trochę bez sensu będzie tyle jeździć (a monit to już w ogóle) a ja serio polubiłam tą ginkę za podejście.
Sasanko>> KOCHAM CIĘWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 21:15
szona, Sasanka55., Daniela, Agape*, Magddullina2, Iseko, moni05 lubią tę wiadomość
-
Mildred KAMIEŃ Z SERCA! ❤️
Ochmanko, super, że będziecie blisko pozdrów męża!
Agape, po Twojej wiadomosci aż mnie coś zakłulo w sercu. Tak bardzo Ci kibicowałam. Przytulam Cię mocno!Ochmanka, Agape* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOchmanko, zmartwily mnie bardzo te wiadomosci, ale mimo wszystko wierze, ze to moze zadne policystyczne. Wczesniej by nie zauwazyli tego? Moze akurat dzis cos sie pojawilo i jutro zniknie. Nasza Angelika tez niby owu nie miala, alez sie wtedy zdenerwowala, a po 8 dniach bach, tescik i cien
Baaaardzo sie ciesze, ze Twoj M. bedzie tak blisko Ciebie. Czas, ktory wykorzystywaliscie na dojazdy, z pewnoscia pieknie spozytkujecie :*
Edit: Ojej, teraz zauwazylam Twoj dopisek ❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰 KochaaaamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 21:22
Ochmanka, Angelika1313, Iseko lubią tę wiadomość
-
A! I torbieli brak
Izape_91, szona, Sasanka55., Agape*, Niercierpliwa v2.0, Angelika1313, MonikA_89!, Irvine90, Pati96, Madziandzia, syllwia91, Magddullina2, Iseko, moni05, moyeu, agge lubią tę wiadomość
-
Agape tule Cie mocno
Mildred wspaniale wiesci. Moje pierwsze usg to tez bylo rowno 8 tygodni.. pamietsm jak forum sie wtedy zawiesilo, a dzis ten gumis sobie spi w swoim lozeczku ech.. no piekny czas przed Toba :*
Ochmanko ciesze sie razem z Toba. A chlopa se bzyknij, w koncu dobry dluz to i doznania lepsze a reszta niech Cie zaskoczyMildred, Sasanka55., Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Agape bardzo Ci współczuję mam nadzieję, że słońce dla Ciebie niebawem znowu zaswieci...
Mildred cudowne wieści niech maleństwo rośnie zdrowo. A Ty mam nadzieję chociaż na dwa dni przestaniesz o tym myśleć! Mnie usg na początku uspokajalo chyba na 2-3 dni potem znowu miałam jazdy.
Ja poproszę o pół kciuka jutro o 19.40 mamy polowkowe ♥️ mam nadzieję, że Zosia po tym usg będzie nadal Zosią 😂 i nie urośnie jej siurek. Żartuję oczywiście, najważniejsze, żeby było zdrowe i wszystkie pomiary wyszły dobrze. Napewno ma mnóstwo siły, bo dzisiaj kopala non stop przez 2 godziny a potem w ciągu dnia co jakiś czas dawała znać o sobie.Sasanka55., Agape*, Piwonia, Daniela, Ochmanka, Mildred, Niercierpliwa v2.0, Suszarka, Angelika1313, MonikA_89!, frezyjciada, Pati96, Nuch2, Madziandzia, szona, Magddullina2, Iseko lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:Agape bardzo Ci współczuję mam nadzieję, że słońce dla Ciebie niebawem znowu zaswieci...
Mildred cudowne wieści niech maleństwo rośnie zdrowo. A Ty mam nadzieję chociaż na dwa dni przestaniesz o tym myśleć! Mnie usg na początku uspokajalo chyba na 2-3 dni potem znowu miałam jazdy.
