Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie W karnawale po imprezce dwie kreski na teście - czyli styczniowe testowanie :D
Odpowiedz

W karnawale po imprezce dwie kreski na teście - czyli styczniowe testowanie :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2020, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szona wrote:
    Jak Wam mija dzień? Jakie plany na weekend?
    Ty nie zmieniaj tematu 😅

Ja z racji zaleceń poszpitalnych zamierzam dziś i przez następne dni leniuchować 😉 Jak już wrócę do pracy, to nie będzie tak łatwo o chwilę wolnego dla siebie 🤨

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2020, 10:18

• szona Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2020, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agape* wrote:
    Ty nie zmieniaj tematu 😅

Ja z racji zaleceń poszpitalnych zamierzam dziś i przez następne dni leniuchować 😉 Jak już wrócę do pracy, to nie będzie tak łatwo o chwilę wolnego dla siebie 🤨

Ciiiiiiiiiii ;)

Masz trochę tego wolnego? Zebys tak z marszu do tej pracy nie szła? :/

age.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

3.10.2021 r. Detonacja! ❤️

Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2020, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem taki nieogar ostatnio, że doba mi ucieka przez palce. Szkoda tylko, że robota narasta a nie maleje😅 plan na dziś zrobić obiad, sprzątnąć dom żeby jutro móc poświęcić dzień na leniuchowanie. Ile uda się z tego zrobić? Oto wielka niewiadoma 😂
    A i żeby nie było-nadal czekam na @🤦

Piwonia no duphaston to nie może się zmarnować 😂 uśmiałam się do łez 👹🤣

Piwonia, Sasanka55. lubią tę wiadomość

• ElfiaKsiężniczka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2020, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piwonia wrote:
    Szona nasikaj z rana a nie sikasz po nocach jakims rozcieńczochem :D

*rozcienSZCZOCHEM
    Piwonia wrote:
    Przy ostatnim rzygu musialam to przelknac bo mi szkoda bylo duphaston wyrzygac🤦🏻

smiechlam 🤣🤣🤣🤣🤣

Piwonia, szona, aeiouy, Madziandzia, Magddullina2, Suszarka, Sasanka55., MonikA_89!, 5ylwian, agge, Salome, Iseko lubią tę wiadomość

https://ovufriend.pl/pamietnik/warto-walczyc,3937.html
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2020, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szona wrote:
    Ciiiiiiiiiii ;)

Masz trochę tego wolnego? Zebys tak z marszu do tej pracy nie szła? :/
    Zwolnienie mam do 7go lutego, więc jeszcze 2 tygodnie. Mam nadzieję, że dojdę do siebie. Ale już mi się chce wrócić do ludzi.
    Pewnie po dwóch dniach będę mieć dość, ale dwa miesiące w domu to już zdecydowanie za długo...

• Judit Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2020, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu emocje. Szona, Wariacie nie każ nam czekać do wieczora 😘
    Ja jestem tydzień po operacji i czuję się już bardzo dobrze. Nawet nie odpuściliśmy tego cyklu... szaleństwo. Ale owulacji raczej nie było. Nie mam w sumie pojęcia. Jednak człowiek tak sobie wbił do głowy starania, że nawet ledwo się ruszając postanowiłam dobrać się do męża bo jak to tak stracić cykl :p

szona, aeiouy, majka91, Fiore lubią tę wiadomość

ultra długi protokół:
    8dojrzałych komórek
    7 się zapłodniło
    ❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
    została ❄ 4AA

13.02 kriotransfer ❄️4AA
    14.03 jest serduszko❤️

endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2
  • Daniela Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2020, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie wróciłam do domu z porannego tournée, wchodzę na forum, a tu nic?! No ej, Szonus, a to nie laska siknac do pojemnika i zabrać "materiał testowy" ze sobą? Chyba Iza kiedyś w aucie testowała.

Oj, bo jednak się pokusze z Trójmiasta i znajdę Cie w tej Ustce!!!

