W karnawale po imprezce dwie kreski na teście - czyli styczniowe testowanie :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTy nie zmieniaj tematu 😅szona wrote:Jak Wam mija dzień? Jakie plany na weekend?
Ja z racji zaleceń poszpitalnych zamierzam dziś i przez następne dni leniuchować 😉 Jak już wrócę do pracy, to nie będzie tak łatwo o chwilę wolnego dla siebie 🤨Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2020, 10:18
-
Agape* wrote:Ty nie zmieniaj tematu 😅
Ja z racji zaleceń poszpitalnych zamierzam dziś i przez następne dni leniuchować 😉 Jak już wrócę do pracy, to nie będzie tak łatwo o chwilę wolnego dla siebie 🤨
Ciiiiiiiiiii
Masz trochę tego wolnego? Zebys tak z marszu do tej pracy nie szła?
🙈 -
nick nieaktualnyJa jestem taki nieogar ostatnio, że doba mi ucieka przez palce. Szkoda tylko, że robota narasta a nie maleje😅 plan na dziś zrobić obiad, sprzątnąć dom żeby jutro móc poświęcić dzień na leniuchowanie. Ile uda się z tego zrobić? Oto wielka niewiadoma 😂
A i żeby nie było-nadal czekam na @🤦
Piwonia no duphaston to nie może się zmarnować 😂 uśmiałam się do łez 👹🤣
Piwonia, Sasanka55. lubią tę wiadomość
-
Piwonia wrote:Szona nasikaj z rana a nie sikasz po nocach jakims rozcieńczochem

*rozcienSZCZOCHEM
Piwonia wrote:Przy ostatnim rzygu musialam to przelknac bo mi szkoda bylo duphaston wyrzygac🤦🏻
smiechlam 🤣🤣🤣🤣🤣
Piwonia, szona, aeiouy, Madziandzia, Magddullina2, Suszarka, Sasanka55., MonikA_89!, 5ylwian, agge, Salome, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZwolnienie mam do 7go lutego, więc jeszcze 2 tygodnie. Mam nadzieję, że dojdę do siebie. Ale już mi się chce wrócić do ludzi.szona wrote:Ciiiiiiiiiii