Ja poproszę o pół kciuka jutro o 19.40 mamy polowkowe ♥️ mam nadzieję, że Zosia po tym usg będzie nadal Zosią 😂 i nie urośnie jej siurek. Żartuję oczywiście, najważniejsze, żeby było zdrowe i wszystkie pomiary wyszły dobrze. Napewno ma mnóstwo siły, bo dzisiaj kopala non stop przez 2 godziny a potem w ciągu dnia co jakiś czas dawała znać o sobie.Izape_91, Sasanka55. lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Mildred super gratulacje!
Ochmanko super że będziecie pracować bliżej siebie, a przy pięknym endometrium i śluziku szybko coś znajdziecie zmajstrujecie 😉 do jakiej p.dr z Siedlec chodziłaś , bo jestem z okolicy i szukam sensownego gin.
Izape czekam na info jutro jak twoja Zosia ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 21:46
Ochmanka lubi tę wiadomość
-
Piwonia wrote:Jutro teoretycznie 10 dpo...
https://zapodaj.net/1395f60cdcfa5.jpg.html
Ha ha, chyba jesteś przygotowana
A w Biedronce nie byłaś???
Sikaj jutro, będą emocje, potrzeba nam tego tutajSasanka55., Magddullina2 lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
No właśnie też mnie to zastanowiło że w 2dc ideałem nie były ale wygladaly normalnie a w okresie owulacji wyglądają na pcos. Do tej pory jeden gin zawsze pisał w opisie że budowa drobnotorbielkowata jajników i mówił mi zawsze że typowo pcosowe nie są ale trącają. Ten co mi kazał czekać jeszcze rok to go w ogóle pod uwagę nie biorę🤦♀️ Z drugiej strony w ostatnim roku rozbieżność między najdłuższym a najkrótszym cyklem to 21 dni!!! I to ją zastanawia.
Doooooobra. Idzie wiosna, przeprowadzka, będzie co robić a ja już się oswoiłam z tym że samo się nie uda. Poza tym co więcej mogę zrobić. Moje nieustanne wyjce i wisielczy humor (Tak, były mi potrzebne, wiem) zostawily ryse na naszym związku a to M. jest dla mnie najważniejszy, wkoncu nie bez powodu chce właśnie z nim założyć rodzinę😀
Idę gwałcić, buźka Laski😙
Mildred ❤
Agape❤
A! Ewcia! Mój Prosiaczek Cię wirtualnie mocno ściska🤗szona, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszona wrote:Mildred KAMIEŃ Z SERCA! ❤️
Ochmanko, super, że będziecie blisko pozdrów męża!
Agape, po Twojej wiadomosci aż mnie coś zakłulo w sercu. Tak bardzo Ci kibicowałam. Przytulam Cię mocno!
Nie wiem, jak moje życie dalej się potoczy, na pewno będzie w pewnym stopniu inne niż do tej pory. Ale mam kochającego męża i synka, który nie pozwoli na długi smutek 😉 Nawet dzisiaj ze łzami w oczach, ale wygłupialiśmy się wszyscy 🙂 To jest mały żywioł, a w maju skończy już 4 lata 😲
Może zanim skończy 5 lat, to jednak już zostanie starszym bratem 😉 Marzę o tym! 😉szona, Magddullina2, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Jagusia84 wrote:Mildred super gratulacje!
Ochmanko do jakiej p.dr z Siedlec chodziłaś , bo jestem z okolicy i szukam sensownego gin. -
Agape* wrote:Ja czuję ulgę po wizycie, bo w końcu tak w 100% wiem na czym stoję i czego oczekiwać.
Nie wiem, jak moje życie dalej się potoczy, na pewno będzie w pewnym stopniu inne niż do tej pory. Ale mam kochającego męża i synka, który nie pozwoli na długi smutek 😉 Nawet dzisiaj ze łzami w oczach, ale wygłupialiśmy się wszyscy 🙂 To jest mały żywioł, a w maju skończy już 4 lata 😲
Może zanim skończy 5 lat, to jednak już zostanie starszym bratem 😉 Marzę o tym! 😉Agape* lubi tę wiadomość