Popatrzylabym z chęcią na test, a u mnie nawet na owulaki raczej za wcześnie :)

szona, Sasanka55. lubią tę wiadomość

❤️2013
    ❤️2015
    ❤️2018
    ❤️2020
  • szona Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2020, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judit wrote:
    Ale tu emocje. Szona, Wariacie nie każ nam czekać do wieczora 😘
    Ja jestem tydzień po operacji i czuję się już bardzo dobrze. Nawet nie odpuściliśmy tego cyklu... szaleństwo. Ale owulacji raczej nie było. Nie mam w sumie pojęcia. Jednak człowiek tak sobie wbił do głowy starania, że nawet ledwo się ruszając postanowiłam dobrać się do męża bo jak to tak stracić cykl :p

O 12 wybiegam z pracy, lecę po bobki, zostawiam auto, ładuję się do innego samochodu i ruszam nad moje kochane morze :) Także, dopóki się dojadę, to i testu nie będzie, bo wolę dmuchać na zimne i nie stwarzać możliwości zobaczenia pozytywu na Orlenie 😬 ALE! Jeśli jakikolwiek element mojego ciała da mi podstawę twierdzić, że ktoś może we mnie sie zadomawiac, to będę walić jeszcze w aucie 😂 słowo!

Judit, super, że już doszlaś do siebie po zabiegu. Jestem bardzo dobrej myśli co do Ciebie ✊

Judit, Magddullina2, Suszarka, Agape*, Madziandzia, Sasanka55., Malinowa91, Iseko lubią tę wiadomość

age.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

• Magddullina2 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2020, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szonus no jak pieknie dziewczyny z rana kibicuja 😘
    Czekam sama na ten Twoj tescior!!! Nowy rok nowe nadzieje a noz to bedzie Twoj rok !!! 💕❤ 👣👣👣👣 Z calego serca kciuki zaciskam!!!
    Ja dzis mega spiaczka nornalnie len ze mnie na maksa ... Nie chcialo mi sie wyjsc z pod koldry ! Jeszcze w piecu zagaslo 😵😱 jak tylko pomyslalam ze mam zejsc do tej piwnicy zimnej i rozpalac na nowo ... Przykrylam sie koldra po czolo... 😁😰

👩‍👦‍👦
    👣2014
    👣2016
    🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔
  • szona Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2020, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agape* wrote:
    Zwolnienie mam do 7go lutego, więc jeszcze 2 tygodnie. Mam nadzieję, że dojdę do siebie. Ale już mi się chce wrócić do ludzi.
    Pewnie po dwóch dniach będę mieć dość, ale dwa miesiące w domu to już zdecydowanie za długo...

Pamiętaj, praca nie zając :) Nie wiem czym się zajmujesz, ale ja mam tak, że jeśli jestem na jakimś zwolnieniu i zdarzy mi się pomyslec, że mogłabym już w sumie wrocic, to po powrocie zawsze wybucha TAKA BOMBA, że mam ochotę palnąć się w czerep za wcześniejsze myśli ;) Do 7 jest i sporo i mało, ogladalas może Watahę? Jeśli nie, to polecam! Bieszczady i panowie w mundurach, dla mnie złoto 😍

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2020, 10:41

age.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

• MamaStasia :) Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2020, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie ja mam plany na weekend ? A to takie że górę chaty mam do ogarnięcia oraz szafy dzieciaków . Oni tak rosną w ekspresowym tempie że znowu trzeba zmienić garderobę .

Na dzisiejszy wieczór mam w planach zrobić sobie paznokcie . Pierwszy raz będę robic sama hybrydy . Już się nie mogę doczekać

Miłego dnia 😘

szona, Magddullina2, aeiouy, moni05 lubią tę wiadomość

Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
    Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm)
  • Niercierpliwa v2.0 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2020, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szona wrote:
    Pamiętaj, praca nie zając :) Nie wiem czym się zajmujesz, ale ja mam tak, że jeśli jestem na jakimś zwolnieniu i zdarzy mi się pomyslec, że mogłabym już w sumie wrocic, to po powrocie zawsze wybucha TAKA BOMBA, że mam ochotę palnąć się w czerep za wcześniejsze myśli ;) Do 7 jest i sporo i mało, ogladalas może Watahę? Jeśli nie, to polecam! Bieszczady i panowie w mundurach, dla mnie złoto 😍

Jakby ktoś chciał spotkanie w Bieszczadach to ode mnie jest dobra baza wylotowa:P

szona, Ochmanka, Rucola lubią tę wiadomość

12.03.2020 II ♡
    H1rnp1.png
  • Suszarka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2020, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziandzia wrote:
    Ano właśnie, proszę się wytłumaczyć Suszarko :P
    Bo widziałam już w swoim życiu tyle białych testów że naprawdę nie wierzę że kiedykolwiek zobaczę dwie kreski. Test zrobię w niedzielę ale raczej dla formalności. Temperatura póki co wysoko ale 9dpo to żaden wyczyn. Nakręcać się nie nakręcam, czekam spokojnie bo znam rezultat 😀