Masz trochę tego wolnego? Zebys tak z marszu do tej pracy nie szła?
Pewnie po dwóch dniach będę mieć dość, ale dwa miesiące w domu to już zdecydowanie za długo... -
Ale tu emocje. Szona, Wariacie nie każ nam czekać do wieczora 😘
Ja jestem tydzień po operacji i czuję się już bardzo dobrze. Nawet nie odpuściliśmy tego cyklu... szaleństwo. Ale owulacji raczej nie było. Nie mam w sumie pojęcia. Jednak człowiek tak sobie wbił do głowy starania, że nawet ledwo się ruszając postanowiłam dobrać się do męża bo jak to tak stracić cykl :p
szona, aeiouy, majka91, Fiore lubią tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Ja właśnie wróciłam do domu z porannego tournée, wchodzę na forum, a tu nic?! No ej, Szonus, a to nie laska siknac do pojemnika i zabrać "materiał testowy" ze sobą? Chyba Iza kiedyś w aucie testowała.
Oj, bo jednak się pokusze z Trójmiasta i znajdę Cie w tej Ustce!!!
Popatrzylabym z chęcią na test, a u mnie nawet na owulaki raczej za wcześnie
szona, Sasanka55. lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Judit wrote:Ale tu emocje. Szona, Wariacie nie każ nam czekać do wieczora 😘
Ja jestem tydzień po operacji i czuję się już bardzo dobrze. Nawet nie odpuściliśmy tego cyklu... szaleństwo. Ale owulacji raczej nie było. Nie mam w sumie pojęcia. Jednak człowiek tak sobie wbił do głowy starania, że nawet ledwo się ruszając postanowiłam dobrać się do męża bo jak to tak stracić cykl :p
O 12 wybiegam z pracy, lecę po bobki, zostawiam auto, ładuję się do innego samochodu i ruszam nad moje kochane morze
Także, dopóki się dojadę, to i testu nie będzie, bo wolę dmuchać na zimne i nie stwarzać możliwości zobaczenia pozytywu na Orlenie 😬 ALE! Jeśli jakikolwiek element mojego ciała da mi podstawę twierdzić, że ktoś może we mnie sie zadomawiac, to będę walić jeszcze w aucie 😂 słowo!
Judit, super, że już doszlaś do siebie po zabiegu. Jestem bardzo dobrej myśli co do Ciebie ✊
Judit, Magddullina2, Suszarka, Agape*, Madziandzia, Sasanka55., Malinowa91, Iseko lubią tę wiadomość
🙈 -
Szonus no jak pieknie dziewczyny z rana kibicuja 😘
Czekam sama na ten Twoj tescior!!! Nowy rok nowe nadzieje a noz to bedzie Twoj rok !!! 💕❤ 👣👣👣👣 Z calego serca kciuki zaciskam!!!
Ja dzis mega spiaczka nornalnie len ze mnie na maksa ... Nie chcialo mi sie wyjsc z pod koldry ! Jeszcze w piecu zagaslo 😵😱 jak tylko pomyslalam ze mam zejsc do tej piwnicy zimnej i rozpalac na nowo ... Przykrylam sie koldra po czolo... 😁😰
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Agape* wrote:Zwolnienie mam do 7go lutego, więc jeszcze 2 tygodnie. Mam nadzieję, że dojdę do siebie. Ale już mi się chce wrócić do ludzi.
Pewnie po dwóch dniach będę mieć dość, ale dwa miesiące w domu to już zdecydowanie za długo...
Pamiętaj, praca nie zając
Nie wiem czym się zajmujesz, ale ja mam tak, że jeśli jestem na jakimś zwolnieniu i zdarzy mi się pomyslec, że mogłabym już w sumie wrocic, to po powrocie zawsze wybucha TAKA BOMBA, że mam ochotę palnąć się w czerep za wcześniejsze myśli
Do 7 jest i sporo i mało, ogladalas może Watahę? Jeśli nie, to polecam! Bieszczady i panowie w mundurach, dla mnie złoto 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2020, 10:41
🙈 -
Jakie ja mam plany na weekend ? A to takie że górę chaty mam do ogarnięcia oraz szafy dzieciaków . Oni tak rosną w ekspresowym tempie że znowu trzeba zmienić garderobę .
Na dzisiejszy wieczór mam w planach zrobić sobie paznokcie . Pierwszy raz będę robic sama hybrydy . Już się nie mogę doczekać
Miłego dnia 😘
szona, Magddullina2, aeiouy, moni05 lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
szona wrote:Pamiętaj, praca nie zając
Nie wiem czym się zajmujesz, ale ja mam tak, że jeśli jestem na jakimś zwolnieniu i zdarzy mi się pomyslec, że mogłabym już w sumie wrocic, to po powrocie zawsze wybucha TAKA BOMBA, że mam ochotę palnąć się w czerep za wcześniejsze myśli
Do 7 jest i sporo i mało, ogladalas może Watahę? Jeśli nie, to polecam! Bieszczady i panowie w mundurach, dla mnie złoto 😍
Jakby ktoś chciał spotkanie w Bieszczadach to ode mnie jest dobra baza wylotowa:P
szona, Ochmanka, Rucola lubią tę wiadomość
-
Bo widziałam już w swoim życiu tyle białych testów że naprawdę nie wierzę że kiedykolwiek zobaczę dwie kreski. Test zrobię w niedzielę ale raczej dla formalności. Temperatura póki co wysoko ale 9dpo to żaden wyczyn. Nakręcać się nie nakręcam, czekam spokojnie bo znam rezultat 😀Madziandzia wrote:Ano właśnie, proszę się wytłumaczyć Suszarko