Szona, plany weekendowe masz super, zazdroszczę morza 😭

Iga ❤️ 7.01.2021
    Jagoda ❤️ 7.04.2022
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2020, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suszarka wrote:
    Bo widziałam już w swoim życiu tyle białych testów że naprawdę nie wierzę że kiedykolwiek zobaczę dwie kreski. Test zrobię w niedzielę ale raczej dla formalności. Temperatura póki co wysoko ale 9dpo to żaden wyczyn. Nakręcać się nie nakręcam, czekam spokojnie bo znam rezultat 😀

Suszarko u mnie też 9 dpo, temperatura 36,83° i póki co testy tak białe, że prawie oślepłam. Ale nie składamy broni 💪 póki 🍷 nie ma jest szansa 😎

szona, Magddullina2, Suszarka lubią tę wiadomość

• majka91 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2020, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szona kciuki na maksa!!!
    Dziewczyny co za doping, jesteście niesamowite, przed snem przeczytałam wszystkie ostatnie posty a dziś rano 5 stron do nadrobienia 😂

Mogę tylko dodać, że mój jedyny objaw przed testem to była mega zadyszka, byliśmy na urlopie i w górach nie mogłam pojąć co z moją kondycją, że muszę robić przystanki co 15 minut 😄 dwa dni później się wyjaśniło.

szona lubi tę wiadomość

m3sxvfxmiwa8dz6b.png

Starania od maja 2018

PCOS
    clo bez rezultatów 😕
    08.2019 startujemy z letrozolem
    I cykl - owu 17dc 🤩
    II cykl - owu 19 dc
    III cykl - owu 16 dc, II 30 dc 😍
    34 dc - beta 993.2 mlU/ml, prog 39 ng/ml
    37 dc - beta 2635 mlU/ml

26.11.19 jest ♥️
  • szona Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2020, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no. Ja jednak dalej nie mam mózgu. Od ponad pół roku codziennie rano biorę letrox. Teraz go ani nie wzięłam, ani nawet nie spakowalam do walizki. Mózgu, mózgu where are youuuuu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2020, 11:03

age.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2020, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szona wrote:
    Pracuję w takim miejscu, że wiem, że jak wrócę to akurat będzie mnóstwo pracy, bo taki miesiąc... 🤷🏻‍♀️
    Ale myślę o tym, że za pół roku może pójdę na zwolnienie ciążowe, więc jakoś się przemęczę 😉

Nie oglądałam Watahy, może się skuszę 🤔😉

szona lubi tę wiadomość

• szona Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2020, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suszarka wrote:

No tak, znam to. Gdy zobaczyłam 2 kreski w czerwcu, to usiadłam. I tak siedziałam, zdjęłam okulary, przetarłam oczy (autentyk), wytrzeszczyłam je na maxa i myśle sobie „No jest 😳 i nawet nie jest cieniem 😳”. I tak siedziałam w tym kiblu kolejne 30 min myśląc, że zniknie ;p Aż maz zaczął się niepokoić ;)

Ale zobaczyłam je w końcu. I Ty też zobaczysz. Za hmm... liczę... 3 dni :D

Agape*, Magddullina2, Suszarka, Madziandzia, MonikA_89! lubią tę wiadomość

age.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2020, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do objawów ciążowych, to ja chętnie oddam te, które jeszcze mnie trzymają... Ból piersi po bokach już mnie doprowadza do szału 🤦🏻‍♀️ Któraś chce trochę? Oddam i jeszcze dopłacę 🤦🏻‍♀️

Dziewczyny po poronieniu zatrzymanym i łyżeczkowaniu, po ilu dniach u Was beta spadła do zera?

• Suszarka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2020, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szona wrote:
    No tak, znam to. Gdy zobaczyłam 2 kreski w czerwcu, to usiadłam. I tak siedziałam, zdjęłam okulary, przetarłam oczy (autentyk), wytrzeszczyłam je na maxa i myśle sobie „No jest 😳 i nawet nie jest cieniem 😳”. I tak siedziałam w tym kiblu kolejne 30 min myśląc, że zniknie ;p Aż maz zaczął się niepokoić ;)

Ale zobaczyłam je w końcu. I Ty też zobaczysz. Za hmm... liczę... 3 dni :D
    Jesteś kochana ❤ ale nie możesz mi takich rzeczy pisać jak jestem w pracy bo ja mam oczy w mokrym miejscu i mi już łezka poleciała 😢 jestem chora na łeb 😂

Madziandzia a masz jakieś objawy małpowe? Czy na razie cisza?

Iga ❤️ 7.01.2021
    Jagoda ❤️ 7.04.2022
‹‹ 96 97 98 99 100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