Szona, plany weekendowe masz super, zazdroszczę morza 😭Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualnySuszarka wrote:Bo widziałam już w swoim życiu tyle białych testów że naprawdę nie wierzę że kiedykolwiek zobaczę dwie kreski. Test zrobię w niedzielę ale raczej dla formalności. Temperatura póki co wysoko ale 9dpo to żaden wyczyn. Nakręcać się nie nakręcam, czekam spokojnie bo znam rezultat 😀
Szona, plany weekendowe masz super, zazdroszczę morza 😭
Suszarko u mnie też 9 dpo, temperatura 36,83° i póki co testy tak białe, że prawie oślepłam. Ale nie składamy broni 💪 póki 🍷 nie ma jest szansa 😎
szona, Magddullina2, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Szona kciuki na maksa!!!
Dziewczyny co za doping, jesteście niesamowite, przed snem przeczytałam wszystkie ostatnie posty a dziś rano 5 stron do nadrobienia 😂
Mogę tylko dodać, że mój jedyny objaw przed testem to była mega zadyszka, byliśmy na urlopie i w górach nie mogłam pojąć co z moją kondycją, że muszę robić przystanki co 15 minut 😄 dwa dni później się wyjaśniło.
szona lubi tę wiadomość

Starania od maja 2018
I cykl - owu 17dc 🤩
II cykl - owu 19 dc
III cykl - owu 16 dc, II 30 dc 😍
34 dc - beta 993.2 mlU/ml, prog 39 ng/ml
37 dc - beta 2635 mlU/ml
26.11.19 jest ♥️ -
nick nieaktualnyPracuję w takim miejscu, że wiem, że jak wrócę to akurat będzie mnóstwo pracy, bo taki miesiąc... 🤷🏻♀️szona wrote:Pamiętaj, praca nie zając
Ale myślę o tym, że za pół roku może pójdę na zwolnienie ciążowe, więc jakoś się przemęczę 😉
Nie oglądałam Watahy, może się skuszę 🤔😉
szona lubi tę wiadomość
-
Suszarka wrote:Bo widziałam już w swoim życiu tyle białych testów że naprawdę nie wierzę że kiedykolwiek zobaczę dwie kreski. Test zrobię w niedzielę ale raczej dla formalności. Temperatura póki co wysoko ale 9dpo to żaden wyczyn. Nakręcać się nie nakręcam, czekam spokojnie bo znam rezultat 😀
Szona, plany weekendowe masz super, zazdroszczę morza 😭
No tak, znam to. Gdy zobaczyłam 2 kreski w czerwcu, to usiadłam. I tak siedziałam, zdjęłam okulary, przetarłam oczy (autentyk), wytrzeszczyłam je na maxa i myśle sobie „No jest 😳 i nawet nie jest cieniem 😳”. I tak siedziałam w tym kiblu kolejne 30 min myśląc, że zniknie ;p Aż maz zaczął się niepokoić
Ale zobaczyłam je w końcu. I Ty też zobaczysz. Za hmm... liczę... 3 dni
Agape*, Magddullina2, Suszarka, Madziandzia, MonikA_89! lubią tę wiadomość
🙈 -
nick nieaktualnyA co do objawów ciążowych, to ja chętnie oddam te, które jeszcze mnie trzymają... Ból piersi po bokach już mnie doprowadza do szału 🤦🏻♀️ Któraś chce trochę? Oddam i jeszcze dopłacę 🤦🏻♀️
Dziewczyny po poronieniu zatrzymanym i łyżeczkowaniu, po ilu dniach u Was beta spadła do zera? -
Jesteś kochana ❤ ale nie możesz mi takich rzeczy pisać jak jestem w pracy bo ja mam oczy w mokrym miejscu i mi już łezka poleciała 😢 jestem chora na łeb 😂szona wrote:No tak, znam to. Gdy zobaczyłam 2 kreski w czerwcu, to usiadłam. I tak siedziałam, zdjęłam okulary, przetarłam oczy (autentyk), wytrzeszczyłam je na maxa i myśle sobie „No jest 😳 i nawet nie jest cieniem 😳”. I tak siedziałam w tym kiblu kolejne 30 min myśląc, że zniknie ;p Aż maz zaczął się niepokoić

Ale zobaczyłam je w końcu. I Ty też zobaczysz. Za hmm... liczę... 3 dni
Madziandzia a masz jakieś objawy małpowe? Czy na razie cisza?Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH